Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#122924 Εχω καποιες πληροφοριες, τις οποίες μεταφέρω με επιφύλαξη.

Η συμφωνία εκλεισε, θα ανακοινωθεί την επομενη εβδομαδα (μαλλον 18) και μετα θα παει για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:Εχω καποιες πληροφοριες, τις οποίες μεταφέρω με επιφύλαξη.

Η συμφωνία εκλεισε, θα ανακοινωθεί την επομενη εβδομαδα (μαλλον 18) και μετα θα παει για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Εμαθες τι μετρα περιλαμβανει;
Άβαταρ μέλους
By manosky
#122930 Τουλάχιστον, μόλις βγάλουμε το πετρέλαιο του 1 τρισεκατομμυρίου, θα μπορούμε να φτιάχνουμε μπόλικη από δαύτη.

Α! Μιας και το ανέφερα...

Διαβάζω ότι αρκετά κράτη στρέφονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πχ η Φινλανδία, η Γερμανία, ακόμα και η...........Σαουδική Αραβία!

Νομίζω ότι τα πετρέλαιά μας, όταν και αν τα βγάλουμε κάποτε, θα τα έχουμε για εντριβές. :ninja:
Τελευταία επεξεργασία από manosky και 12 Ιουν 2015, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
manosky έγραψε:Τουλάχιστον, μόλις βγάλουμε το πετρέλαιο του 1 τρισεκατομμυρίου, θα μπορούμε να φτιάχνουμε μπόλικη από δαύτη.

Α! Μιας και το ανέφερα...

Διαβάζω ότι αρκετά κράτη στρέφονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πχ η Φινλανδία, η Γερμανία, ακόμα και η...........Σαουδική Αραβία!

Νομίζω ότι τα πετρέλαιά μας, όταν και αν τα βγάλουμε κάποτε, θα τα έχουμε για εντριβές. :ninja:

Νομίζω τα έχουμε ξανασυζητήσει τα θέματα αυτά σχετικά με ΑΠΕ, αποθήκευσης, μονάδες βάσης κλπ. Σχεδόν όλοι οι ενεργειακοί κολοσσοί έχουν πλάνο τουλάχιστον μέχρι το 2050, μέχρι τότε δεν προβλέπεται απεξάρτηση από ορυκτά καύσιμα, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ακόμα και τότε όμως, τα ορυκτά καύσιμα θα έχουν πολλές εφαρμογές, όπου η τότε "ΑΠΕ" τροφοδοσία δεν θα αποτελεί βιώσιμη επιλογή. Αν λοιπόν μέχρι τότε καταφέρουμε (αυτό είναι το στοίχημα) να σκάψουμε/τρυπήσουμε έστω και ένα θύλακα, κάτι θα βρούμε να τα κάνουμε....
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#122944 Τα επίπεδα γερμανοτσολιαδοσύνης στο φόρουμ έχουν ανέβει επικίνδυνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#122951 Αυτός είναι ο Μανόσκης ο οποίος είχε ξεχάσει την κουκουλίτσα του και του έδωσε ένας μοτοσυκλετιστής της τρόικας τα γυαλιά και τη στολή του για να κάνει αυτοσχέδια μάσκα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Nikos! έγραψε:Εχω καποιες πληροφοριες, τις οποίες μεταφέρω με επιφύλαξη.

Περιμένω άρθρο από ΧΛ ή manosky που να σου λέει πως δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. :rtfm: :s_wacko

Περιττό να πω, πως με όλη την καλή πρόθεση, δεν πιστεύω την είδηση, θεωρώ πως εντελώς κλεισμένη θα είναι η συμφωνία την ΕΝΤΕΛΩΣ τελευταία στιγμή.
Για πολλοστή φορά φυσικά, θα πω να μην χαίρεστε καθόλου, γιατί η συμφωνία μπορεί να λύσει τα πάντα ή να μην λύσει και τίποτε και απλώς να παρατείνει το μαρτύριο της τελευταίας 5ετίας. Το πιθανότερο, αυτό είναι εξάλλου.
:vava:

