- 20 Ιουν 2015, 12:46
IKE έγραψε:Η τριβή με τα πολιτικά είναι το πηγαίνεις στο συγκεκριμένο σημείο και να γκαρίζεις σύνθημα? Τότε ο Τάκης Τσουκαλάς είναι ο μέγιστος πολιτικούς νους του σύμπαντος.
Το να μην πηγαίνει κάποιος σε πορείες ήταν αντεπιχείρημα υπερατού και μόλις πήγε, η αντίδραση ήταν "που πα ρε καραμήτρο"
Το πρόβλημα είναι αμιγώς εμπορικό.
Οι πορείες σαν προϊόν (επικοινωνιακό-πολιτικό) είναι πατέντα της so called Αριστεράς.
Λέω so called γιατί στην Ελλάδα του απύθμενου θράσους μπορεί να βγαίνει ένα άθλιο MΟΥΝΟΠΑΝΟ τύπου "παίρνω 2-3-4 καφετιά σε ΔΕΚΟ", να διαμαρτύρεται για ΧΟΥΝΤΑΤΜ, να ακούει στο τρανζίστορς τα αντάρτικα του Μίκη και να κράζει ως γερμανοτσολιά-δωσίλογο το ΘΥΜΑ του ιδιωτικού τομέα που δουλεύει 10 ώρες για 800 ευρώ.
Κάθε φορά που μαζευόταν κόσμος unbranded-ακαπέλωτος είχαμε νιαουρίσματα και ειρωνίες για το "ποιόν" της συγκέντρωσης αυτής.
Τώρα δε που έβαλε μια ευγενική χορηγία η ΝΔ, έχουν λυσσάξει όλες οι τσαούσες μαζί με το Μαρίνο.
IKE έγραψε:Η άποψή μου είναι πως οι πορείες και οι συγκεντρώσεις δεν βοηθούν πουθενά, είναι κυρίως για να χαιρόμαστε εμείς και να νομίζουμε ότι ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ (ειδικά αν φάμε μια ξεκάρφωτη μπούφλα). Συνήθως μάλλον αρνητική επίδραση έχουν, άμεσα ή έμμεσα.
Αυτό.
BTW εγώ σχολίασα μόνο τα ειρωνικά "ανεξάρτητα" σχόλια των απανταχού Παντελίδηδων-κουτιπανδώρας-unfollow κλπ που μάλλον πάνε για σεμινάρια στον πρωταθλητή και όχι στο ΔΝΤ.
Εννοείται συμφωνώ με το ότι πολλοί εκ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπρεπε να φάνε μια χλέπα προχτές αλλά πριν 4 χρόνια το αριστερό μπλοκ του φόρουμ μου είχε ξεκαθαρίσει ότι το νόημα της συγκέντρωσης δεν χάνεται επειδή βγαίνει πρώτη μούρη η μουνoπανίαση της ΓΕΝΟΠ με εξαπτέρυγα.
"I've seen things you people wouldn't believe; Attack ships on fire, off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tannhauser gate. All those moments will be lost, in time. Like.. Tears... In rain"