Πάντως νορμάλ αποκλείεται να 'ναι.
Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η 'αριστερά'...
Hellenic tifosi έγραψε:Το μόνο που δεν είναι η Ζωή, είναι ηλίθια.
kacey έγραψε:Το κανονισμο της Βουλης ακολουθουσε και οταν εκραζε τον αστυνομικο ΕΞΩ απο τη βουλη, στο δρομο, για το τι μετρα εχει παρε η αστυνομια?
liostemi έγραψε:kacey έγραψε:Το κανονισμο της Βουλης ακολουθουσε και οταν εκραζε τον αστυνομικο ΕΞΩ απο τη βουλη, στο δρομο, για το τι μετρα εχει παρε η αστυνομια?
Δεν τον ξέρω τον Κανονισμό, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο/η ΠτΒ θα πρέπει να έχει τον 1ο λόγο σ' ό,τι έχει σχέση με την προστασία/φύλαξη της Βουλής και γενικά του χώρου της Βουλής... μπορεί να κάνω και λάθος...
EDDIE_147 έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Το μόνο που δεν είναι η Ζωή, είναι ηλίθια.
+1
Η Ζωζώκα είναι ο #1 εσωτερικός αντίπαλος του Τσίπρα και θεωρώ δεδομένο ότι στο μέλλον θα διεκδικήσει αρχηγεία.
Για να προσέχουμε λίγο τι λέμε.
Οι πρώτες της ενέργειες σχετικά με "πειθαρχία" στη Βουλή ήταν πολύ θετικές.
Όμως το άτομο αυτό συνειδητά χτίζει μια περσόνα για συγκεκριμένους λόγους.
Εκμεταλλεύεται τη θέση της για να προωθήσει και να πουλήσει την αλογίσια μούρη της, κάτι που δεν θυμάμαι να έκανε άλλος ΠτΒ.
Αναπτύσσει ρητορική γηπέδου (τελείως γτπ όμως) επειδή ξέρει ότι αυτή πουλάει σε μεγάλη μερίδα πειραγμένων εγκεφάλων (μην πάτε μακριά, τσεκάρετε ποστ μερικών εδώ μέσα).
Περιττό να θυμίσω βέβαια ότι η λογική "Τσαμπουκά θέλουνε για να μάθουνε" είναι registered στη Χρυσή Αυγή.
Η αντίδραση του παραπάνω βίντεο έχει ανατριχιαστικά πολλές ομοιότητες με ομιλία Κασιδιάρη στη Βουλή.

Hellenic tifosi έγραψε:nass έγραψε:ΙΜΗΟ ο μόνος τρόπος για βιώσιμο ασφαλιστικό είναι η μερική μετατροπή του σε κεφαλοποιητικό δηλ. αναδιανεμητική μια βασική σύνταξη και ό,τι παραπάνω, από τις εισφορές σου. Πως μπορεί να γίνει αυτό δεν το ξέρω.
Νομίζω η πρόταση του Μάνου έχει μια λογική.
Κατ' αρχας, το κράτος ως κράτος θα έπρεπε να χρηματοδοτεί μόνο κάτι στα πλαίσια ενός "εγγυημένου εισοδήματος". "x" ευρώ σε όλους ανεξαιρέτως απο τα 67 και πάνω στους άντρες, 65 γυναίκες.
Απο εκει και πέρα ο εργαζόμενος παίρνει στο ΧΕΡΙ, όλο το μισθό (δηλαδη συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ των εργοδοτικών εισφορών), και καλείται να αποφασίσει. Θα επιλέξει κάποια ιδιωτική ασφάλιση που θα του δώσει ένα καλό πακέτο πιο νωρίς; Θα επιλέξει μια έξτρα κρατική ασφάλιση(ναι, να έχει τη δυνατότητα αυτη!) Ποιό πακέτο νοσοκομειακου θα θέλει;
Κατά τη γνώμη μου αυτό μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη.
--> Γλιτώνεις εντελώς τα δαιδαλώδη ταμεία. ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ, μπλα, μπλα ενοποιούνται άμεσα, εύκολα και απλά. Καλύτερη εξυπρέτηση με μικρότερο κόστος.
--> Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ το ότι πληρώνει για υγεία και σύνταξη. Αυτή τη στιγμή, η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων έχουν αισθηση μόνο των καθαρών απολαβών τους. Αν αντιλαμβάνεσαι στην πράξη ότι παίρνεις 1,600 ευρώ αλλά δίνεις τα 450, αποκτάς άλλη αίσθηση του τι προσδοκάς από το σύστημα.
--> Ο εργαζόμενος έχει ευελιξία. Σπουδάζεις το παιδί σου και έχεις έξοδα; Μειώνεις λίγο τις πληρωμές για ένα διάστημα. Σου πάνε γενικά καλά τα πράγματα; Ρίχνεις παραπάνω στον κουμπαρά.
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]