Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#114513 Παιδια ειχε γεμισει αιματα επειδη ξυνονταν το σκυλι κ ο δρ ειπε οτι θα ταλαιπωρηθει πολυ. Και εγω το σκεφτηκα, οσο ζησει ρε παιδι μου, αλλα δεν ηταν δικη μου η αποφαση.
Κριμα γιατι ηταν πολυ καλο σκυλι. Πολυ καλος φυλακας κ υπακουη δεν ηταν, αλλα την αγαπουσαμε ολοι ακομα κ με την ξεροκεφαλια της. Της αρεσε να αραζει στον ηλιο κ οοοοοοοταν ειχε ορεξη να παιξει λιγο. Κριμα κ παλι κριμα. Δεν ηταν κ μεγαλη, να πεις...κ πολυ στεναχωριεμαι κ μονο που τη βλεπω κ οι ιδιοκτητες εχουν σκασει. Πως καταφερνουν να σε κανουν να νιωθεις ετσι τα παλιοσκυλα.... :-(

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
xenos έγραψε:Πολυ καλος φυλακας κ υπακουη δεν ηταν

Θηλυκό, τι περιμένεις; Και η δικιά μου στην κοσμάρα της είναι. Την φωνάζεις και ούτε γυρίζει να σε δει. Στα "τέτοια της" όλα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#114780 http://www.protothema.gr/greece/article/478451/thessaloniki-sto-nosokomeio-ennea-atoma-epeita-apo-epithesi-skulou-/

Ένας αστυνομικός τραυμάτισε τον εξαγριωμένο σκύλο στο πόδι, με αποτέλεσμα εκείνος τρέχοντας για να ξεφύγει να πέσει πάνω σε κινούμενο όχημα της πυροσβεστικής και να σκοτωθεί
Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν 9 άτομα - ανάμεσα τους ένα ανήλικο παιδί, ένας πυροσβέστης και ένας αστυνομικός- μετά από επίθεση που δέχθηκαν από εξαγριωμένο σκυλί ράτσας πίτμπουλ, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Ο σκύλος επιτέθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αρχικά σε 6 πολίτες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον απωθήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η αστυνομία επενέβη άμεσα αλλά ο σκύλος δε σταματούσε με τίποτα. Επιτέθηκε σε μία αστυνομικό, έναν πυροσβέστη και σε έναν εθελοντή που ήταν εκεί για να βοηθήσει.

Ένας αστυνομικός τραυμάτισε τον σκύλο στο πόδι, με αποτέλεσμα εκείνος τρέχοντας για να ξεφύγει να πέσει πάνω σε κινούμενο όχημα της πυροσβεστικής και να σκοτωθεί.

Δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Discuss
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#114791 Βάλτε και καμιά φώτο:

Εικόνα

αράζω φάση :)

σύντομα γίνεται 4 χρονών!
Άβαταρ μέλους
By bill33
trident1971 έγραψε:
bill33 έγραψε:Δεν διαβάζεις όλα τα θέματα; :lol:

wat? :hmmm:
το αναλύσαμε στο
viewtopic.php?f=8&t=161&start=255#p114435 :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bill33 έγραψε:
trident1971 έγραψε:
bill33 έγραψε:Δεν διαβάζεις όλα τα θέματα; :lol:

wat? :hmmm:
το αναλύσαμε στο
viewtopic.php?f=8&t=161&start=255#p114435 :lol:

ωπ, σορρυ, δε διαβαζω συχνα απο εκει. Σβηστο. :help:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#114888 @xenos
Λυπάμαι πολύ. Τα έχω περάσει κι εγώ με το προηγούμενο σκυλί μας αυτά και είναι πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Κι εμάς είχε βγάλει κάτι γρομπαλάκια στο δέρμα που δεν φαίνονταν πολύ κάτω από το τρίχωμα και βουρτζόζοντάς την μάτωνε και δεν έκλεινε εύκολα. Ήταν μεγάλο σκυλί βέβαια, ήδη 14 ετών, αλλά διαφορετικά μπορεί να ζούσε λίγο ακόμη. Την πήγαμε σε μια κτηνίατρο για να ράψει τη μία πληγή που είχε γίνει, και έπαθε εγκεφαλικό η κακομοίρα και 2 βδομάδες μετά αναγκαστήκαμε να την κοιμήσουμε.
:(

Και εδώ η δικιά μας η καινούρια μικρή. Κοντεύει 11 μηνών (σε 10 μέρες).
Εικόνα

Μας βγήκε πολύ αθλητική η άτιμη. Ξέραμε ότι η μάνα της ήταν ημίαιμο πίτμπουλ και ο πατέρας κάτι που είχε σχέση με λυκόσκυλο, αλλά δεν ξέρω από πήρε και από 4 μηνών πήδαγε στα 2 μέτρα και βάλε. Ο εκπαιδευτής που είχαμε ψάχνοντάς το μας είπε πως ίσως να κρατάει και από αυστραλέζικο τσοπανόσκυλο, με βάση τα χαρακτηριστικά και την εμφάνισή της, το οποίο είναι ένα σκυλί που κατέχει και το ρεκόρ σε άλμα εις ύψος με 2,95μ αν θυμάμαι καλά.
Οπότε θέλοντας και μη, έχουμε "οχυρώσει" το χώρο της γιατί ήταν πολύ δύσκολο να την κρατήσουμε μέσα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
trident1971 έγραψε:http://www.protothema.gr/greece/article/478451/thessaloniki-sto-nosokomeio-ennea-atoma-epeita-apo-epithesi-skulou-/

