Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114007 Μάλιστα... Ωραία αυτά που λέτε :oops:

Θαρρώ ότι δεν είναι λόγος δηλαδή για πανικό κλπ, σωστά;

Δεν έχω πουθενά κάτι παρόμοιο, οπότε υποθέτω ότι μπορεί να είναι κάτι τέτοιο που λέει και ο ΝΠ :hmmm:

Μορχ αυτό με το μικροσκοπικό σαμαράκι δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτε, ότι δηλαδή θα μπορούσε να δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα στον Παβαρότι :s_crazy Εκτός κι αν γλυστρήσει άτσαλα η ρόδα πίσω, αλλά και πάλι το μπροστινό μέρος θα έχει ήδη περάσει από το προβληματικό μέρος.

Αχ δεν ξέρω δεν ξέρω... :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
CARυοθραύστης έγραψε:Αχ δεν ξέρω δεν ξέρω... :s_sorry

Ξέρω εγώ! Είσαι έτοιμος για τη vespa...

Εικόνα
http://scooterinthesticks.com/wp-conten ... 300019.jpg

Όσα πιο πολλά παιδιά έχεις τόσο περισσότερο νόημα έχει.... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
CARυοθραύστης έγραψε:Το τριαπασον :lol: είναι 125αρι ρε παιδιά... Παναλαφρο μεν, αλλά νταξ. Κι έχοντας ήδη εμπειρία από τα σκουτερ της, πάω στοίχημα ότι θα είναι το ίδιο άβολο. Σαν μονόδρομος φαντάζει το ιταλακι.

Από όσο είδα έχει και μεγάλο ανεμοθραυστη και βέβαια θα το συζητήσω μονάχα εάν παίρνει ποδιά (λόγω κρύου και βροχής).

ερυθρό τέρας οδήγησες τέτοιο;;; έχει φίλος σου;;; εμπειρίες;;

Τώρα το είδα.... :lol:

Έχω οδηγήσει 2-3 φορές, φίλος δυστυχώς δεν το έχει, αν και το σκέφτονται 2...

Αν εξαιρέσεις την θέση οδήγηση που προσωπικά με ξενίζει, όπως όμως με ξενίζει και σε όλα τα σκουτερ, είναι καταπληκτικό... Μόλις ξεπεράσεις το αρχικό σοκ (πόσες ρόδες έχω μπροστά) και χαλαρώσεις, τα κάνει όλα άψογα με αποκορύφωση το φρενάρισμα πανικού... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114255 Όπως φαίνεται η πιο λογική επιλογή είναι της Εθνικής Οδού...

Μέσα από την πόλη είναι πιο λίγα τα χλμ (20), εκτός είναι 25+.

Το θέμα είναι ότι μέσα από την πόλη εύκολα είναι 10 με 15 λεπτά περισσότερο...

Ακόμα δεν έχω κάνει τις δοκιμές που θέλω με τα ακριβή ωράρια που θα πηγαινοέρχομαι, αλλά με φαίνεται κάπως τραβηγμένο για να αρκουδάκι, ας είναι κι ο Παραβαρότι...

Από την άλλη... Λυπάμαι λίγο το Χοντάκι μου... 145.οοο χλμ έχει και θα λιώσει το καψερό τελείως... :s_cry

Πείτε κι εσείς φίλοι 2τροχοι μιαν ιδέα...

@δ-ξετ, στην Ελλάδα οδηγώ μια Βέσπα του ΄89 (ίσως και πιο παλιά) και είναι επιοικώς απαίσια :lol: και μια άλλη του 2000 που είναι απλά μέτρια :lol: :lol: Δε θέμε κι άλλη, θα μάς πάρουν στο κυνήγι :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#114328 Μπορείς να πηγαίνεις τον χειμώνα με το Χόντα και τους υπόλοιπους μήνες με το σκούτερ ; Ίσως είναι η καλύτερη λύση. Τώρα αν θα κρατήσεις το X-max η θα πάρεις τον Παβαρότι εξαρτάται από την κατάσταση του x-max και την οικονομική σου άνεση.
Το x-max πάντως έχει καλύτερες επιδόσεις από το mp3.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114334 Το Χ έχει 8.5οο χλμ και είναι 5 ετών :lol:

Όχι γιατί δεν το καβαλάω, αλλά γιατί όλες μου οι διαδρομές μέχρι τώρα ήταν μικρές (μένω δίπλα στην τωρινή δουλειά και το κέντρο που κατεβαίνω αρκετές φορές την εβδομάδα είναι στα 5 χλμ μαξ).

