Αυτο εννοω.
Sent from Corsair's brick
giannik1977 έγραψε:Νικολα για Μοναχο κοιταγα κ θελω να παω εκδρομες Νυρεμβεργη κ Σαλσμπουργκ.
giannik1977 έγραψε:Παραλαβη-παραδοση αεροδρομιο Μοναχου λεω...
nass έγραψε:http://www.economycarrentals.com τους έχω χρησιμοποιήσει κάμποσες φορές χωρίς πρόβλημα και με τιμές καλύτερες από τα site των αντίστοιχων εταιρειών (συνήθως Europcar)
(Είναι Ροδιακή εταιρεία!)
dimviii έγραψε:ειμαι Κρητη και το νοικιαρικο πολο το βρηκα σημερα χτυπημενο στην αριστερη γωνια του πισω προφυλακτηρα ενω ηταν παρκαρισμενο.
Εχει τυχει σε καποιον? τι χρεωνουν?
junior gt έγραψε:Θέλει μόνο προσοχή γιατί μερικές φορές σε πετάνε σε άγνωστες τοπικές εταιρείες οι οποίες εκτός των άλλων καμμιά φορά δεν έχουν καν γραφεία στο αεροδρόμιο και σε περιμένει ένας τυπάκος και σε πάει στα γραφεία τους.
gakost έγραψε:
Εξαρτάται τι ασφάλεια έχεις με ή χωρίς απαλλαγή. Στην χειρότερη να πληρώσεις το ποσό της απαλλαγής.
junior gt έγραψε:Επίσης είναι πολλοί, μεταξύ των οποίων κι εγώ, που προτιμούν τις 'μεγάλες' εταιρείες για λόγους συντήρησης του αυτοκινήτου, άμεσης αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης κλπ.
junior gt έγραψε:Κατ'αρχην δεν το παραδίδεις στο αεροδρομιο. Το παραδίδεις στα γραφεία τους και μετά σε πάνε αεροδρόμιο το οποίο έχει μια ταλαιπωρία ειδικά άμα έχεις παιδιά, βαλίτσες κλπ. Επίσης χάνεις καμμιά ώρα παραπάνω που αν είσαι οριακά είναι θεματάκι....
dimviii έγραψε:και γιατι τοσο καιρο δεν το πηγαινατε στη vw που ο πισω προφυλακτηρας ηταν ολο σημαδια? οριστε οι φωτο οταν το παρελαβα.
εεεεεεε.....
προσπαθώ να μπω στο site της ΔΕΗ για να αντιγράψω […]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]