Ένας αστυνομικός τραυμάτισε τον εξαγριωμένο σκύλο στο πόδι, με αποτέλεσμα εκείνος τρέχοντας για να ξεφύγει να πέσει πάνω σε κινούμενο όχημα της πυροσβεστικής και να σκοτωθεί
Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν 9 άτομα - ανάμεσα τους ένα ανήλικο παιδί, ένας πυροσβέστης και ένας αστυνομικός- μετά από επίθεση που δέχθηκαν από εξαγριωμένο σκυλί ράτσας πίτμπουλ, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Ο σκύλος επιτέθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αρχικά σε 6 πολίτες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον απωθήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η αστυνομία επενέβη άμεσα αλλά ο σκύλος δε σταματούσε με τίποτα. Επιτέθηκε σε μία αστυνομικό, έναν πυροσβέστη και σε έναν εθελοντή που ήταν εκεί για να βοηθήσει.

Ένας αστυνομικός τραυμάτισε τον σκύλο στο πόδι, με αποτέλεσμα εκείνος τρέχοντας για να ξεφύγει να πέσει πάνω σε κινούμενο όχημα της πυροσβεστικής και να σκοτωθεί.

Δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Discuss

Βρηκα το
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..!!!!!!!!!!!!! ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ..Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ..!!!ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..!!
κυριοι,οσον αφορα την επιθεση του σκύλου σε 9 ατομα στην θεσσαλονικη,σας παραθετω την αληθεια....η επιθεση εξελιχθηξε στο βενζιναδικο ακριβως απεναντι απο την δουλεια μου στον δρομο θεσσαλονικη-μηχανιωνα.Προκειται για ενα πιτ μπουλ,κουταβι το οποιο προφανως το πεταξαν,δεν το ηθελαν και το σκυλι βρεθηκε για κακη του τυχη εξω απο το βενζιναδικο....Εκει ο υπαλλήλος του πλυντηριου το θεωρησε αστειο να πεταει με το πιεστικο νερο με μανία στον σκυλο με αποτελεσμα να το νευριασει..το τυρανουσε συνεχεια με το πιεστικο μεχρι που τα καταφερε α το αγριεψει...το σκυλι του επιτεθηκε αλλα επειδη ηταν πολυ μωρο,κουταβι,δεν ηξερε να δαγκωνει και να κλειδωνει τους σιαγωνς του οπως ενας ενηλικος σκυλος...Οι υπολοιποι θεωρησαν σωστο να καλεσουν την αστυνομια,η αστυνομια την αντιτρομοκρατικη και τελος την πυροσβεστικη...Όταν λοιπον πλακωσαν ολοι αυτοι,αυτο που ηξεραν να κανουν καλα ηταν να "καραγουσταρουν" να τυρανανε και να φερονται σαδιστικα στον σκυλο (πολλες κλοτσιες) και να τον αγριευουν περισσοτερο..εκτος απο μια γυναικα αστυνομικο η οποια,πλησιασε με νερο κι τροφη και κερδισε την εμπιστοσυνη του σκυλου και περιμενε απο τους συνεδελφους της να ειδοποιησουν την φιλοζωικη που ειναι διπλα στην περαια..Αντι ομως να περιμενουνε ωραια και ησυχα να ερθει η φιλοζωικη και εφοσον η γυναικα τον ειχε ηρεμησει και τον χαιδευε τον σκυλο,προτιμησαν για αλλη μια φορα να κλοτσανε και να βασανιζουν το σκυλακι.το οποιο και ξεφυγε απο τα χερια της αστυνομικινας και ξαναεπιτεθηκε,εκει λοιπον ενας μπατσος το πυροβολησε στο ποδι και για να μην ακουστει ο πυλοβολισμος περασε επανω απο τον σκυλο το πυροσβεστηκο οχημα και τον ελιωσε.......ηρθε η φιλοζωικη και επαθε σοκ...την συνεχεια την γνωριζετε....ακομη ειμαστε σοκαρισμενοι και καταστεναχωρεμενοι εμεις που ειδαμε ολη την φαση απο την αρχη ως το τελος......ενοιωσα την αναγκη να πω την αληθεια καπου οπου θα καταλαβουν,καπου οπως εσεις...αυτη ειναι η πασα αληθεια...παρακαλω οπως κοινοποιησετε να λαμψει η αληθεια ..προς ολους τους σαδιστες που διασκεδαζουν βασανιζοντας τα ζωα....ευχαριστω..
επαναλαμβανω..ηταν κουταβι και μαλιστα παρατημενο και βασανισμενο.εψαχνε να επιβιωση και λιγη θαλπωρη..αλλα δυστυχως γνωρισε την απολυτη κακια και σαδισμο των διποδων κτηνών...

https://www.facebook.com/pages/%CE%A6%C ... 11?fref=nf
το πατησε πυροσβεστικό για να μην ακουστει ο πυροβολισμός; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#117928 Δυστυχώς ο γάτος μου πέθανε πριν καν κλείσει χρόνο.
Πλέον έχω τον Piccolo που βρήκα παρατημενο στο τοπικό Lidl.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#117932 αυτος ο Βασανιαρης τι να κανει ρε γμτ? :hmmm: :protest: