- 11 Ιουν 2015, 20:08
F&G έγραψε:Ρε Kacey συγνωμη κιολας αλλα δεν ειπε κανενας οτι θελει αχρηστους ΔΥ να πληρωνονται .
Ουτε ειπε κανενας να ξεσκισουν στους φορους τον ΙΤ για να πληρωθουν οι αχρηστοι αυτοι η αυτοι που δεν χρειαζονται .
Ε ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΠΙΠΕΣ, ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ.
F&G έγραψε:Απο τη στιγμη που αυτο που δικαια ζητας ως προς τις αμοιβες και απολυσεις ανικανων κτλ το εχουν γραμμενο -ξερεις που- τα κομματα που ως τωρα ψηφιζαν μαζι και οι δυο κλαδοι εργασιων αναζητησε σε αυτους λοιπον το λογο που δεν διωχνουν αυτους που οπως λες δεν αξιζουν να πληρωνονται.
Ειπαμε, ο ελληνας ψηφοφορος ειναι πανιβλακας. Απο κει και περα, δεν μπορω να εχω απαιτηση απο τον διαχειριστη του χρηματος μου (εργοδοτης του ΔΥ που τον πληρωνει με τους φορους μου) να κανει αυτονοητα πραγματα?
F&G έγραψε:Το αξιζει η δεν αξιζει καποιος να πληρωθει δεν γινεται με λαικο δικαστηριο και μετα λιθοβολισμο .
Με καποιο τροπο γινεται ομως. Ας εφαρμοστει.
F&G έγραψε:Και στον ΙΤ πρεπει να παει πολυς κοσμος φυλακη αλλα δεν παει. Στην Ελλαδα ζουμε.
Το ιδιο ειναι? Ο ΙΤ α) δουλευει για τη παρτη του και β) μπορει να κανει οτι γουσταρει και οι αρμοδιοι πρεπει να επιβαλλουν τις συνεπειες αμα κανει οτι γουσταρει. Ο ΔΤ ομως α) (πρεπει να) δουλευει για μενα και β) πληρωνεται απο μενα χωρις να το θελω, χωρις να μπορω να κανω κατι για αυτο και για αυτο απαιτω απο αυτον που μπορει να κανει κατι για αυτο να το κανει.
vice246 έγραψε:Τη στιγμη που εχουμε προβλημα εισπραξιμοτητας τουλαχιστον του ΦΠΑ… οι παιδικοι σταθμοι δεν φτανουν… τα νοσοκομεία υπολειτουργουν… δεν αντεχουν τα νοικοκυριά τα φροντιστήρια… στις πόλεις υπαρχει κυκλοφοριακη αναρχια… κλπ κλπ… ζηταμε μειωση των ΔΥ αντι να ζηταμε αξιολόγηση και μεθόδους αύξησης της παραγωγικότητας των υπηρεσιων…
ας απολυθούν οι μισοι και απο την επομενη ολα θα δουλευουν καλυτερα….. 
ρε μαστορα, τι δεν καταλαβαινεις και εσυ? Αυτο που λεμε ειναι οτι
πρεπει να φυγουν ολοι οι ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ, οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και οσοι ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να ειναι ανικανοι εξαιτιας της ασφαλειας εργασιας του ΔΤ. ΟΣΟΙ και ΟΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι.
Οχι να φυγουν "για να μαθουν" ή για να παθουν και αυτοι οτι παθαινουν οι ΙΥ ως τιμωρια.
Αν ΛΕΙΠΟΥΝ και ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ αλλου και μπορουν να γινουν χρησιμοποιησιμοι και χρησιμοι, ας πανε εκει που χρειαζονται ωστε να πιανουν τοπο τα λεφτα που παιρνουν.
Τι διαολο, δεν μπορουμε να συμφωνησουμε στο bold ρε πσ μου???