Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#125276 Εικόνα

Ηρθαν επιτελους... λογικα το Σαββατο τοποθετηση μαζι με top mount και μπαρες ζαμφορ. :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#126196 Σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει διαφορά στα ελατήρια δεξιά αριστερά μην τυχόν μπούνε λάθος.
Από τη μία καλό μπορεί να είναι να αλλάξεις και αντιστρεπτικές αλλά μήπως να το κάνεις σαν δεύτερο στάδιο αφού εκτιμήσεις/μάθεις/ρυθμίσεις αυτά που μόλις πήρες.
Να τα ευχαιρστηθείς! Είναι ωραίο πράμα η βελτίωση (έστω κι αν σε παιδέψει λίγο).
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#126281 Θα γραψω ενα σεντονακι σε καμια 1000αρα χλμ αφου πατησουν πρωτα. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ πανω των προσδοκιων μου... Εντυπωσιαστικα. :)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#126305 Για γράψε λοιπόν τις πρώτες εντυπώσεις, τι είναι αυτό που σου άρεσε πιο πολύ; Ποιες οι άμεσες διαφορές από τα παλιά;
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#126393 Ειναι σαφεστατα πιο σωστα σκληρες, με αποτελεσμα στο 90% των ανωμαλιων να ειναι πιο ανετες με μετριες ταχυτητες.
Με υψηλες ταχυτητες υπερτερουν παντου και παντα, και σε ποιοτητα κυλισης και σε αποσβεση και σε κλισεις, και στα εγκαρσια ( δε το περιμενα αυτο ! ).
Η αδυναμια τους ειναι τα φουσκωματακια με χαμηλες ταχυτητες, εχουμε στην περιοχη ενα παρκιν σουπερμαρκετ που παρκαρω συχνα τα βραδια, κι η ασφαλτος εχει γινει χαλια (ειναι κομματι απο 3 ασφαλτους με πλακες πεζοδρομιου στη μεση). Εκει οπου εχει σοβαρο φουσκωμα και πας σερναμενος το νιωθεις για τα καλα.
Κατι αλλο επισης, η αναρτηση δε παραγει κανεναν ηχο. 200 χλμ εκανα χτες με ανοιχτα παραθυρα, δεν ακουγα τιποτα απο κατω μου, και το πιο σημαντικο, ακομα κι οταν αντιδρουσε σκληρα σε καποιες ανωμαλιες, δε κοπανησε πουθενα. Με την μαμα θεωρητικα πιο μαλακη αναρτηση 1 στις 3 ανωμαλιες ακουγοταν μπαμ χωρις λογο.

Ας σταματησω εδω γιατι μπορω να γραψω κι αλλα τοσα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
xenos έγραψε:Πάντως όσους έχω ακούσει να επισκευάσουν αμορτισέρ, είχαν να πουν ότι δεν ήρθαν ποτέ στην αρχική τους απόδοση. :hmmm:

Αυτό συμβαίνει επειδή τα "αέρος-λαδιού" (που είναι το 80% της αγοράς),με την ανακατασκευή-επισκευή γίνονται σκέτο"λαδιού"...
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#127150 Εχετε καποια οικονομικη προτση για αμορτισερ σε focus mk1 με χαμηλωμα 30 χιλιοστων? Τα b4 στον πισω αξονα μου παρεδωσαν πνευμα και το ενα εσπασε μεσα στη τετραετια. :( Αυτα με εχουν ψησει πολυ.

http://www.mister-auto.gr/el/piso-am-rt ... -1032.html
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#127159 σε 3 εκατοστα χαμηλωμα εβαλες bilstein b4?

και τωρα θες να βαλεις πισω αλλη μαρκα;
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
popolaros έγραψε:σε 3 εκατοστα χαμηλωμα εβαλες bilstein b4?

και τωρα θες να βαλεις πισω αλλη μαρκα;

Ε αυτα βρηκα εκεινη τη στιγμη με τα λεφτα που ειχα τοτε. Δεν εχω θεμα με τη μαρκα, απλα να ξερω αν θα κρατησουν.
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
popolaros έγραψε:Γιουχου, καμια επαφή με την πραγματικότητα

< >

Πρεπει να παω για coilovers ε?