- 16 Ιουν 2015, 21:59
EDDIE_147 έγραψε:Βοήθησε με λίγο να καταλάβω τι ισχύει:
Α) Και μια νύχτα με φεγγάρι την Ελλάδα πάει να πάρει;
Β) Υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο συνομωσίας να ΠΕΘΑΝΟΥΝ τον αδάμαστο Ελληνικό λαό;
Γ) Ψοφήσαν όλες οι μπίζνες παγκοσμίως και το μεγάλο κέρδος είναι τα "φιλέτα" του ΕΛ δημοσίου;
Δ) Θεωρούν ότι ο Σπάρτακος είναι κακό παράδειγμα για τους δικούς τους εργαζόμενους-σκλαβάκια και πρέπει να ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ;
Εξήγησε μου γιατί δεν θέλουν να μείνει τίποτα όρθιο στη χώρα.
Στην Πορτογαλία ας πούμε άφησαν κάτι;
Δεν έχουν ΣΠΑΡΤΑΚΟ εκεί για να περάσει το μήνυμα της η νέα τάξη πραγμάτων;
δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση σήμερα για ειρωνικά ποστ
εξήγησέ μου εσύ με τις οικονομικές σου γνώσεις πώς θα αναπτυχθούμε με τα μέτρα που προτείνουν οι δανειστές..
και πώς οι προτάσεις τους αποτελούν ένα ρεαλιστικό πλάνο ώστε να συνεχίζουμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας σε βάθος χρόνου και πάνω από όλα να υπάρχουμε..
εγώ να συμφωνήσω ότι οι δικοί μας είναι καραγκιοζοπαίκτες, πείτε μου γιατί αυτά τα χρόνια δεν έχω καταλάβει ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ?
εσύ δηλαδή βλέπεις αυτά που λένε και δε σκέφτεσαι ότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι και πολύ απλά θα μας πεθάνουν;
νομίζω ότι γίνονται διαρκώς λογικά άλματα μόνο και μόνο για να υποστηρίξουμε τις πολιτικές μας προτιμήσεις και αυτό είναι σχεδόν λυπηρό..
thednick έγραψε:Έχουν πέσει σε κάτι οι δανειστές? Γιατί εγώ δεν βλέπω να ζητάνε κατι λιγότερο, αλλά περισσότερα απο ότι πριν...
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γιουνκερ πριν μερικές ώρες είπε ότι η ελληνική πλευρά απέρριψε τη μείωση των αμυντικών δαπανών (αντί των συντάξεων), τη στιγμή που χθες αναφερόταν ότι το ΔΝΤ (και όχι η Ελλάδα) απέρριψε αυτή την πρόταση...
γιατί οι δανειστές μας είναι σοβαροί τεχνοκράτες και ζητάνε αυτά που ανέκαθεν ζητούσαν ( το λένε και οι συμφορουμίτες)
τους τόκους που με πολύ κόπο έβγαλαν και θέλουν να συνεχίσουν να βγάζουν με αφορμή αυτή την ιστορία
είναι να σε πιάνει η ψυχή σου, να θέλει ο τοκογλύφος τα λεφτά του και να το παίζεις δύσκολος..
αλλά έλα μωρέ είναι καλά παιδιά που μας δανείζουν σε "φιλικές" τιμές, για να διασώσουν το περήφανο λαό μας το κάνουν
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς