Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#125629 Ναι, ποτέ δεν έχω πάει σε διαδήλωση μάγκεsh
Ούτε έχω δει να τα σπάνε τα καλόπαιδα χωρίς καμία απολύτως πρόκληση

True Story, όπως πάντα :s_sarcastic

(νομίζω ότι κάτι έχετε πάθει, ίσως η 1η Φορά σας έχει κάνει να χάσετε και τη φόρμα σας και τα αυγά με τα πασχάλια :s_roses )
Τελευταία επεξεργασία από manosky και 19 Ιουν 2015, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kacey
Spartan έγραψε:
Geo f1 έγραψε:
Πηρα τηλ και μου ειπαν μεχρι 5κ!!! :hmmm:

Τα 5 χιλιάρικα ανάληψης μετρητά αυθημερόν, υπάρχει ως ανώτερο όριο εδω και μήνες. Στο υποκατάστημα που πηγαίνω, υπάρχει αναρτημένη ενημερωτική επιγραφή, που λέει οτι για αναλήψεις άνω αυτού του ποσού, θα πρέπει να ενημερώνεται η τράπεζα, ωστε την επομένη να υπάρχει διαθέσιμο προς ανάληψη.

αλλο αυτο (το να ενημερωσεις για να τα εχουν αυριο), αλλο "δεν σου δινουμε πανω απο 5χιλ καθε μερα".
Άβαταρ μέλους
By kacey
mjacob έγραψε:Εγώ πάντως με χαρά βλέπω ότι οι άνθρωποι μπόρεσαν να διαδηλώσουν αντικυβερνητικά, χωρίς να φάνε το ξύλο της αρκούδας και χημικά με τον τόνο επειδή τόλμησαν να πλησιάσουν τη βουλή.
Όχι τπτ άλλο, αλλά ορισμένοι ανησυχούσαν ιδιαιτέρως για την αυταρχικότητα των wannabe σοβιετικών whatever, και ότι και με αυτούς θα βλέπαμε τα ίδια.
Άντε... τυχερούλια :s_bye

Ελα μου ντε. Ειναι σαν να ηξεραν οτι δεν θα γινουν εκτροπα, οτι δεν θα σπαστει και καει η Αθηνα, και οτι δεν θα χρειαστει ξυλο και χημικα...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#125637 Αφού γέλασε ο Μιτζάκωβος τότε έκλεισε το θέμα.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... CE%B1_2011

Περιπτώσεις που έπεφταν και που δεν έπεφταν χημικά.

Αναφερόμουνα στις πρώτες συγκεντρώσεις που ήταν αχρωμάτιστες και ακαπέλα κατά τη διάρκεια των οποίων είχε γίνει κατάληψη της πλατείας από λαό.

Επίσης η χτεσινή συγκέντρωση δεν ήταν κατά της κυβέρνησης (αφού και αυτή είναι υπέρ της παραμονής, ne c' est pas? :innocent: ) αλλά διευκρίνιση του ότι η πλειοψηφία του κόσμου (όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις) επιθυμεί παραμονή στο ευρώ.

Αυτοί που ήταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατά της συγκέντρωσης ξαναρωτάω, είναι κατά του ευρώ, υπέρ της δραχμής, τους είπε ο Τσουκαλάς να κράξουν το Σακελαρόπουλο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#125641 Σε εκείνες τις διαδηλώσεις δεν ήταν που πλακώθηκαν τελικά ΚΚΕ με καλόπαιδα, γιατί δεν ασχολήθηκαν τα ΜΑΤ;

Ναι, τότε ήταν. :s_hang

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#125643 δεν ξερω τι περιμενε ο mjacob. Νοικοκυραιοι ανθρωποι μαζευτηκαν

δεν επεσαν μολοτωφ οχι

Απο εδω https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... CE%B1_2011
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kacey έγραψε:
mjacob έγραψε:Εγώ πάντως με χαρά βλέπω ότι οι άνθρωποι μπόρεσαν να διαδηλώσουν αντικυβερνητικά, χωρίς να φάνε το ξύλο της αρκούδας και χημικά με τον τόνο επειδή τόλμησαν να πλησιάσουν τη βουλή.
Όχι τπτ άλλο, αλλά ορισμένοι ανησυχούσαν ιδιαιτέρως για την αυταρχικότητα των wannabe σοβιετικών whatever, και ότι και με αυτούς θα βλέπαμε τα ίδια.
Άντε... τυχερούλια :s_bye

Ελα μου ντε. Ειναι σαν να ηξεραν οτι δεν θα γινουν εκτροπα, οτι δεν θα σπαστει και καει η Αθηνα, και οτι δεν θα χρειαστει ξυλο και χημικα...

Δεν ξέρω τι ήξεραν, χθες στο κέντρο είχε κλούβες και αστυνομικούς σε πολλά σημεία. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένεις να σπάσει κάτι ο Γεωργιάδης και οι φίλοι του, αλλά ότι είχαν ετοιμαστεί και για τέτοια, είχαν.
:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#125648 Και στα Γιάννενα είχε μια διμοιρια ματ κοντά στο αστυνομικό μεγαρο και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ήξερα ότι θα γίνει κάποια συγκέντρωση

.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#125652 Τελικά τι είπαν - έκαναν κατά της κυβέρνησης στην (αντικυβερνητική) διαδήλωση, ξέρει κανείς;
Να αρκεστώ στο:
bibendum έγραψε:Εδω πηγε ο Χρήστος Λάππας ρε Panosss, τι πιστευεις οτι ηταν φιλοκυβερνητικη;

Λόγω ΧΛ ήταν αντικυβερνητική...βρε τι μαθαίνει κανείς στα φορουμζζ...
Τελευταία επεξεργασία από Panosss και 19 Ιουν 2015, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
manosky έγραψε:Σε εκείνες τις διαδηλώσεις δεν ήταν που πλακώθηκαν τελικά ΚΚΕ με καλόπαιδα, γιατί δεν ασχολήθηκαν τα ΜΑΤ;

Ναι, τότε ήταν. :s_hang

Εικόνα

Αναφέρεσαι Μανόσκη στη "Μάχη του Public"*;

*"Εμείς οι Έλληνες, η μάχη του Public, επεισόδιο 34"