- 23 Μάιος 2015, 09:43
Το Χ έχει 8.5οο χλμ και είναι 5 ετών
Όχι γιατί δεν το καβαλάω, αλλά γιατί όλες μου οι διαδρομές μέχρι τώρα ήταν μικρές (μένω δίπλα στην τωρινή δουλειά και το κέντρο που κατεβαίνω αρκετές φορές την εβδομάδα είναι στα 5 χλμ μαξ).
Όλο αυτόν τον καιρό παίρνω το Χοντα μόνο όταν χιονίζει ή όταν έχει πάγο, υπολογίζω σίγουρα 250 μέρες το χρόνο μόνο με μηχανάκι δηλαδή.
Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν βέβαια γιατί άλλο 5 χλμ κι άλλο 50 χλμ ημερησίως. Δηλαδή κι όταν βρέχει τώρα δε με απασχολεί, απλά πηγαίνω σαν κοταρα και αργω ένα λεπτό παραπάνω. Στα 50 χλμ όμως και ειδικά εάν γίνονται στην Εθνική δεν μπορείς να πηγαίνεις αργά. Οπότε μένει ο δρόμος μέσα από την πόλη κι εκεί μπορεί να μιλάμε και για 45-50 λεπτά μόνο για να πάω
Το οικονομικό είναι άλλο ζήτημα, για την ασφάλειά μου δε θα καθήσω να συζητάω εάν θα κόψω από αλλού χρήματα για να τα βρω.
Τελευταίο σενάριο είναι να δώσω χρήματα και να περιποιηθω το Χοντα, κάτι που τώρα δε θα έκανα Αφού δε γράφει χλμ (ανάρτηση, φρένα, ελαστικά, εσωτερικά Κάτι πράγματα κλπ). Μέχρι να σκάσει οριστικά και να πάθω κατάθλιψη

χοντακι μου...
Αυτά
Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα