- 21 Ιουν 2015, 09:53
D-Jet έγραψε:nass έγραψε:Η παράγραφος 6 είναι not applicable γιατί ο D-Jet διαφωνεί συνολικά με τον ορισμό μου, ρωτάω λοιπόν, τι ισχύει σύμφωνα με το δικό του ορισμό.
Δε βλέπω γιατί κάτι τέτοιο:
....
να μην είναι μέρος της ατζέντας ενός βενζινοκέφαλου
Nass, μη βάζεις στο στόμα μου κουβέντες που δεν είπα. Για την ακρίβεια υποστήριξα ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υπαινίσσεσαι αφού θεωρώ ότι κάθε μια από τις παραμέτρους που βάζετε, όταν ξεφεύγει από τα πλαίσια του χαβαλέ, περιορίζει ενοχλητικά την έννοια...
D-Jet έγραψε:Με εξαίρεση το 0 όλα τα άλλα είναι στερεότυπα...
Αρκεί να έχεις γνήσιο ενδιαφέρον για τα αμάξια και να τα θεωρείς μέρος της ζωής σου με οποιοδήποτε τρόπο, οπουδήποτε και οποτεδήποτε σου ταιριάζει...
Ε συγνώμη αλλά θεωρώ ότι το παραπάνω σημαίνει ότι δε συμφωνείς με όλα τα επιμέρους σημεία του ορισμού που έδωσα, θεωρώντας τα στερεότυπα. Οπότε διαφωνείς συνολικά με τον ορισμό (εκτός και αν συμφωνείς με τον ορισμό αλλά διαφωνείς με όλα τα επιμέρους συστατικά του

) και, αμέσως παρακάτω, δίνεις το δικό σου. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό, συζήτηση κάνουμε. Τώρα λες ότι δε διαφωνείς με τον ορισμό ? Δεν καταλαβαίνω.
D-Jet έγραψε:Στις "ερωτήσεις" σου θα απαντούσα, ΝΑΙ, σαφέστατα αν αντί για 911 το αντικείμενο του πόθου ήταν ένα σκαθάρι ή ένα ΜΧ5, τηρουμένων των αναλογιών της απαιτούμενης δαπάνης που απαιτούν, θα καταδείκνυαν εξίσου μια σχετική τρέλα, επαρκή για να χαρακτηριστεί κάποιος βενζινοκέφαλος. Το ι20 δυσκολεύομαι να βρω τι μπορεί να προσφέρει πέρα από μια απλή μετακίνηση με ασφαλή τρόπο, ωστόσο και πάλι, ξαναλέω τηρουμένων των αναλογιών, δέχομαι ότι κάποιος μπορεί να έχει πάθος με το χιουντάι του και να γουστάρει να το βολτάρει...
Το i20 είναι ακριβώς αυτό, που ήταν στην εποχή του το σκαθάρι: ένας ανθρωπομεταφορέας. Και μάλιστα όχι ασφαλής. Η διάσταση του χρόνου και το σχετικό cult / hype είναι που του έχουν δώσει "αξία" (προσωπικά το χω για την πρέσσα και, σε αντίθεση με άλλα αυτοκίνητα στο πέρασμα των χρόνων (από DS έως Fiat 128), δεν θεωρώ ότι πρόσφερε τίποτα στην Αυτοκίνηση, αλλά that's just me -σόρι D-Jet

και εννοείται ότι η γνώμη μου δεν έχει σημασία για τη συζήτηση).
Τέλος πάντων, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι "ο καλύτερος βενζινοκέφαλος" κάποιος που τον πηγαίνει βόλτα η γυναίκα του με έναν ανθρωπομεταφορέα είτε παλιό είτε καινούργιο

D-Jet έγραψε:Μουσικόφιλος είναι αυτός που πάει στην οπέρα, μουσικόφιλος και αυτός που πάει στο Ρέμο, δεν μπαίνουμε σε διαδικασία αξιολόγησης, νομίζω, αυτή τη στιγμή...
Προτιμώ να δίνω στην έννοια "βενζινοκέφαλος" περισσότερο ενεργητικό χαρακτήρα, δεν θεωρώ ότι κάποιος παθητικός εραστής της αυτοκίνησης, που όμως δεν οδηγεί, εμπίπτει στην έννοια. Και ας έχει τη γνώση (που είναι το άλλο που έγραφα παραπάνω). Δηλαδή στο παράδειγμά σου, δεν αρκεί να πιάνει το παραμικρό φάλτσο και να ξέρει πότε και γιατί έγραψε ο Mozart την Jupiter, για να είναι "μουσικοκέφαλος" περιμένω να παίζει κάποιο όργανο σε ικανοποιητικό επίπεδο, έστω και σε μια μπάντα με φίλους.
D-Jet έγραψε:Για το τζιπ, πάλι δεν έχω πρόβλημα, ειδικά για τους ανθρώπους που το κάνουν με γνήσιο ενδιαφέρον και σεβασμό για τη φύση (διότι κάτι λασπωμένα και ψηλωμένα τσιρόκι που κυκλοφορούν και οπλοφορούν στο δρόμο, λόγω πλεονάζουσας τεστοστερόνης, αν πνίγονταν ξαφνικά και εξαφανίζονταν από προσώπου γης δε θα με στεναχωρούσε ιδιαίτερα... στην ίδια κατηγορία θα έβαζα και τους κάθε τύπου κάγκουρες με τα πολύχρωμα φτερά και τα ζαντολάστιχα...)
Τα τζιπ ήταν απάντηση σε άλλους σχολιαστές, όχι σε σένα. Δε διαφωνούμε ότι το δήθεν και το "βενζινοκέφαλος" δεν πάνε μαζί.