Ούτε έχω δει να τα σπάνε τα καλόπαιδα χωρίς καμία απολύτως πρόκληση
True Story, όπως πάντα
(νομίζω ότι κάτι έχετε πάθει, ίσως η 1η Φορά σας έχει κάνει να χάσετε και τη φόρμα σας και τα αυγά με τα πασχάλια
)
)
Spartan έγραψε:Geo f1 έγραψε:
Πηρα τηλ και μου ειπαν μεχρι 5κ!!!
Τα 5 χιλιάρικα ανάληψης μετρητά αυθημερόν, υπάρχει ως ανώτερο όριο εδω και μήνες. Στο υποκατάστημα που πηγαίνω, υπάρχει αναρτημένη ενημερωτική επιγραφή, που λέει οτι για αναλήψεις άνω αυτού του ποσού, θα πρέπει να ενημερώνεται η τράπεζα, ωστε την επομένη να υπάρχει διαθέσιμο προς ανάληψη.
mjacob έγραψε:Εγώ πάντως με χαρά βλέπω ότι οι άνθρωποι μπόρεσαν να διαδηλώσουν αντικυβερνητικά, χωρίς να φάνε το ξύλο της αρκούδας και χημικά με τον τόνο επειδή τόλμησαν να πλησιάσουν τη βουλή.
Όχι τπτ άλλο, αλλά ορισμένοι ανησυχούσαν ιδιαιτέρως για την αυταρχικότητα των wannabe σοβιετικών whatever, και ότι και με αυτούς θα βλέπαμε τα ίδια.
Άντε... τυχερούλια
) αλλά διευκρίνιση του ότι η πλειοψηφία του κόσμου (όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις) επιθυμεί παραμονή στο ευρώ.
kacey έγραψε:mjacob έγραψε:Εγώ πάντως με χαρά βλέπω ότι οι άνθρωποι μπόρεσαν να διαδηλώσουν αντικυβερνητικά, χωρίς να φάνε το ξύλο της αρκούδας και χημικά με τον τόνο επειδή τόλμησαν να πλησιάσουν τη βουλή.
Όχι τπτ άλλο, αλλά ορισμένοι ανησυχούσαν ιδιαιτέρως για την αυταρχικότητα των wannabe σοβιετικών whatever, και ότι και με αυτούς θα βλέπαμε τα ίδια.
Άντε... τυχερούλια
Ελα μου ντε. Ειναι σαν να ηξεραν οτι δεν θα γινουν εκτροπα, οτι δεν θα σπαστει και καει η Αθηνα, και οτι δεν θα χρειαστει ξυλο και χημικα...
bibendum έγραψε:Εδω πηγε ο Χρήστος Λάππας ρε Panosss, τι πιστευεις οτι ηταν φιλοκυβερνητικη;
manosky έγραψε:Σε εκείνες τις διαδηλώσεις δεν ήταν που πλακώθηκαν τελικά ΚΚΕ με καλόπαιδα, γιατί δεν ασχολήθηκαν τα ΜΑΤ;
Ναι, τότε ήταν.![]()
Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]