Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
otso έγραψε:θελω καποιον απο κορινθο , εχουμε κανεναν εδω;

Eξαρταται τι τον θες και εαν εχεις βυζγια υποθέτω... :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
otso έγραψε:θελω καποιον απο κορινθο , εχουμε κανεναν εδω;

Τι προίκα δίνεις;
Άβαταρ μέλους
By otso
#116161 κορινθιο και λουτρακιωτη με τιποτα για γαμπρο .σοβαρα τωρα δεν εχουμε κανενα;
μια ερωτηση θελω να κανω , που ισως ξερει η θα μπορουσε να ρωτησει
η πλακα ειναι πως εχουμε τουλαχιστον εναν που τον ειχα ρωτησει με πμ αλλα δεν απαντησε ποτε. μαλλον για χ,ψ δικους του λογους οποτε παμε για αλλον.
Τελευταία επεξεργασία από otso και 27 Μάιος 2015, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By otso
#116164 εδω εισαι ρε ζωντανος; νομιζα οτι ησουν στην συναντση και ησουν εσυ που εφυγες πανω απ την γεφυρα. αλλα δοξα τον θεο δεν θα μας λειψει το χιουμορ σου, για καποιο λογο μου θυμιζεις τον κυρο φαρσερ
Άβαταρ μέλους
By bill33
#116169 Γιατί δεν κάνεις την ερώτηση εδώ και όποιος ξέρει απαντά.
Άβαταρ μέλους
By Morx
otso έγραψε:εδω εισαι ρε ζωντανος; νομιζα οτι ησουν στην συναντση και ησουν εσυ που εφυγες πανω απ την γεφυρα. αλλα δοξα τον θεο δεν θα μας λειψει το χιουμορ σου, για καποιο λογο μου θυμιζεις τον κυρο φαρσερ

Συναντηση; Γεφυρα;
Άβαταρ μέλους
By otso
#116917 ante ας την κανω για τον μπιλλ .
πριν 10 χρονια ακριβως ,υπηρχε στην κορινθο καποιος , που ειχε κανει αυστραλια , και ειχε δουλεψει σε κατασκευες σπιτιων εκει. γυρνωντας εφερε την μεθοδο αυτη και την χρησιμοποιουσε εδω , δηλ αυτο το στυλ http://www.arch.mcgill.ca/prof/sijpkes/ ... bones.html το σπιτι σκελετο που βλεπουμε (δεν ξερω να ανεβαζω φωτο )
αλλα στην αυστραλια επειδη τερμιτες και ετσι ,αντι για ξυλο χρησιμοποιουσαν γαλβανισμενη στραντζαριστη λαμαρινα .
ετσι εφτιαχνε και αυτος εδω , απο σκεπες, σοφιτες μεχρι σπιτι οποιαδηποτε κατασκευη. ειχα παει και ειχα δει κατασκευες του και ειχα παθει πλακα.
εν τω μεταξυ θα ηθελα να τον βρω και να μαθω αν εξακολουθει να δουλευει, αλλα εχω χασει τηλεφωνα δεν θυμαμαι πως τον λενε , και δεν μπορω να βρω το σιτε που ειχε.
μπιλλ απο οτι εχω δει ως τωρα , το ΕΧΕΙΣ , μαλλον σου αρεσει να ψαχνεις να βρεις απο το νετ , βρες τον λοιπον αν εισαι μαγκας.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#116945 Τον βρήκα.Θα σου στείλω το ΙΒΑΝ να μου βαλεις 200€ και να σου δώσω στοιχεία.

Ο Ουζούνης νομίζεις ότι είμαι; :lol: Αφού δεν θυμάσαι έστω ενα όνομα κάτι πως να το ψαξω;
Δεν μπορείς να επισκευτεις καποια απο τα εργα του και να μαθεις πληροφορίες;
Άβαταρ μέλους
By otso
#116963 αμα ειναι να παω κορινθο ,θα ρωταγα αν ειναι κανενας απο κορινθο στο φορουμ;
δεν μου φαινεσαι για αρκας, μαλλον για ποντιος στην τριπολη
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:αμα ειναι να παω κορινθο ,θα ρωταγα αν ειναι κανενας απο κορινθο στο φορουμ;
δεν μου φαινεσαι για αρκας, μαλλον για ποντιος στην τριπολη

Εχεις κάποιο πρόβλημα με τους Πόντιους; :x

Παρε στο 1188* και πες τους να στον βρουνε,ειδικά με τον τρόπο που το ψαχνεις θα έχεις άμεση απάντηση. :roll:
Εκεί θα πληρώσεις οπότε μπορείς να έχεις και απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Cosmonaut21 έγραψε:Αυτά τα αυτοκόλλητα στρογγυλά καθρεπτάκια που κολλάνε στους καθρέπτες του σε μερικά αυτοκίνητα σε τί χρησιμεύουν;

Aν εννοείς αυτά που είναι ευρωγώνια και δείχνουν όλη την εικόνα πίσω από το αυτοκίνητο χωρίς νεκρές γωνίες, κάνουν αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#117125 Και ειναι τερμα ενοχλητικα καθως το βραδυ εχεις απο παντου φωτεινες πηγες να σου σπανε τα @@ χωρις να μπορεις απλα να κατεβασεις λιγο τους καθρεπτες.
Σε κανουν να ξεχνας να στριψεις το κεφαλι σου για να ελεγξεις τι γινεται σχεδον διπλα σου και για να δεις καλυτερα, να πρεπει να "Εστιασεις" σε ενα μικρο τμηματακι χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα.. αφου αποσπαται η προσοχη μπροστα για μεγαλυτερο διαστημα.

Σε καθρεπτη αυτοκινητου δεν επαρκει το μεγεθος.
Σαν εξτρα σε καμια νταλικα η λεοφωρειο για τις γωνιες εμπρος ναι, ειναι χρησιμο.