EDIT: Για να σας δείξω και πόσο εύκολο είναι, με ψάξιμο 1 nanosecond, ιδού, ώραιο αρθράκι ώστε να ανησυχήσουμε όλοι μαζί και να τραβήξουμε τις ρωγίτσες μας με πάθος:

Συζητήθηκε για πρώτη φορά επισήμως η ελληνική χρεοκοπία
http://www.capital.gr/oikonomia/3031798 ... -xreokopia
:metalo:

Λοιπόν, πάτε στο ΑΤΜ, πάρτε κάνα μετρητό, πάρτε κάνα κωλόχαρτο (η Βούλτεψη ΤΩΡΑ δικαιώνεται :metalo: ), γιατί ΑΥΤΟ το ΣΚ θα γίνει, η Ντόρα το είχε προβλέψει (για μια ακόμη φορά, πού θα πάει δεν θα πέσει μέσα;) , ο Μητσοτάκουλας το έβλεπε να έρχεται από την εποχή που ήταν απλώς αποστάτης και όχι πρωθυπουργός (ως πρωθυπουργός, απλώς δεν μπορούσε να κάνει κάτι να το αποφύγει, μόνον χρησμούς όταν έφευγε έδωσε, μην τα θέλετε και όλα δικά σας....), ο Λεβέντης το είχε δει κι αυτός πριν 20 χρόνια, ο Νοστράδαμος το είχε μαντέψει, τι κάθεστε;
Μετά από τόσες ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΕΣ προβλέψεις, προφητείες και χρησμούς, εσείς δεν έχετε πεισθεί πως η χρεωκοπία είναι ante portas;
:s_roses :s_yummy
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#122974 Αν κρίνουμε από τις αναλήψεις στις τράπεζες, παίζει να 'σαι κι ο τελευταίος EL που δεν βλέπει τα βράχια να 'ρχονται κατά πάνω μας.
Ή εμείς να πηγαίνουμε κατά πάνω τους.
Μέχρι κι ο ντιμ το 'δε: "Παμε για τα βραχια."
Ήταν η δήλωση που τον γερμανοτσόλιασε :( .
Άβαταρ μέλους
By kacey
saxon_747 έγραψε:
kacey έγραψε:α) το οτι μπορεις να μου ριξεις warn, δεν θα με κανει να σε πω χαζο οταν αυτα που υποστηριζεις ειναι χαζα. Επιλογη μου ειναι.

Μπορείς να υποστηρίξεις τη γνώμη σου χωρίς χαρακτηρισμούς.
Ε ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΧΑΖΑ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Σε αντιθεση με οσα ισως πιστευεται, δεν ξυπναω το πρωι σκεπτομενος "με ποιον να βριστω σημερα στο φορουμ αραγε? Ας πιασω τον ταδε"...
kacey έγραψε:γ) οπως ειπα, δεν το ειπα για να σε βρισω αλλα γιατι αυτα που λες ειναι πραγματικα χαζα. Τι να κανουμε δηλαδη? Αφου ειναι.

Διαφορετικό να λες κάποιον χαζο (-> τον χαρακτηρίζεις στο συνολο) απο το να γραφεις οτι λεει χαζομάρες (-> χαρακτηρίζεις συγκεκριμένες αποψεις του)
Καλα ενταξει.
kacey έγραψε:δ) αμα κατσεις και ξεψαχνισεις το φορουμ, θα βρεις αμετρητα μπινελικια, χαρακτηρισμους, απο ολους προς ολους. Το "πανιβλακας", το "σαχλαμαρας", τα σφριγηλα και μελατα παπαρια, και αλλα τετοια χαρωπα δινουν και παιρνουν εδω μεσα και δεν σβηνονται. Για να μη πουμε για τις "πιπες" που ως τετοιες χαρακτηριζεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ γραπτα αλλων...

Και τι σημαίνει αυτο; Εσυ υιοθετείς αυτή τη συμπεριφορά επειδή την υιοθετούν οι άλλοι; Τους χρησιμοποιείς σαν άλλοθι;

Σημαινει οτι εχετε 2 (3-4) μετρα και σταθμα.
Anonymous Founder έγραψε:
kacey έγραψε: α και που'σαι, το να μη γινει τελικα τιποτα και να βρεθει η λυση, εκτος απο το οτι δεν αποδεικνυει οτι τσαμπα φοβομασταν και οτι ποτε δεν υπηρχε ο κινδυνος, κανει και εσενα τσαμπα μαγκα δινοντας σου το δικαιωμα να βγαινεις ΜΕΤΑ το γεγονος και να λες "ειδες? στα ελεγα εγω" ενω δεν εχεις και δεν μπορεις να εχεις τη παραμικρη ιδεα για το αν και ποσο κοντα φτασαμε στο γεγονος.

Ξαναλέω πάντως, είναι καταπληκτικό πως ΣΕ ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ περίπτωση, κάποιοι έχουν δίκιο, ενώ εγώ και κάποιοι άλλοι είτε λέμε χαζομάρες, είτε είμαστε τυχεροί και δεν ξέρουμε τι συνέβη (αλλά αυτοί ξέρουν, γι' αυτό ανησυχούν! :s_crazy )!
:s_wacko

Τι θες να σου κανω ρε παλικαρι μου? Συμβαινει το κακο γεγονος ---> προφανως και υπηρχε ο κινδυνος.
δεν συμβαινει το κακο γεγονος ----> δεν μπορεις σε καμμια περιπτωση να ξερεις αν υπηρξε ο κινδυνος, μονο και μονο επειδη τελικα δεν συνεβη, ποσο μαλλον να αποδεικνυεσαι οτι ειχες δικιο οτι δεν υπηρξε ποτε ο κινδυνος. Ειδικα σε τετοια θεματα που το φυσιολογικο ειναι να μη μαθεις ποτε (ή αν μαθευτει, να το διαψευδουν οσοι και οσο μπορουν) ποσο κοντα εφτασες. Ετσι ειναι, τι θες να κανουμε τωρα?
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#122982 Και κάποιος άλλος μπορεί να βρίσκει χαζα αυτά που λες αλλά δε σε λέει χαζό.

Το 2 μετρα, 2 σταθμά δεν ισχυει. Σίγουρα όμως μπορεί να μας ξεφεύγει κάτι αλλά γι' αυτό υπάρχει το report.

Το "καλά εντάξει" το λαμβάνω σαν υπεκφυγη...

Επειδή είμαστε offtopic, οτι άλλο θες με πμ σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
By manosky
Δραγασάκης, Παππάς και Τσακαλώτος μεταβαίνουν με την ελληνική αντιπρόταση το Σάββατο στις Βρυξέλλες

Επισήμως, είναι πολύ σκούρα τα πράγματα.

Σε άλλη περίπτωση, θα έστελναν κανα e-mail.

Στην αρχή τους βρίσαμε.

Μετά τους γλύψαμε.

Τώρα δεν πιάνει τίποτα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kacey
saxon_747 έγραψε:Και κάποιος άλλος μπορεί να βρίσκει χαζα αυτά που λες αλλά δε σε λέει χαζό.
Το "καλά εντάξει" το λαμβάνω σαν υπεκφυγη...

ωραια, θα παιζουμε με τους τυπους τοτε...

saxon_747 έγραψε:Το 2 μετρα, 2 σταθμά δεν ισχυει. Σίγουρα όμως μπορεί να μας ξεφεύγει κάτι αλλά γι' αυτό υπάρχει το report.

ελα ρε συ τωρα. ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ γινεται εδω μεσα, ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.