Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Οδηγησαμε κιολας το... Skoda 
Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο σε όλα τα επίπεδα. Αν αποφάσιζα εγώ, θα έπαιρνα αυτό
Βέβαια ήταν το 1.2, που πήγαινε σφαίρα.
Asimov έγραψε:Το είχα διαβάσει για το αυτόματο Citigo, αλλά δεν πρόλαβα να το διαπιστώσω, γιατί εγώ το πήρα ελάχιστα. Κανουν το εξής: το διαφημίζουν στην ίδια τιμή με το χειροκίνητο, αλλά, όταν πας εκεί, σου δίνουν το χειροκίνητο με μεγαλύτερη έκπτωση![]()
Τα υπόλοιπα αυτόματα βγαίνουν πολύ ακριβότερα (1000-1500) οπότε δεν τα κοιτάμε. Τα φοβάμαι και λίγο για μελλοντική ευπάθεια.
Χτες οδήγησα το i10. Το λες άνετα μια κατηγορία επάνωΈχει κάνει μεγάλη πρόοδο σε όλα τα επίπεδα. Αν αποφάσιζα εγώ, θα έπαιρνα αυτό
Βέβαια ήταν το 1.2, που πήγαινε σφαίρα.
Αυτός εδώ: http://www.autoblog.gr/2014/12/08/test- ... i-i10-1-2/ (τον ξέρει κανείς; ), ενθουσιάστηκε επίσης.
Τώρα μένει να οδηγήσουμε το Aygo, που όμως εκεί που πήγαμε (Νέος Κηφισός στον Α. Δημήτριο) το έχουν για test-drive μόνο σε... αυτόματο
Δεν είδα και μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων και δεν μου πολυάρεσε αυτό (εκτός της Γλυφάδας, σε λογική απόσταση, δεν έχει απολύτως τίποτα
)
, αλλά δεν έγινα σοφότερος
).Asimov έγραψε:Το Panda το προτείνει ανεπιφύλακτα ο ililias aka 2014 (όταν δεν ασχολείται με τα του ΣΥΡΙΖΑ). Έχει το προηγούμενο μοντέλο σε πετρέλαιο, είναι ευχαριστημένος κλπ κλπ.
Η αντιπροσωπεία το φέρνει σε 1.2 ατμόσφαιρα (φοράει τον παμπάλαιο fire), 0.9 twinair και 1.3 diesel. Για twinair και diesel ξεφεύγουμε πολύ στην τιμή οπότε δεν το συζητάμε. Πάμε στον fire λοιπόν. Σε αυτόν έχουν μια έκδοση που, εντελώς θεωρητικά, βγαίνει με το κλειδί στο χέρι κοντά στα 9 χιλιάρικα, μια έκδοση που έχει διάφορες φτήνιες στον βασικό εξοπλισμό (πχ είναι το μoναδικό χωρίς ESP και κεντρικό κλείδωμα), αλλά που και να ήθελες να την πάρεις, δεν υπάρχει! Την έχουν μόνο για τη διαφήμιση. Αν την κάνεις παραγγελία κοστίζει 10+ και δεδομένων των ελλείψεων σε σχέση με τον ανταγωνισμό (και του παλιού κινητήρα), δεν αξίζει τον κόπο. Επίσης στην αντιπροσωπεία που πήγα εγώ (Γλυφάδα) ο πωλητής ήταν αδιάφορος και μου μιλούσε συνέχεια για το Ypsilon (που δεν μας άρεσε), γιατί, λέει, εκεί είναι και εισαγωγείς και είναι πιο ευέλικτοιΔεν είδα και μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων και δεν μου πολυάρεσε αυτό (εκτός της Γλυφάδας, σε λογική απόσταση, δεν έχει απολύτως τίποτα
)
Ο ililias με πρότρεψε, ό,τι πάρω, να το κοιτάξω από κάτω. Τι εννοεί, δεν πολυκατάλαβα, εγώ τα κοίταξα όλα καλού-κακού, αλλά δεν έγινα σοφότερος
Asimov έγραψε:Ναι, τα έχω υπ' οψη. Θα πάω στον Σφακιανάκη στο Περιστέρι, έτσι κι αλλιώς, μια μέρα που θα φεύγω από τη δουλειά. Τα άλλα 2 δεν αξίζουν τον κόπο γιατί κοστίζουν σχεδόν 10 (όσο και όλα τα άλλα δλδ) και το δεύτερο είναι σίγουρα test-drive.
Είναι λίγο κοροϊδία γιατί έχουν αυτή τη διαφήμιση: http://www.fiat.gr/gr/prosfores που τάχαμου το πουλάνε 8400+έξοδα (και εννοείται ότι για τη δουλειά που το θέλω είναι άψογο), αλλά όταν πας από εκεί σου λένε ιστορίες γι' αγρίους.
Το Hyundai, αν το πάρουμε, θα το πάρουμε λευκό (πιθανότατα οτιδήποτε και να πάρουμε)
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Αυτό με την πράσινη είναι ντε φάκτο και απολύτως λ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]