Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vice246
Panosss έγραψε:
mousatos έγραψε:Και το Μαυροβούνιο ευρώ έχει , χωρίς να είναι καν στην ΕΕ . Δε φταίει το νόμισμα αλλά η βλακεία όλων των επαγγελματιών στην Ελλάδα που ανέβασαν τις τιμές στο Θεό. Και τα σπασμένα τα πληρώνουν οι μισθωτοί με τους fix μισθούς.

Άρα η λύση είναι εξαιρετικά απλή: γίνε επαγγελματίας να κατεβάσεις τις τιμές στον πάτο.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ??? :rant:

@panosss… Μη εισαι αιθεροβαμων… ως καλοπροαιρετος συμφορουμιτης προτεινέ τον να γινει επαγγελματιας να οικονομισει να δει κι ασπρη μερα….
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
IKE έγραψε:Η τριβή με τα πολιτικά είναι το πηγαίνεις στο συγκεκριμένο σημείο και να γκαρίζεις σύνθημα? Τότε ο Τάκης Τσουκαλάς είναι ο μέγιστος πολιτικούς νους του σύμπαντος.

Το να μην πηγαίνει κάποιος σε πορείες ήταν αντεπιχείρημα υπερατού και μόλις πήγε, η αντίδραση ήταν "που πα ρε καραμήτρο" :lol:

Το πρόβλημα είναι αμιγώς εμπορικό.
Οι πορείες σαν προϊόν (επικοινωνιακό-πολιτικό) είναι πατέντα της so called Αριστεράς.
Λέω so called γιατί στην Ελλάδα του απύθμενου θράσους μπορεί να βγαίνει ένα άθλιο MΟΥΝΟΠΑΝΟ τύπου "παίρνω 2-3-4 καφετιά σε ΔΕΚΟ", να διαμαρτύρεται για ΧΟΥΝΤΑΤΜ, να ακούει στο τρανζίστορς τα αντάρτικα του Μίκη και να κράζει ως γερμανοτσολιά-δωσίλογο το ΘΥΜΑ του ιδιωτικού τομέα που δουλεύει 10 ώρες για 800 ευρώ.

Κάθε φορά που μαζευόταν κόσμος unbranded-ακαπέλωτος είχαμε νιαουρίσματα και ειρωνίες για το "ποιόν" της συγκέντρωσης αυτής.
Τώρα δε που έβαλε μια ευγενική χορηγία η ΝΔ, έχουν λυσσάξει όλες οι τσαούσες μαζί με το Μαρίνο.

IKE έγραψε:Η άποψή μου είναι πως οι πορείες και οι συγκεντρώσεις δεν βοηθούν πουθενά, είναι κυρίως για να χαιρόμαστε εμείς και να νομίζουμε ότι ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ (ειδικά αν φάμε μια ξεκάρφωτη μπούφλα). Συνήθως μάλλον αρνητική επίδραση έχουν, άμεσα ή έμμεσα.

Αυτό.

BTW εγώ σχολίασα μόνο τα ειρωνικά "ανεξάρτητα" σχόλια των απανταχού Παντελίδηδων-κουτιπανδώρας-unfollow κλπ που μάλλον πάνε για σεμινάρια στον πρωταθλητή και όχι στο ΔΝΤ.
:)

Εννοείται συμφωνώ με το ότι πολλοί εκ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπρεπε να φάνε μια χλέπα προχτές αλλά πριν 4 χρόνια το αριστερό μπλοκ του φόρουμ μου είχε ξεκαθαρίσει ότι το νόημα της συγκέντρωσης δεν χάνεται επειδή βγαίνει πρώτη μούρη η μουνoπανίαση της ΓΕΝΟΠ με εξαπτέρυγα.
:)
Άβαταρ μέλους
By mjacob
nass έγραψε:Μπορείς να φέρεις ένα παράδειγμα "αγενούς" σχολιασμού "χρόνια τώρα" ?

:lol: :lol:
Μόνο ως (χοντρό) δούλεμα μπορώ να το εκλάβω αυτό.
Δλδ ειλικρινά πρέφα δεν είχες πάρει και εσύ ε;

Και για να σου "αποδείξω" ότι δεν ήταν έτσι, τι, θα πρέπει να ψάχνω στο 4tf posts 5ετίας και βάλε;
τσογλάνια, αλήτες, θολοκουλτουριάρηδες, μαλακισμένα, ψευτοεπαναστάτες, βολεμμένοι που το παίζουν, παιδιά των ΒΠ, αριστεροφασίστες, άπλυτοι, δηθεναριστεροί, κλαψομούνηδες (όταν έγραφε κανείς ότι έφαγε ξύλο), κλαίγεστε, μπλα μπλα μπλα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η λίστα.
Εσύ δεν πέτυχες κανά τέτοιο σχόλιο ε;

Σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#125952 Εφόσον θεωρίες τις πορείες ως μη αποτελεσματικό μέσο ΙΚΕ μην σπαταλάς ΜΠΑΝΤΓΟΥΙΘ για ερωτησεις :rtfm:

Προφανώς και διαφωνουμε, χωρίς να σημαίνει ότι κάθε πορεία είναι αποτελεσματική άμεσα ή έμμεσα
Άβαταρ μέλους
By kacey
#125955 5 μηνες παιζουν το "καβλέτο" (οπως ελεγε και ο Χαρρυ Κλυνν πριν χασει τη μπαλα) και τωρα που τους λενε "μαγκες τελειωσε ο χρονος, αποφασιστε τι θα κανετε" αυτο ειναι "εκβιαστικο τελεσιγραφο σε εμας που ειμαστε διατεθιμενοι να συνεχισουμε τη συζητηση"...
αποκλειστικες πληροφοριες λενε οτι θα αναστησουμε τον Αινσταιν ωστε να μας βοηθησει να μεταβαλουμε το χρονο ωστε να δημιουργηθει περισσοτερος, για να συνεχιστει η συζητηση. Και αν δεν δεχτει να αναστηθει, ειναι γερμανοτσολιας.
kacey έγραψε:Η μαυρη αληθεια ειναι οτι απο το γεγονος οτι εγιναν αυτες οι δυο συγκεντρωσεις, τα αιτηματα και συνθηματα της καθε μιας και το πια σχεση εχουν μεταξυ τους, το ποιοι υποτιθεται οτι πηγαν στη μια και ποιοι στην αλλη, το τι λενε οι μεν για τους δε και πως αντιμετωπιζουν οι μεν τη μια διαδηλωση και οι δε την αλλη, το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι η ΤΡΟΙΚΑ και οι εταιροι μας πρεπει να μας ριξουν μια mountza και να μας αφησουν εδω στη βορειοανατολικη ακρη της Αφρικης που ανηκουμε...

"Η συγκεντρωση των δικων μας ή των αλλων?"...

Άβαταρ μέλους
By nass
mjacob έγραψε:
nass έγραψε:Μπορείς να φέρεις ένα παράδειγμα "αγενούς" σχολιασμού "χρόνια τώρα" ?

:lol: :lol:
Μόνο ως (χοντρό) δούλεμα μπορώ να το εκλάβω αυτό.
Δλδ ειλικρινά πρέφα δεν είχες πάρει και εσύ ε;

Και για να σου "αποδείξω" ότι δεν ήταν έτσι, τι, θα πρέπει να ψάχνω στο 4tf posts 5ετίας και βάλε;
τσογλάνια, αλήτες, θολοκουλτουριάρηδες, μαλακισμένα, ψευτοεπαναστάτες, βολεμμένοι που το παίζουν, παιδιά των ΒΠ, αριστεροφασίστες, άπλυτοι, δηθεναριστεροί, κλαψομούνηδες (όταν έγραφε κανείς ότι έφαγε ξύλο), κλαίγεστε, μπλα μπλα μπλα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η λίστα.
Εσύ δεν πέτυχες κανά τέτοιο σχόλιο ε;

Σίγουρα.

Ισως δεν ήμουν σαφής, δεν σε ρώτησα να μου πεις γενικώς χαρακτηρισμούς "δεξιών" προς "αριστερούς" και τούμπαλιν (μην ξεχνάμε βέβαια ότι στο παρόν Forum οι αντίστροφοι χαρακτηρισμοί "προδότες" κτλ. κυριαρχούν, σημεία των καιρών προφανώς)

Σε ρώτησα να μου πεις χαρακτηρισμούς και συμπεριφορά προς ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM που είχαν δηλώσει ότι πήγαιναν σε πορείες. Αν δηλ. εισέπραταν ειρωνεία, προσωπικούς χαρακτηρισμούς, απαξίωση και άλλα τέτοια "ευγενικά".
Θέλω ρε παιδί μου να καταλάβω, πως προέκυψε η σύγκριση που έκανες.
Εγώ δεν έκανα κανένα σχόλιο περί "ευγένειας", εσύ το έκανες, οπότε το τι πέτυχα ή θυμάμαι εγώ είναι αδιάφορο.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
nass έγραψε:Σε ρώτησα να μου πεις χαρακτηρισμούς και συμπεριφορά προς ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM που είχαν δηλώσει ότι πήγαιναν σε πορείες. Αν δηλ. εισέπρατταν ειρωνεία, προσωπικούς χαρακτηρισμούς, απαξίωση και άλλα τέτοια "ευγενικά".

Και σου απάντησα.

Τώρα, αν πιστεύεις ας πούμε ότι εγώ π.χ. δεν έχω γίνει αποδέκτης ειρωνείας, απαξίωσης και άλλων τέτοιων "ευγενικών" στις "συζητήσεις" για τις πορείες, τότε fine by me. Δεν θα κάτσω να σκάσω κι όλας.
Άβαταρ μέλους
By dimik
IKE έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Μην τους ξεσυνεριζεσαι, ανακάλυψαν στα γεράματα ότι ή τριβή με τα πολιτικά είναι κάτι παραπέρα από μια ψήφο κάθε 4 χρόνια :)

Η τριβή με τα πολιτικά είναι το πηγαίνεις στο συγκεκριμένο σημείο και να γκαρίζεις σύνθημα? Τότε ο Τάκης Τσουκαλάς είναι ο μέγιστος πολιτικούς νους του σύμπαντος.

Το να μην πηγαίνει κάποιος σε πορείες ήταν αντεπιχείρημα υπερατού και μόλις πήγε, η αντίδραση ήταν "που πα ρε καραμήτρο" :lol:

Η άποψή μου είναι πως οι πορείες και οι συγκεντρώσεις δεν βοηθούν πουθενά, είναι κυρίως για να χαιρόμαστε εμείς και να νομίζουμε ότι ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ (ειδικά αν φάμε μια ξεκάρφωτη μπούφλα). Συνήθως μάλλον αρνητική επίδραση έχουν, άμεσα ή έμμεσα.

Για την συγκεκριμένη συγκέντρωση καταννοώ σε ένα βαθμό τον προβληματισμό πολλών από όσους πήγαν, πχ η κυρία στο βίντεο που κυκλοφορεί ως δειγμα παραλογισμού λέει αυτονόητα πράγματα και όποιος είναι σε ανάλογη θέση και πληρώνει τα σπασμένα το ξέρει πολύ καλά. Όμως η συγκέντρωση αυτή ενέχει ένα πολύ σοβαρό κινδυνο, την απαλλαγή από κάθε ευθύνη όσων δημιούργησαν την κρίση (όσων: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα mignions). Η κυβέρνηση Σαμαρά έκανε και αυτή ότι μπορούσε για να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ.

Δεν μπορεί να σκάει ο ΜΙΛΚΟΣ και να μη γιουχάρεται. Δεν μπορεί να διαδηλώνει κάποιος που τον ανάγκασαν να πληρώνει τα φάρμακα και τις εξετάσεις από την τσέπη του (όντως ήδη ασφαλισμένος με παλαβό κόστος) να ανέχεται τη φάτσα του Άδωνη δίπλα του.

---

Αποδέχομαι οποιαδήποτε έκτακτη ή μόνιμη εισφορά, μείωση μισθού ή συντάξεως και εγγυώμαι με την προσωπική μου περιουσία την κάλυψη οποιασδήποτε απαίτησης των Θεσμών εξουσιοδοτώντας για την ολοκλήρωση της διακρατικής συμφωνίας της Ελλάδος με τους Θεσμούς και την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή ένωση.

Ρώτησα στο fb event (βλ. παρακάτω) και μου είπαν ότι δεν έχει καμία σχέση, πιθανώς είναι τρολάρισμα αν και βλαμμένος κόσμος υπάρχει, άνετα μπορεί να είναι αληθινό.

ΥΓ. Μου έστειλαν (στο fb, είπαμε, είμαι ΒΟΛΕΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ μου παίδες <-----fact ) πρόσκληση για την επόμενη συγκέντρωση της Δευτέρας. Να πάω? Εσείς οι βετεράνοι των αγώνων τι προτείνετε? :v

+1
Δώστε στον άνθρωπο κατιτίς να γράφει συχνότερα :rtfm:

Γεμίσαμε "πολιτικά όντα" ξαφνικά και κοιτάζουμε το δέντρο χάνοντας το δάσος :dizzy:

Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, συστρατεύσεις και επιθέσεις-άμυνες με το "πολιτικά όντα" εννοώ όσους κάνουν προβλέψεις και ασκήσεις επι χάρτου χωρίς πραγματικά να έχουν ιδέα για το τι μέλει γενέσθαι είτε σε περίπτωση δραχμής είτε σε μια συμφωνία.

