Δεν μπορώ να πιστέψω οτι τα ιδιαίτερα πεθάναν... Εμείς για τη μικρή φέτος δίναμε για prof περί τα 25ε/ώρα και 20ε/ώρα για προετοιμασία TestDaF σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας...

popolaros έγραψε:Ήρθε η ωρα μάλλον να προσανατολιστεις σε κάτι άλλον... Μην με ρωτήσεις τι
popolaros έγραψε:Η μεγαλομανία πληρώνεται...
Χρήστος Λάππας έγραψε:Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι ο κάθε junior να προσπαθεί να πουλήσει αντικαπιταλιστική επαναστατικότητα, κάνοντας γαργάρα το πόσα κερδίζει ο καθένας σε σχέση με το πόσο φορολογείται.
Αυτό που έχουμε στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι καπιταλισμός. Δεν ήταν ποτέ. Τρώμε στα μούτρα τον κρατισμό και το πελατειακό κράτος που μας χρεοκόπησε:

Χρήστος Λάππας έγραψε:Τις χαζομαρούλες και την λάσπη σου αλλού, junior. Αυτή η νοοτροπία του αφού κλέβουν κάποιοι, λογικά κλέβουν όλοι μπορεί να πιάνει στους ψηφοφόρους με τα ίδια μυαλά και στα παλικάρια με τα οποία περνάτε από τα διόδια χωρίς να πληρώνετε, αλλά όχι σε εμένα.
Για το ταμείο ανεργίας δεν ξεμπροστιάστηκε κανείς, δεν ήταν ποτέ μυστικό, ούτε φυσικά κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Έτσι πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί τα καλοκαίρια στον ιδιωτικό τομέα, ακριβώς γιατί δεν πληρώνονται δεκάρα τσακιστή από τον μισθό τους, αντίθετα από τους συναδέλφους στο δημόσιο που επίσης δεν εργάζονται (αλλά πληρώνονται κανονικά). Το ίδιο συμβαίνει με τους ξενοδοχουπαλλήλους και με όλους όσους έχουν εποχιακή δουλειά.
Αν όντως αμφιβάλλεις ότι πάντα μιλούσα ανοιχτά για τον ΟΑΕΔ, ρίξε μια ματιά:
http://goo.gl/gSJMqI
http://goo.gl/IlwpS1
(δ) υπάρχει κάτι άλλο που δεν το έχω καταλάβει και χρειάζεται εξήγηση.
Χρήστος Λάππας έγραψε:junior, αν ξεμπερδέψεις στο μυαλό σου την διαφορά μεταξύ του τι δικαιούσαι, τι είναι νόμιμο, τι είναι παράνομο, ποια είναι η διαφορά μεταξύ του επιδόματος ανεργίας και των συσσιτίων απόρων, πως πληρώνονται όλοι ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικοί του ιδιωτικού τομέα και ουσιαστικά όλοι οι εποχιακοί υπάλληλοι τους μήνες που δεν μπορούν να εργαστούν, ίσως καταφέρουμε να συνεννοηθούμε, αν και είναι προφανές ότι δεν προσπαθείς να καταλάβεις, αλλά να προσβάλλεις.
Αυτή η ερώτηση
φοβάμαι ότι δεν είναι τρολάρισμα, αλλά είναι ενδεικτική του τρόπου που (θα έλεγα σκέφτεσαι, αλλά...) αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου.
Φαντάζομαι ότι στο μυαλό σου οι χιονοδρόμοι κυκλοφορούν με τα σκι μόνιμα πάνω στο αυτοκίνητο στην πόλη. Just in case.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Γιατί μου αρέσει. Γιατί όταν έβαλα αυτά τα χρήματα στην άκρη δεν πήγα στο καζίνο να τα τζογάρω, αλλά έκανα μια αγορά νομιμότατη χωρίς να χρωστάω σε κανέναν. Γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι η κατοχή ενός καλούτσικου αυτοκινήτου σε μια χώρα που χρεώνει τεράστιους φόρους κατά την αγορά του δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως αντικοινωνικό έγκλημα. /quote]Χρήστος Λάππας έγραψε:Αυτό που με "δάγκωσε" (και όλους μας) ΔΕΝ είναι καπιταλισμός.
Ο καπιταλισμός δεν λέει πουθενά ότι σκίζουμε στους φόρους όσους έχουν και δεν έχουν ώστε να συντηρούμε ένα κράτος πολύ μεγαλύτερο από αυτό που βαστάει η τσέπη μας.
junior gt έγραψε:Δεν έχω διάθεση να προσβάλλω προσωπικά. Και το ξεκαθάρισα από το πρώτο ποστ στη κουβέντα
junior gt έγραψε:Το ότι δεν ντρεπόσουνα να παρκάρεις έξω από τον ΟΑΕΔ την μπέμπα με τα σκι από πάνω για να πάρεις το επίδομα ανεργίας δείχνει το πόσο ξεφτίλας είσαι.
...
...
...
Όπως ξεμπροστιάστηκες με το επίδομα ανεργίας, είμαι δίγουρος ότι θα ξεμπροστιαστείς και για τα μαύρα που ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΒΩ παίρνεις για τα ιδιαίτερα.
Την παρθένα αλλού....

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]