Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#113298 Φυσικα και σε πεταει. Με αλλη τιμη απο αυτη του site της Hertz ομως.
Αυτο εννοω.
Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By mirage
#113309 Nαι καλυπτει το εξαιρουμενο ποσο απο την κλασσικη μεικτη ασφαλεια λογικα.
113 ευρω για Corsa μου ακουγονται πολλα.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
giannik1977 έγραψε:Νικολα για Μοναχο κοιταγα κ θελω να παω εκδρομες Νυρεμβεργη κ Σαλσμπουργκ.

Άνετα πας!

Απλά θέλει βινιετα για Αυστρία.

Υποθέτω θα το επιστρέψεις πίσω Μόναχο ε? Δε θα το αφήσεις Αυστρία?

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By nass
#113699 http://www.economycarrentals.com τους έχω χρησιμοποιήσει κάμποσες φορές χωρίς πρόβλημα και με τιμές καλύτερες από τα site των αντίστοιχων εταιρειών (συνήθως Europcar)
(Είναι Ροδιακή εταιρεία!)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#113891 ειμαι Κρητη και το νοικιαρικο πολο το βρηκα σημερα χτυπημενο στην αριστερη γωνια του πισω προφυλακτηρα ενω ηταν παρκαρισμενο.
Εχει τυχει σε καποιον? τι χρεωνουν? :rant:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
nass έγραψε:http://www.economycarrentals.com τους έχω χρησιμοποιήσει κάμποσες φορές χωρίς πρόβλημα και με τιμές καλύτερες από τα site των αντίστοιχων εταιρειών (συνήθως Europcar)
(Είναι Ροδιακή εταιρεία!)

Κι εγώ τους έχω χρησιμπποιήσει αρκετές φορές και έχουν καλύτερες τιμές από τις αντίστοιχες εταιρείες.
Θέλει μόνο προσοχή γιατί μερικές φορές σε πετάνε σε άγνωστες τοπικές εταιρείες οι οποίες εκτός των άλλων καμμιά φορά δεν έχουν καν γραφεία στο αεροδρόμιο και σε περιμένει ένας τυπάκος και σε πάει στα γραφεία τους.
Άβαταρ μέλους
By gakost
dimviii έγραψε:ειμαι Κρητη και το νοικιαρικο πολο το βρηκα σημερα χτυπημενο στην αριστερη γωνια του πισω προφυλακτηρα ενω ηταν παρκαρισμενο.
Εχει τυχει σε καποιον? τι χρεωνουν? :rant:

Εξαρτάται τι ασφάλεια έχεις με ή χωρίς απαλλαγή. Στην χειρότερη να πληρώσεις το ποσό της απαλλαγής.

junior gt έγραψε:Θέλει μόνο προσοχή γιατί μερικές φορές σε πετάνε σε άγνωστες τοπικές εταιρείες οι οποίες εκτός των άλλων καμμιά φορά δεν έχουν καν γραφεία στο αεροδρόμιο και σε περιμένει ένας τυπάκος και σε πάει στα γραφεία τους.

Που το κακό; Αφού σε περιμένουν και όταν φεύγεις πάλι στο αεροδρόμιο το παραδίδεις;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#113991 Κατ'αρχην δεν το παραδίδεις στο αεροδρομιο. Το παραδίδεις στα γραφεία τους και μετά σε πάνε αεροδρόμιο το οποίο έχει μια ταλαιπωρία ειδικά άμα έχεις παιδιά, βαλίτσες κλπ. Επίσης χάνεις καμμιά ώρα παραπάνω που αν είσαι οριακά είναι θεματάκι....
Επίσης είναι πολλοί, μεταξύ των οποίων κι εγώ, που προτιμούν τις 'μεγάλες' εταιρείες για λόγους συντήρησης του αυτοκινήτου, άμεσης αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης κλπ.
Ταξίδι είσαι και κάθε ώρα είναι πολύτιμη...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gakost έγραψε:
Εξαρτάται τι ασφάλεια έχεις με ή χωρίς απαλλαγή. Στην χειρότερη να πληρώσεις το ποσό της απαλλαγής.

