Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#117963 Έχω κι εγώ ένα καναρίνι σ'αυτό το χρώμα που το έλεγα κανέλλο. Τελικά αποδείχτηκε κανέλλα και αυτές τις μέρες κλωσσάει αυγά :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
NickTG έγραψε:Δυστυχώς ο γάτος μου πέθανε πριν καν κλείσει χρόνο.
Πλέον έχω τον Piccolo που βρήκα παρατημενο στο τοπικό Lidl.

Εικόνα

Μπράβο ρε Νίκο :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#118014 Ακόμα πάντως δεν έχω καταλάβει γιατί το άφησαν.
Τον έχω στο δωμάτιο μαζί μου, ούτε ακούγεται καθόλου, τα κάνει μόνο έξω και τρώει και ελάχιστα λόγω μεγέθους.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#118021 Η πλάκα είναι ότι είχα και έναν Πλάτωνα, ένα πιτμπουλ που πέθανε ο καυμένος από πνευμονικό οίδημα πρόπερσι και μετά πήρα τον Άργο...
Άβαταρ μέλους
By Gourounitsa
#118024 Ο Πλάτωνας είναι ημίαιμο λυκόσκυλο, τον μάζεψα από την Λαχαναγορά στο Ρέντη. Και στον πατέρα μου αρέσουν πολύ οι ποιμενικοί και γέννησε η σκύλα ενός φίλου και μας έδωσε το μικρό θηρίο. Είναι και τα δύο πολύ ζουζουνιαρικα! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#118093 Είχα ρωτήσει ξανά , γνωρίζει κανεις κάποιον καλό εκτροφεα λαμπραντορ ή πιτμπουλ; Καμμία σχέση αυτές οι 2 ράτσες το ξέρω ...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#118106 Πρέπει να το έχουμε ξανασυζητήσει ίσως στο άλλο φόρουμ:
Εγώ δε θα έπαιρνα σκυλί από εκτροφέα. Κι αυτό γιατί για να κρατήσουνε καλά τα αίματα σε συνδιασμό με την ευκολία τους κάνουνε αιμομιξίες με αποτέλεσμα τα σκυλιά να έχουνε εγγενή προβλήματα. Ο Πλάτωνας πχ που είπα παραπάνω είχε τρομερά αίματα, ήταν από εκτροφείο (μου τον έδωσε ένας γείτονας οκτώ μηνών όταν έφυγε για τα ξένα) και στα τέσσερα του πέθανε απο πνευμονικό οίδημα. ( του έκανα νεκροψία γιατί νόμιζα ότι ήταν από φόλα ).
Επίσης ένα ροτβάιλερ που είχα παλαιότερα και τον είχα σα παιδί μου, το είχα αγοράσει εγώ από εκτροφέα, πεντακάθαρο αλλά στα έξι του έπαθε δισπλασία, έμεινε ανάπηρος στα πίσω του πόδια, εγχείρηση μετά, έξι μήνες στο σπίτι ξάπλα, τελικά κατάφερε να περπατήσει και πέθανεστα δέκα του από καρδιά.
Αντιθέτως όσα σκυλιά έχω πάρει από γνωστούς και γνωρίζω μάνα πατέρα μπορεί να μήν έχουν αίματα για έκθεση, pedigree κλπ είναι όμως πολύ πιο υγιή.
Είναι σαν τους βασιλιάδες που βγαίνουνε όλοι ζαβοί που λένε και στο χωριό μου. :lol: ο
Άβαταρ μέλους
By assassino
giannik1977 έγραψε:Είχα ρωτήσει ξανά , γνωρίζει κανεις κάποιον καλό εκτροφεα λαμπραντορ ή πιτμπουλ; Καμμία σχέση αυτές οι 2 ράτσες το ξέρω ...

Για labrador και golden retriever, ξερω http://www.labradorgolden.gr/ αυτο! Για pit bull δεν γνωριζω!

Το εκτροφειο αυτο, αν και ειναι πολυ καλο, θα σου κανουν ολοκληρη ανακριση πριν σου επιτρεψουν να αγορασεις καποιο κουταβι απο τους ιδιους, ή τουλαχιστον ετσι εκαναν καποια στιγμη που ειχα παρει εγω για να ρωτησω!

Καλη επιτυχια στην αναζητηση!

Υ.Γ. Μπορεις να ζητησεις γενεαλογικο δεντρο (αν δεν στο δειξουν οι ιδιοι απο μονοι τους) για να εισαι σιγουρος οτι θα αποφυγεις το θεμα που αναφερει ο junior απο πανω, το οποιο δυστυχως ισχυει, ειδικα σε εκτροφεια απο ουγγαρια, βουλγαρια, κλπ κλπ....