- 05 Ιουν 2015, 12:01
ΟΚ, I'll bite
Πλυντήριο-στεγνωτήριο κάνουν τα πάντα όλα και τόσα χρόνια δεν έχουν κάνει κιχ. Ακόμα και στις 2-3χιλ στροφές, ακούγεται μεν θόρυβος, αλλά δεν κουνιούνται ρούπι και δεν έχει κάνει τσικ το παραμικρό.
Φούρνοι, μικροκύματα, κουζίνες, μάτια και αυτιά, όλα δουλεύουν όπως τη πρώτη μέρα, δεν έχει καεί ούτε λαμπάκι κυριολεκτικά. Το μοναδικό που δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει που πληρώσαμε είναι η πυρόλυση, αφού δεν έχω δει και τόοοοοσο τρομερή διαφορά πριν-και-μετά.
Για την σκούπα που λες, σε μας έχει δουλέψει άπειρες ώρες, έχει φάει δεκάδες τούμπες από τον πάνω όροφο, έχει μπουκώσει δεκάδες φορές (και άρα ζορίστηκε το μοτέρ), και δουλεύει ακριβώς το ίδιο (ήσυχα και Super αποδοτικά) όπως τη πρώτη μέρα. Προφανώς έχει σημάδια χρήσης στο κέλυφος, αλλά σαν συσκευή είναι τζιτζι, μόνο σακούλες και φίλτρα έχουμε πάρει. Στο ενδιάμεσο μας έχουν αφήσει χρόνους μια LG, μια Bosch και μια Daewoo (νομίζω), η Miele εκεί απτόητη....
Προφανώς πληρώσαμε σχεδόν τα διπλά από ότι σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει. Το ίδιο θα ήθελα να πω και για το Bosch ψυγείο (πήραμε Bosch λόγω εσωτερικού σχεδιασμού του σπιτιού και έπρεπε να ταιριάζει), αλλά δυστυχώς δεν...