Για να μην είμαι και τελείως off , ελπίζω ο Άλεξ να είναι όντως τόσο έξυπνος και να παίζει σωστά το παιχνίδι της καθυστέρησης τους τελευταίους μήνες προσπαθώντας να εξωθήσει τα πράγματα στα άκρα για να τους αναγκάσει σε "γενναίες" αποφάσεις, θα προτιμούσα να ξεμπερδεύει όμως με το θέμα τρόικα-θεσμοί (τι άλλη παπαριά θα σκεφτούν) και μνημόνια-διαπραγματεύσεις και να δω τις ριζικές αλλαγές στα εσωτερικά που περιμένω. Σε διαφορετική περίπτωση δεν νομίζω να βρεθεί ποτέ άλλος να τιτλοφορήσει το συνονθύλευμα απο σαλτιμπάγκους του με το πιασάρικο "αριστερά".
Άβαταρ μέλους
By IKE
#125972 Η Κωσταντοπούλου έβγαλε "πόρισμα" προχθές ότι υπάρχει οργανωμένο ΣΧΕΔΙΟ καταστροφής της Ελλάδας από το ΔΝΤ και περιμένετε σοβαρά να κάνει συμφωνία αυτή η κυβέρνηση?

Δεν θα κάνει, πάρτε το απόφαση.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
dimik έγραψε:
+1
Δώστε στον άνθρωπο κατιτίς να γράφει συχνότερα :rtfm:

Γεμίσαμε "πολιτικά όντα" ξαφνικά και κοιτάζουμε το δέντρο χάνοντας το δάσος :dizzy:

βασικα δεν θα μπορουσε να περιγραφει καλυτερα η πραγματικοτητα απο οσο την περιεγραψε.
Το θεμα τωρα γα να "γραφει συχνοτερα ετσι", ειναι τι συνεβη και εγραψε ετσι. Πηρε τα φαρμακα που πρεπει ή ΔΕΝ τα πηρε?
Θα μεινουμε με την απορια νομιζω. :lol:

IKE έγραψε:Η Κωσταντοπούλου έβγαλε "πόρισμα" προχθές ότι υπάρχει οργανωμένο ΣΧΕΔΙΟ καταστροφής της Ελλάδας από το ΔΝΤ και περιμένετε σοβαρά να κάνει συμφωνία αυτή η κυβέρνηση?

Νομιζουμε (ελπιζουμε?) οτι ο Τσιπρας ειναι εξυπνοτερος.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#125979 Τι φάση με τα φάρμακα. Έχω γράψει ποτέ κάτι αντιφατικό με το παραπάνω ποστ μου? Δεν νομίζω.

Εν πάση περιπτώση, δεν είναι θέμα εξυπνάδας, πρωτίστως είναι θέμα πρόθεσης, έχεις την παραμικρή ένδειξη ότι ο τσίπρας έχει άλλη πρόθεση? Εγώ δεν έχω. Ακριβώς αυτά λέει. Απλά όταν μιλάει στο εξωτερικό δεν τα λέει με τόσο στόμφο.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
IKE έγραψε:Η Κωσταντοπούλου έβγαλε "πόρισμα" προχθές ότι υπάρχει οργανωμένο ΣΧΕΔΙΟ καταστροφής της Ελλάδας από το ΔΝΤ και περιμένετε σοβαρά να κάνει συμφωνία αυτή η κυβέρνηση?

Τα παλιά δάνεια που παίρναμε από τους τοκογλύφους ήταν επαχθή, όχι αυτά που θα πάρουμε από τους τοκογλύφους, αυτά είναι καθαγιασμένα :rtfm: .
Άβαταρ μέλους
By dimik

Η Κωνσταντοπούλου και τα λοιπά ρημάδια που έχει μαζεμένα είναι γνωστές ποσότητες, τον ίδιο τον Άλεξ όμως τον θεωρώ έξυπνο. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια αλλά κατα βάθος δεν θέλω, γιατί μετά θα είναι πραγματικά απελπιστική η κατάσταση :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
IKE έγραψε:Τι φάση με τα φάρμακα. Έχω γράψει ποτέ κάτι αντιφατικό με το παραπάνω ποστ μου? Δεν νομίζω.

Εν πάση περιπτώση, δεν είναι θέμα εξυπνάδας, πρωτίστως είναι θέμα πρόθεσης, έχεις την παραμικρή ένδειξη ότι ο τσίπρας έχει άλλη πρόθεση? Εγώ δεν έχω. Ακριβώς αυτά λέει. Απλά όταν μιλάει στο εξωτερικό δεν τα λέει με τόσο στόμφο.

Συγκροτημενο κειμενο/αποψη χωρις τρολιές και κοροϊδια, και χωρις να ανακατεψεις το Δια ή τον 21Quadra μεσα, εγω δεν εχω ξαναματαδει απο εσενα. Δεν πειραζει σε καθε περιπτωση, ας είναι να κανω λαθος εγω και να με συμπαθας.

Για τον Τσίπρα, θεωρω οτι δεν ειναι τοοοοοοοοοοοσο μαλακας οσο η τρελλοΖωη και η Αριστερη Πτέρυγα.