http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/ ... 31249.html
κατα τα αλλα δεν εχουν πατημα αυτοι λεγατε..

REALZEUS έγραψε:I 'll stick my neck out, και θα πω πως θα υπερισχύσει το ΝΟ!

REALZEUS έγραψε:Καλύτερα για όλους έτσι.
PeterPan έγραψε:Εγώ ήθελα πολύ να δω να αποσχίζονται οι Σκωτσέζοι... Αυτοί έχουν το πετρέλαιο, αυτοί έχουν το ουίσκι, τα 2 πιο εξαγώγιμα προϊόντα της Βρετανίας πέρα από την αγγλική αγορά πανεπιστημιακών τίτλων... Επίσης έχουν δυνατό τουρισμό, μια χαρά θα τα κατάφερναν... Θα έτρωγε η Αγγλία παλούκι, γι' αυτό κ το άγχος του Κάμερον κ της Βασίλισσας πριν μερικές μέρες μην τους χαλάσει το γλυκό...
Τώρα μια ζωή θα έχουν κ εκούσια τη βούλα του υποταγμένου...
Zorz έγραψε:Έπιασε κι εδώ η απειλή του μπαμπούλα (βλ. θα έρθει ο Τσίπρας και θα σας πάρει τα σπίτια κλπ).
drdino έγραψε:PeterPan έγραψε:Εγώ ήθελα πολύ να δω να αποσχίζονται οι Σκωτσέζοι... Αυτοί έχουν το πετρέλαιο, αυτοί έχουν το ουίσκι, τα 2 πιο εξαγώγιμα προϊόντα της Βρετανίας πέρα από την αγγλική αγορά πανεπιστημιακών τίτλων... Επίσης έχουν δυνατό τουρισμό, μια χαρά θα τα κατάφερναν... Θα έτρωγε η Αγγλία παλούκι, γι' αυτό κ το άγχος του Κάμερον κ της Βασίλισσας πριν μερικές μέρες μην τους χαλάσει το γλυκό...
Υπερβολικά απλοϊκή ανάλυση.
PeterPan έγραψε:Εγώ ήθελα πολύ να δω να αποσχίζονται οι Σκωτσέζοι... Αυτοί έχουν το πετρέλαιο, αυτοί έχουν το ουίσκι, τα 2 πιο εξαγώγιμα προϊόντα της Βρετανίας πέρα από την αγγλική αγορά πανεπιστημιακών τίτλων... Επίσης έχουν δυνατό τουρισμό, μια χαρά θα τα κατάφερναν... Θα έτρωγε η Αγγλία παλούκι, γι' αυτό κ το άγχος του Κάμερον κ της Βασίλισσας πριν μερικές μέρες μην τους χαλάσει το γλυκό...
Τα κομμάτια που φεύγουν κυρίως στην αρχή αλλά και[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]