Όλο αυτόν τον καιρό παίρνω το Χοντα μόνο όταν χιονίζει ή όταν έχει πάγο, υπολογίζω σίγουρα 250 μέρες το χρόνο μόνο με μηχανάκι δηλαδή.

Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν βέβαια γιατί άλλο 5 χλμ κι άλλο 50 χλμ ημερησίως. Δηλαδή κι όταν βρέχει τώρα δε με απασχολεί, απλά πηγαίνω σαν κοταρα και αργω ένα λεπτό παραπάνω. Στα 50 χλμ όμως και ειδικά εάν γίνονται στην Εθνική δεν μπορείς να πηγαίνεις αργά. Οπότε μένει ο δρόμος μέσα από την πόλη κι εκεί μπορεί να μιλάμε και για 45-50 λεπτά μόνο για να πάω :dizzy:

Το οικονομικό είναι άλλο ζήτημα, για την ασφάλειά μου δε θα καθήσω να συζητάω εάν θα κόψω από αλλού χρήματα για να τα βρω.

Τελευταίο σενάριο είναι να δώσω χρήματα και να περιποιηθω το Χοντα, κάτι που τώρα δε θα έκανα Αφού δε γράφει χλμ (ανάρτηση, φρένα, ελαστικά, εσωτερικά Κάτι πράγματα κλπ). Μέχρι να σκάσει οριστικά και να πάθω κατάθλιψη :s_sorry χοντακι μου... :s_empathy

Αυτά :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#114336 Γιατί δεν παίρνεις ένα μεταχείρο μικρό ντιζελάκι; Με τόσα χλμ και από ότι κατάλαβα όχι σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος δεν σε βοηθάει το σκούτερ. Ειδικά όταν μιλάμε για τα πανάκριβα 3κυκλα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114344 3ο αμάξι στην οικογένεια δεν παίζει να πάρω.

1000 φορές τον Παβαρότι που θα ξέρω ότι θα μείνει και για πολλά χρόνια.

Από την άλλη ίσως να χρειαστεί να πηγαίνω 1 χρόνο εκεί μονάχα και μετά να αλλάξω σε κάτι πιο κοντινό... Το θέμα είναι ότι δεν το ξέρω ρε γμτ τώρα και δεν ξέρω πότε θα το μάθω :s_mad

Ουφ :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
CARυοθραύστης έγραψε:Το Χ έχει 8.5οο χλμ και είναι 5 ετών :lol:

Όχι γιατί δεν το καβαλάω, αλλά γιατί όλες μου οι διαδρομές μέχρι τώρα ήταν μικρές (μένω δίπλα στην τωρινή δουλειά και το κέντρο που κατεβαίνω αρκετές φορές την εβδομάδα είναι στα 5 χλμ μαξ).

Όλο αυτόν τον καιρό παίρνω το Χοντα μόνο όταν χιονίζει ή όταν έχει πάγο, υπολογίζω σίγουρα 250 μέρες το χρόνο μόνο με μηχανάκι δηλαδή.

Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν βέβαια γιατί άλλο 5 χλμ κι άλλο 50 χλμ ημερησίως. Δηλαδή κι όταν βρέχει τώρα δε με απασχολεί, απλά πηγαίνω σαν κοταρα και αργω ένα λεπτό παραπάνω. Στα 50 χλμ όμως και ειδικά εάν γίνονται στην Εθνική δεν μπορείς να πηγαίνεις αργά. Οπότε μένει ο δρόμος μέσα από την πόλη κι εκεί μπορεί να μιλάμε και για 45-50 λεπτά μόνο για να πάω :dizzy:

Το οικονομικό είναι άλλο ζήτημα, για την ασφάλειά μου δε θα καθήσω να συζητάω εάν θα κόψω από αλλού χρήματα για να τα βρω.

Τελευταίο σενάριο είναι να δώσω χρήματα και να περιποιηθω το Χοντα, κάτι που τώρα δε θα έκανα Αφού δε γράφει χλμ (ανάρτηση, φρένα, ελαστικά, εσωτερικά Κάτι πράγματα κλπ). Μέχρι να σκάσει οριστικά και να πάθω κατάθλιψη :s_sorry χοντακι μου... :s_empathy

Αυτά :lol:

Νόμιζα ότι τα 31500χλμ που έχω στο δικό μου μετά από 7,5 χρόνια είναι λίγα, αλλά με σκίζεις. :lol: :lol:
Στην θέση σου θα κράταγα το x-max, θα έκανα μαζεματάκια στο Χοντα και θα έκανα αυτό που ήδη κάνεις .
50χλμ την ημέρα σε Γερμανικό δρόμο υπό βροχή είναι ασφαλέστερο απο 12 χλμ την ημέρα σε Ελληνικό στεγνό που κάνω κάθε μέρα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114348 Συμφωνώ, το θέμα είναι ότι αυτό που κάνω τώρα δεν πρόκειται να το κάνω μετά με το Χ.

Εάν πρόκειται να κάνω χλμ με μηχανάκι, θα είναι μονάχα με το μπ3...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#114350 Αυτά τα προβλήματα δημιουργεί η κατοχή ενός ιδιαίτερου αυτοκινήτου όπως το S2000. Δυστυχώς ....

Το Πικάσο το έχει συνέχεια η γυναίκα;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
CARυοθραύστης έγραψε:Συμφωνώ, το θέμα είναι ότι αυτό που κάνω τώρα δεν πρόκειται να το κάνω μετά με το Χ.

Εάν πρόκειται να κάνω χλμ με μηχανάκι, θα είναι μονάχα με το μπ3...

Μόλις απάντησες μόνος σου.
Παίρνεις το mp3, και βάζεις μπροστά συμμαζέματα στο Χόντα, από την στιγμή που δεν παίζει αγορά 3ου αυτοκινήτου (λογικότατο κατά την γνώμη μου ).
Επενδύεις σε εξοπλισμό που πρέπει να είναι κορυφαίος από την στιγμή που θα κάνεις τόσα χιλιόμετρα σε αντίξοες συνθήκες και είσαι τζετ.
Αυτό που θα χρειαστείς είναι αδιάβροχα με πολύ καλή στεγανότητα, γάντια και μπότες ( αν δεν έχεις ήδη ).
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114364 To Ψιτροέν είναι εκεί που είναι τα παιδιά... Δηλαδή όχι μαζί μου :lol:

Εάν προχωρήσω στο μπ3, τότε δε θα κάνω τα συμμαζεματάκια στο Χόντα, δεν τα χρειάζεται γενικότερα. Μονάχα στην περίπτωση που θα το είχα σε καθημερινή χρήση (κι αυτό όχι γιατί τα χρειάζεται επειγόντως, δε μιλάμε για χρέπι :lol: ).

Γενικότερα δεν έχω πρόβλημα με το αμάξι, από το 2006 είναι το μοναδικό μου αυτοκίνητο και ποτέ δε ζήτησε κάτι ούτε με ζόρισε ποτέ. Τα χλμ του σκέφτομαι λίγο... :s_cry
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
CARυοθραύστης έγραψε:Τα χλμ του σκέφτομαι λίγο...

Υπερβολικό σε βρισκω.
Όπως υπερβολικό βρίσκω να σπρώξεις σχεδόν 10k για το mp3 . Θεωρώ οτι δεν είσαι σε χώρα που μπορείς να κινείσαι με μηχανάκι όλο τον χρόνο. Καθαρά λόγω καιρού και ανεξαρτήτως εξοπλισμού. :oops: