- 24 Μάιος 2015, 14:58
@xenos
Λυπάμαι πολύ. Τα έχω περάσει κι εγώ με το προηγούμενο σκυλί μας αυτά και είναι πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Κι εμάς είχε βγάλει κάτι γρομπαλάκια στο δέρμα που δεν φαίνονταν πολύ κάτω από το τρίχωμα και βουρτζόζοντάς την μάτωνε και δεν έκλεινε εύκολα. Ήταν μεγάλο σκυλί βέβαια, ήδη 14 ετών, αλλά διαφορετικά μπορεί να ζούσε λίγο ακόμη. Την πήγαμε σε μια κτηνίατρο για να ράψει τη μία πληγή που είχε γίνει, και έπαθε εγκεφαλικό η κακομοίρα και 2 βδομάδες μετά αναγκαστήκαμε να την κοιμήσουμε.
Και εδώ η δικιά μας η καινούρια μικρή. Κοντεύει 11 μηνών (σε 10 μέρες).

Μας βγήκε πολύ αθλητική η άτιμη. Ξέραμε ότι η μάνα της ήταν ημίαιμο πίτμπουλ και ο πατέρας κάτι που είχε σχέση με λυκόσκυλο, αλλά δεν ξέρω από πήρε και από 4 μηνών πήδαγε στα 2 μέτρα και βάλε. Ο εκπαιδευτής που είχαμε ψάχνοντάς το μας είπε πως ίσως να κρατάει και από αυστραλέζικο τσοπανόσκυλο, με βάση τα χαρακτηριστικά και την εμφάνισή της, το οποίο είναι ένα σκυλί που κατέχει και το ρεκόρ σε άλμα εις ύψος με 2,95μ αν θυμάμαι καλά.
Οπότε θέλοντας και μη, έχουμε "οχυρώσει" το χώρο της γιατί ήταν πολύ δύσκολο να την κρατήσουμε μέσα...