Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#124487 @kacey

ισχύει, αλλά όχι όταν αγγίζει τα όρια του γελοίου..

και αν σου φαίνονται γελοίες οι δικές μας απαιτήσεις, οι δικές τους είναι σεφερλής..

επίσης αν ήταν τόσο αρχιδάτοι και γαμάτοι και δε μας είχαν ανάγκη όπως πολλοί πιστεύετε, δε θα καθόντουσαν τόσο καιρό να το συζητάνε...

προφανώς και έχουν να χάσουν πολλά και οι μαλακίτσες που πετάνε ότι η ευρώπη μπορεί να αντέξει χωρίς την ελλάδα ή τη πλήρη χρεοκοπία της ελλάδας, είναι σα να κάνουμε συζητήσεις για τους ΕΛ και τους ψεκασμούς..
εδώ μια τράπεζα πήδηξε την αμερική και δε θα πηδήξει μια χώρα την ευρώπη :roll:

απλά θέλουν να μας δείξουν ότι έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, πράγμα που φυσικά ισχύει μέχρι ένα (μεγάλο) βαθμό, αλλά δε μπορούν να συνεχίσουν να πνίγουν έτσι τη χώρα, αλλιώς και τις επόμενες 10ετιες πάλι τις ίδιες κουβέντες θα κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By thednick
#124491 Έχουν πέσει σε κάτι οι δανειστές? Γιατί εγώ δεν βλέπω να ζητάνε κατι λιγότερο, αλλά περισσότερα απο ότι πριν...

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γιουνκερ πριν μερικές ώρες είπε ότι η ελληνική πλευρά απέρριψε τη μείωση των αμυντικών δαπανών (αντί των συντάξεων), τη στιγμή που χθες αναφερόταν ότι το ΔΝΤ (και όχι η Ελλάδα) απέρριψε αυτή την πρόταση...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
EDDIE_147 έγραψε:Βοήθησε με λίγο να καταλάβω τι ισχύει:

Α) Και μια νύχτα με φεγγάρι την Ελλάδα πάει να πάρει;
Β) Υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο συνομωσίας να ΠΕΘΑΝΟΥΝ τον αδάμαστο Ελληνικό λαό;
Γ) Ψοφήσαν όλες οι μπίζνες παγκοσμίως και το μεγάλο κέρδος είναι τα "φιλέτα" του ΕΛ δημοσίου;
Δ) Θεωρούν ότι ο Σπάρτακος είναι κακό παράδειγμα για τους δικούς τους εργαζόμενους-σκλαβάκια και πρέπει να ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ;

Εξήγησε μου γιατί δεν θέλουν να μείνει τίποτα όρθιο στη χώρα.

Στην Πορτογαλία ας πούμε άφησαν κάτι;
Δεν έχουν ΣΠΑΡΤΑΚΟ εκεί για να περάσει το μήνυμα της η νέα τάξη πραγμάτων;

δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση σήμερα για ειρωνικά ποστ

εξήγησέ μου εσύ με τις οικονομικές σου γνώσεις πώς θα αναπτυχθούμε με τα μέτρα που προτείνουν οι δανειστές..

και πώς οι προτάσεις τους αποτελούν ένα ρεαλιστικό πλάνο ώστε να συνεχίζουμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας σε βάθος χρόνου και πάνω από όλα να υπάρχουμε.. :hmmm:

εγώ να συμφωνήσω ότι οι δικοί μας είναι καραγκιοζοπαίκτες, πείτε μου γιατί αυτά τα χρόνια δεν έχω καταλάβει ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ?

εσύ δηλαδή βλέπεις αυτά που λένε και δε σκέφτεσαι ότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι και πολύ απλά θα μας πεθάνουν;

νομίζω ότι γίνονται διαρκώς λογικά άλματα μόνο και μόνο για να υποστηρίξουμε τις πολιτικές μας προτιμήσεις και αυτό είναι σχεδόν λυπηρό..

thednick έγραψε:Έχουν πέσει σε κάτι οι δανειστές? Γιατί εγώ δεν βλέπω να ζητάνε κατι λιγότερο, αλλά περισσότερα απο ότι πριν...

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γιουνκερ πριν μερικές ώρες είπε ότι η ελληνική πλευρά απέρριψε τη μείωση των αμυντικών δαπανών (αντί των συντάξεων), τη στιγμή που χθες αναφερόταν ότι το ΔΝΤ (και όχι η Ελλάδα) απέρριψε αυτή την πρόταση...

γιατί οι δανειστές μας είναι σοβαροί τεχνοκράτες και ζητάνε αυτά που ανέκαθεν ζητούσαν ( το λένε και οι συμφορουμίτες)

τους τόκους που με πολύ κόπο έβγαλαν και θέλουν να συνεχίσουν να βγάζουν με αφορμή αυτή την ιστορία

είναι να σε πιάνει η ψυχή σου, να θέλει ο τοκογλύφος τα λεφτά του και να το παίζεις δύσκολος.. :(

αλλά έλα μωρέ είναι καλά παιδιά που μας δανείζουν σε "φιλικές" τιμές, για να διασώσουν το περήφανο λαό μας το κάνουν :inlove:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#124494 Ο Γιουνκέρ τα έχει πάρει, λέει.

Γιατί οι κυβερνώντες, λέει, διαδίδουν ψευτιές για τις απαιτήσεις των "'Θεσμών".

http://www.kathimerini.gr/819587/galler ... gmateysewn

Σε άλλες ειδήσεις, έφυγε ΜΟΝΟ χθες και σήμερα 1 δισεκατομμύριο από τις ελληνικές τράπεζες.
Υποθέτω ότι τους φοβέρισε η κινδυνολογία της αντιπολίτευσης πάλι. :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
2014 έγραψε:
μεταξύ άλλων ασυναρτησιών, dimviii έγραψε:........εκτοξευση ειχαμε περσυ μεχρι και 1,6 δις στον Νοεμβριο.Δεν σε ειδα να ανησυχησεις,ουτε να βαλεις κανα λινκ για το πως θα απογειωθουμε.Ενω φετος που ειναι σημαντικα λιγοτερα,δεν ειχες κανενα προβλημα να βαλεις αρθρο που ελεγε ψεμματα.

1. Δεν απαντάς σε απλές ερωτήσεις, πρόβλημα κατανόησης ή κάτι άλλο;
2. Ο Νοέμβριος πέρυσι ήταν μέρος της εποχής "συριζα - δεν πληρώνω - ένα άρθρο ένας νόμος".
3. Το άρθρο που λες κ ξαναλές δεν ήταν άρθρο, αλλά αξιολόγηση εξειδικευμένου οίκου. Άλλη μια απλή ερώτηση, που δεν απάντησες ποτέ (μάλλον "απάντησες" ... από την πόλη έρχομαι κ στην κορφή κανέλα).
4. Ούτε η Κυβέρνηση, ούτε καν τα παπαγαλάκια της ισχυρίζονται ότι έχουμε λιγότερα ληξιπρόθεσμα. Δίνουν στοιχεία τα οποία ... ερμηνεύεις εσύ. Άλλη μια (με 2 σκέλη) απλή ερώτηση: Μπορείς να εξηγήσεις πως το κάνεις αυτό; Ποια η σχέση σου με τα οικονομικά;
5. Πρόσεχε όταν μιλάς για δεξιούς, γιατί (άκου τι θα σου μάθω τώρα!) θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι καραδεξιός κ να είμαι στην κυβέρνηση. Άρα, η επιτυχίες στις οποίες αναφέρεσαι να είναι κ δικές μου. Ain't life a mother fucker? :)

πολυ σαλτσα,στοιχεια ληξιπροθεσμων δεν βλεπω.
Βαλε νουμερα απο τις δικες σου πηγες να δουμε ποιος ειναι ανακριβης και ποιος ειναι ο ψευτης.
Εαν δεν βαλεις νουμερα ληξιπροθεσμων μηνα-μηνα δεν εχω να προσθεσω κατι.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
manosky έγραψε:Ο Γιουνκέρ τα έχει πάρει, λέει.

Γιατί οι κυβερνώντες, λέει, διαδίδουν ψευτιές για τις απαιτήσεις των "'Θεσμών".

http://www.kathimerini.gr/819587/galler ... gmateysewn

Σε άλλες ειδήσεις, έφυγε ΜΟΝΟ χθες και σήμερα 1 δισεκατομμύριο από τις ελληνικές τράπεζες.
Υποθέτω ότι τους φοβέρισε η κινδυνολογία της αντιπολίτευσης πάλι. :roll:

Άλφα, κινδυνολογεις, βήτα πάψε να διαβάζεις γερμανοτσολιαδιστικα ΜΜΕ.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση σήμερα για ειρωνικά ποστ

Εγώ από την άλλη δεν έχω διάθεση γενικά για "κινηματογραφικά" ποστ τύπου "θα μας πεθάνουν", "θα μας υποδουλώσουν" κλπ

Αυτή τη στιγμή αν διαβάζεις και το λύγκα του Μανόσκη θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν γνωρίζουμε τελικά τις προτάσεις των θεσμών.
Το δούλεμα συνεχίζεται με απώτερο στόχο να ανακοινωθεί κάποια στιγμή ότι "ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εφόρμησε μόνος του με εφ' όπλου λόγχη έναντι των υπουργών του eurogroup φωνάζοντας ΑΕΡΑ και τους έπεισε να υπογράψουν τα x,ψ,ω μέτρα".

