Η συμφωνία εκλεισε, θα ανακοινωθεί την επομενη εβδομαδα (μαλλον 18) και μετα θα παει για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.
Sent from a mobile device
Nikos! έγραψε:Εχω καποιες πληροφοριες, τις οποίες μεταφέρω με επιφύλαξη.
Η συμφωνία εκλεισε, θα ανακοινωθεί την επομενη εβδομαδα (μαλλον 18) και μετα θα παει για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.
manosky έγραψε:Τουλάχιστον, μόλις βγάλουμε το πετρέλαιο του 1 τρισεκατομμυρίου, θα μπορούμε να φτιάχνουμε μπόλικη από δαύτη.
Α! Μιας και το ανέφερα...
Διαβάζω ότι αρκετά κράτη στρέφονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πχ η Φινλανδία, η Γερμανία, ακόμα και η...........Σαουδική Αραβία!
Νομίζω ότι τα πετρέλαιά μας, όταν και αν τα βγάλουμε κάποτε, θα τα έχουμε για εντριβές.
Nikos! έγραψε:Εχω καποιες πληροφοριες, τις οποίες μεταφέρω με επιφύλαξη.

), γιατί ΑΥΤΟ το ΣΚ θα γίνει, η Ντόρα το είχε προβλέψει (για μια ακόμη φορά, πού θα πάει δεν θα πέσει μέσα;) , ο Μητσοτάκουλας το έβλεπε να έρχεται από την εποχή που ήταν απλώς αποστάτης και όχι πρωθυπουργός (ως πρωθυπουργός, απλώς δεν μπορούσε να κάνει κάτι να το αποφύγει, μόνον χρησμούς όταν έφευγε έδωσε, μην τα θέλετε και όλα δικά σας....), ο Λεβέντης το είχε δει κι αυτός πριν 20 χρόνια, ο Νοστράδαμος το είχε μαντέψει, τι κάθεστε;
.
saxon_747 έγραψε:kacey έγραψε:α) το οτι μπορεις να μου ριξεις warn, δεν θα με κανει να σε πω χαζο οταν αυτα που υποστηριζεις ειναι χαζα. Επιλογη μου ειναι.
Μπορείς να υποστηρίξεις τη γνώμη σου χωρίς χαρακτηρισμούς.
Ε ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΧΑΖΑ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Σε αντιθεση με οσα ισως πιστευεται, δεν ξυπναω το πρωι σκεπτομενος "με ποιον να βριστω σημερα στο φορουμ αραγε? Ας πιασω τον ταδε"...kacey έγραψε:γ) οπως ειπα, δεν το ειπα για να σε βρισω αλλα γιατι αυτα που λες ειναι πραγματικα χαζα. Τι να κανουμε δηλαδη? Αφου ειναι.
Διαφορετικό να λες κάποιον χαζο (-> τον χαρακτηρίζεις στο συνολο) απο το να γραφεις οτι λεει χαζομάρες (-> χαρακτηρίζεις συγκεκριμένες αποψεις του)
Καλα ενταξει.kacey έγραψε:δ) αμα κατσεις και ξεψαχνισεις το φορουμ, θα βρεις αμετρητα μπινελικια, χαρακτηρισμους, απο ολους προς ολους. Το "πανιβλακας", το "σαχλαμαρας", τα σφριγηλα και μελατα παπαρια, και αλλα τετοια χαρωπα δινουν και παιρνουν εδω μεσα και δεν σβηνονται. Για να μη πουμε για τις "πιπες" που ως τετοιες χαρακτηριζεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ γραπτα αλλων...
Και τι σημαίνει αυτο; Εσυ υιοθετείς αυτή τη συμπεριφορά επειδή την υιοθετούν οι άλλοι; Τους χρησιμοποιείς σαν άλλοθι;
Anonymous Founder έγραψε:kacey έγραψε: α και που'σαι, το να μη γινει τελικα τιποτα και να βρεθει η λυση, εκτος απο το οτι δεν αποδεικνυει οτι τσαμπα φοβομασταν και οτι ποτε δεν υπηρχε ο κινδυνος, κανει και εσενα τσαμπα μαγκα δινοντας σου το δικαιωμα να βγαινεις ΜΕΤΑ το γεγονος και να λες "ειδες? στα ελεγα εγω" ενω δεν εχεις και δεν μπορεις να εχεις τη παραμικρη ιδεα για το αν και ποσο κοντα φτασαμε στο γεγονος.
Ξαναλέω πάντως, είναι καταπληκτικό πως ΣΕ ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ περίπτωση, κάποιοι έχουν δίκιο, ενώ εγώ και κάποιοι άλλοι είτε λέμε χαζομάρες, είτε είμαστε τυχεροί και δεν ξέρουμε τι συνέβη (αλλά αυτοί ξέρουν, γι' αυτό ανησυχούν!)!
Δραγασάκης, Παππάς και Τσακαλώτος μεταβαίνουν με την ελληνική αντιπρόταση το Σάββατο στις Βρυξέλλες
saxon_747 έγραψε:Και κάποιος άλλος μπορεί να βρίσκει χαζα αυτά που λες αλλά δε σε λέει χαζό.
Το "καλά εντάξει" το λαμβάνω σαν υπεκφυγη...
saxon_747 έγραψε:Το 2 μετρα, 2 σταθμά δεν ισχυει. Σίγουρα όμως μπορεί να μας ξεφεύγει κάτι αλλά γι' αυτό υπάρχει το report.
Νίκο αφού δεν έχουμε team radio όλα τα υπόλοιπα π[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]