ειχε μεικτη με 650 ευρω απαλλαγη.
Παω σημερα στο Καζαντζακης να το παραδωσω.
ξερετε καποιος το γρατζουνισε παρκαρισμενο.
Α ναι? υπογραψτε εδω μια δηλωση,φερτε μας και 150 ευρω και θα σας στειλουμε το τιμολογιο. :lol: :lol: :lol:
για μια γρατζουνια θα μου κρατησετε προκαταβολικα 150 ευρω χωρις να μου δωσετε τιμολογιο?
Ναι.
δεν θα στα δωσω.
Μισο να μιλησετε με την υπευθυνη.
Μια απο τα ιδια με την υπευθυνη.
Της λεω γιατι κρατατε 150 ευρω για μια γρατζουνια που απαιτει τοπικη βαφη,οταν αυτο φτιαχνεται με 50-70 ευρω σε chips away-paint bull κλπ?
εεεεε...θα το παμε στην vw.
και γιατι τοσο καιρο δεν το πηγαινατε στη vw που ο πισω προφυλακτηρας ηταν ολο σημαδια? οριστε οι φωτο οταν το παρελαβα.
εεεεεεε.....
λοιπον θα κανονισω εγω που θα το πατε για τοπικη βαφη και θα πληρωσω εγω κατευθειαν.
Το δεχθηκε.
Λιγο λασκα να σε βρουν στο φαγανε το 150αρι.

ευτυχως με 2 τηλεφωνα βρηκα γνωστο βαφεα στο Ηρακλειο που χρωσταει χαρη σε φιλο και θα τη βγαλουμε τζαμπαουα.
Άβαταρ μέλους
By gakost
junior gt έγραψε:Επίσης είναι πολλοί, μεταξύ των οποίων κι εγώ, που προτιμούν τις 'μεγάλες' εταιρείες για λόγους συντήρησης του αυτοκινήτου, άμεσης αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης κλπ.

Σε αυτό έχεις δ'ικιο, αλλά αν μιλάμε για ένα μήνα και τα μισά λεφτά το σκέφτεσαι και αλλιώς

junior gt έγραψε:Κατ'αρχην δεν το παραδίδεις στο αεροδρομιο. Το παραδίδεις στα γραφεία τους και μετά σε πάνε αεροδρόμιο το οποίο έχει μια ταλαιπωρία ειδικά άμα έχεις παιδιά, βαλίτσες κλπ. Επίσης χάνεις καμμιά ώρα παραπάνω που αν είσαι οριακά είναι θεματάκι....

Στην δικιά μου περίπτωση με περίμεναν στο αεροδρόμιο στην παραλαβή και στην παράδοση. Με πήρανε τηλέφωνο λίγο πριν την ώρα παράδοσης και επβεβαιώσαμε την ώρα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimviii έγραψε:και γιατι τοσο καιρο δεν το πηγαινατε στη vw που ο πισω προφυλακτηρας ηταν ολο σημαδια? οριστε οι φωτο οταν το παρελαβα.
εεεεεεε.....

Aυτό σε σώζει για αυτό και το φωτογραφίζω πάντα. Ειδικά όταν βλέπω αμάξι με πολλά σημάδια χαλλλαρά το περνάω ένα γύρο.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#116602 Αν θυμαμαι καλα, υπηρχε χιλιομετροχρεωση σε καποιες εταιριες ενοικιασεως. Ισχυει ακομα?
Ενδιαφερομουν να ενοικιασω αυτοκινητο αλλα επειδη ουσιαστικα θα το χρειαστω δυο μερες, δε θελω να το χρεωθω για 4 (μερες που θα διαρκέσει το ταξιδι).

.