Τώρα αν βγει κανένα κουτόφραγκο και πει ότι αυτά τα πρότειναν from day 1 δεν θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία γιατί ο στόχος είναι να πεισθεί ο λαός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει μνημόνιο.
Για τέτοια καραγκιοζιλίκια μιλάμε.

@all
πολύ ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο Ρουμελιώτης στον ορό της αλήθειας αλλά φοβάμαι ότι θα χρησιμοποιηθούν επιλεκτικά κάποια τσιτάτα για να γαμήσουν κάποιον εκ των ΓΑΠ-Μπένι και θα χαθεί η ουσία του πράγματος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#124535 Εικόνα

Εικόνα

και ομως αισθανονται υπερηφανοι που τον ψηφιζουν. :lol: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/810683845687712/

Ψέμματα νομίζω λεει ο Γιούνκερ. Δεν ειναι δυνατόν.

Sent from a mobile device

Δηλώσεις της κ. Annika Breidthardt, Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τη δέσμη μέτρων που περιλαμβάνονται στην πρόταση των θεσμών

— Σχετικά με τους συντελεστές ΦΠΑ
Η Ελλάδα έχει ένα εξαιρετικά κατακερματισμένο σύστημα ΦΠΑ και όλοι συμφωνούν ότι είναι αναγκαίο και χρήσιμο να βελτιωθεί η είσπραξη του ΦΠΑ. Οι αρχές έχουν προτείνει σημαντική διεύρυνση της φορολογικής βάσης με τυπικό συντελεστή 23 τοις εκατό.

http://ec.europa.eu/greece/news/2015/20 ... rdt_el.htm

απιστευτο παντως,παντα λεει ψεμματα ο Πρωθυπουργος τους,η κυβερνηση τους,και παντα λεει την αληθεια ο εταιρος,ο ξενος,για οποιονδηποτε λογο.Τυφλη εμπιστοσυνη σε οποιονδηποτε ξενο,μη Ελληνα.
Ψεμματα λεει μονο η σημερινη κυβερνηση.
Η προηγουμενη κυβερνηση ελεγε παντα αληθεια.
Δεν θυμαμαι να ειχες κανει ποστ επι νδ-πασοκ να μας πεις οτι ελεγαν καπου ψεμματα.Ουτε στο μειλχαρδουβελη που ΕΚΡΥΒΑΝ απο ολους τους Ελληνες δις φορων,και μειωσεις συνταξεων μισθων.
Ουτε εσυ ουτε καποια αλλα μελη εδω μεσα υποστηρικτες της δεξιας βρηκατε ποτε καποιο ψεμα.
μετα εχετε προβλημα με το γερμανοτσολιας και το ανθελληνας.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#124547 Δεν είναι ο Γιούνκερ αλλά ο Μητσικώστας.
Προσέξτε λίγο όταν λέει Greek, στραβώνει το χείλος πολύ πιο έντονα από τον πραγματικό.

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ

Εικόνα

Η "ομάδα αλήθειας" ξέρεις τι είναι Νίκο;

Όταν το παίξει και η οπενερτ θα βάλει ο Νίκος και αυτό το λύγκα.

Ψεμματα λεει μονο η σημερινη κυβερνηση.
Η προηγουμενη κυβερνηση ελεγε παντα αληθεια.

Ε τότε δικαιολογούνται 3-4 χρόνια ψέματα των τωρινών για να ρεφάρουν. :metalo: :metalo: :metalo:

Περιττό να πω ότι το ποστάκιο που έσπευσες να αμολήσεις δεν αναιρεί το σχόλιο του Γιούνκερ, αλλά εντάξει συνηθίσαμε. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#124551 Αφου λεει την αληθεια ο Γιουνκερ, θα πιστεψουμε που μας ψυχοποναει εμας τους πολιτες οποτε θα βρει και λυση αρα don t worry. Ο Γιουνκερ μας αγαπαει το ειπε