Και ο Λυσικατος στον Πειραιά.
.
kostis20 έγραψε:Οδήγησε πρώτα το panda γιατί τα 1,2 euro 6 έχουν παρουσιάσει θέματα με την απόδοση του κινητήρα και κάποιοι ιδιοκτήτες έχουν πολλά παράπονα χωρίς να έχει βρεθεί λύση . Η αντιπροσωπία κλασσικά στο κόσμο της.
Πολλα αυτοκίνητα δε τραβάνε καθόλου με πρώτη... Προφανως ο κινητήρας είναι παλιός και τον έχουν πνιξει λόγω ρύπων. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και σε Υ και σε 500.
Κατά τα λοιπά και εγώ σε i10 θα πήγαινα. Το citigo το βρήκα τραγικό...
Asimov έγραψε:kostis20 έγραψε:Οδήγησε πρώτα το panda γιατί τα 1,2 euro 6 έχουν παρουσιάσει θέματα με την απόδοση του κινητήρα και κάποιοι ιδιοκτήτες έχουν πολλά παράπονα χωρίς να έχει βρεθεί λύση . Η αντιπροσωπία κλασσικά στο κόσμο της.
Πολλα αυτοκίνητα δε τραβάνε καθόλου με πρώτη... Προφανως ο κινητήρας είναι παλιός και τον έχουν πνιξει λόγω ρύπων. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και σε Υ και σε 500.
Κατά τα λοιπά και εγώ σε i10 θα πήγαινα. Το citigo το βρήκα τραγικό...
Ενδιαφέρουσα πληροφορία![]()
Αν το βρω σε συμπαθητική τιμή και πω ότι θα ασχοληθώ, θα το δοκιμάσω, εννοείται.
Χτες με πήραν από άλλη έκθεση Hyundai και μου έδωσαν τιμή 9900 (για το 1.0 Comfort) με το κλειδί στο χέρι (απόσυρση αναλαμβάνουν αυτοί). Μου είπαν μάλιστα ότι "κάτι ακόμα θα κάνουν".
Οι τιμές που έχω πάρει μέχρι στιγμής για τα υπόλοιπα είναι 9900 για το Citigo Urban (60hp) και 10200 για το Aygo X-city. Πάντα με το κλειδί στο χέρι και με απόσυρση δική τους.

EDDIE_147 έγραψε:
Πχ στο index Kikizas τερματίζει για την κατηγορία του.
Anonymous Founder έγραψε:
Για να καταλάβω όμως, με 1.5 χιλιάρικο παραπάνω βρίσκεις καλά εξοπλισμένο Panda diesel και λες πως δεν το παίρνεις γιατί είναι πάνω από το budget;![]()
Σοβαρέψου! Βάλτα στην πιστωτική δεν ξέρω και πάρε το σωστό αυτοκίνητο. Το ποσό αυτό θα σου το γυρίσει πίσω λόγω της διαφορά βενζίνης diesel και της οικονομίας που θα σου κάνει σε 2 χρόνια, για να μην μιλήσω για το πόσο εύκολα το ξαναπουλάς αν χρειαστεί. Επιπλέον θα έχεις ένα καλύτερα εξοπλισμένο αυτοκίνητο, πολύ πιο γρήγορο και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε ένα κοντινό ταξίδι.
Για εμένα, δεν θα έπρεπε να το σκέφτεστε καθόλου!
Anonymous Founder έγραψε: Για την κάλυψη της διαφοράς στην περίπτωση του Asimov θα φτάσουν λογικά περίπου δύο χρόνια:
Δεδομένα:
-15000 χιλιόμετρα το χρόνο σαν ελάχιστο (περισσότερα θα γίνονται, αλλά θα είμαι συντηρητικός όσο γίνεται)
-Τιμές καυσίμων σήμερα:
Αμόλυβδη 95: 1,559€
Diesel : 1,247€
- Μέση κατανάλωση με βενζίνη 6λτ/100 και με diesel 4,5λτ/100 (νομίζω άκρως ρεαλιστικές και οι δύο)
(Δεν υπολογίζω τυχόν αύξηση κάποιου εκ των δύο, γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ)
Για τα δεδομένα χιλιόμετρα λοιπόν, θα χρειαστεί για καύσιμα κάθε χρόνο (με μικρή στρογγυλοποίηση) :
Βενζίνη: 1400€
Diesel: 850€
Άρα, σε 2 χρόνια και κάτι ψιλά θα κάνει απόσβεση. Αν βάλεις στην εξίσωση πως με το diesel θα μπορεί να κάνει και κοντινά ταξίδια, θα μπορεί να ξεκουράζει και το Focus, κλπ κλπ, είμαι βέβαιος πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά με την τιμή του καυσίμου, πως σε λιγότερο από 2 χρόνια θα έχει ρεφάρει το παραπάνω ποσό. Επίσης, μιλάμε για ένα πολύ πιο γρήγορο και ευχάριστο αυτοκίνητο, πέρα από το οικονομικό.
Asimov έγραψε:Πάντως είναι 100% βέβαιο ότι θα αλλάξει κάτι στις τιμές των καυσίμων και παράλληλα θα μπει και κάτι σαν πρόστιμο στα diesel.
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]