Καίω πάνω από 800ml λάδι το μήνα, ούτε δίχρονο να ήτανε!
iomy έγραψε:Εμένα όταν φτάνει στην τελευταία σπείρα ανάβει το λαμπάκι του λαδιού και χρειάζεται περίπου ένα λίτρο λάδι για να γεμίσει!
iomy έγραψε:Εμένα όταν φτάνει στην τελευταία σπείρα ανάβει το λαμπάκι του λαδιού και χρειάζεται περίπου ένα λίτρο λάδι για να γεμίσει!
silversurfer έγραψε:Δηλαδή 2+1+1=5 λιτρα στα 11500 χλμ
billis100 έγραψε:Καλησπερα σε ολους .
θα ηθελα να μαθω τι εγινε με τον φιλο που εβαλε υγραεριο ,ποια ηταν τα αποτελεσματα
Pitt έγραψε:Γειά σου Βασίλη,
Ο φίλος μας είναι ο mosaic απ΄ότι ξέρω είναι ευχαριστημένος. Φαντάζομαι θα μας τα (ξανα)πεί και ο ίδιος.silversurfer έγραψε:Δηλαδή 2+1+1=5 λιτρα στα 11500 χλμ
Σημαντική κατανάλωση αλλά σύμφωνα με την Peugeot, ακόμη είναι μέσα στα αποδεκτά όρια.
(Κατανάλωση μεταξύ 2 αλλαγών λαδιού <0,5L/1.000km)
Τι λάδι χρησιμοποιείς;
silversurfer έγραψε:Πάντως βάζω total , αυτό που γράφει το manual.
Το τελευταίο που έβαλα ήταν 10-40 . Το άλλο είναι πολύ αραιό , όπως μου είπε ο "ειδικός" του βενζινάδικου.
ερωτηση Lion για τιμη μαζι με περαστκα 1100+145=1245
και πριν μερικες μερες αισθητηρας θερμοκρασιας(μαζι με τον πλωτήρα στο δοχειο) συνολο 57 ευρω
Pitt έγραψε:Στην αντιπροσωπεία αποκλείεται να σου έβαλαν 10W-40. Το πιθανότερο να σου έβαλαν 5W-30 ή λιγότερο πιθανό 0W-30.
Από αυτά που λές καταλαβαίνω ότι τώρα στον κινητήρα σου έχεις μίγμα διαφορετικών λαδιών και ενδεχομένως διαφορετικών προδιαγραφών.
Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις λάδια το συντομότερο και να βάλεις αυτά που συνιστά η Peugeot όπως αναφέρονται στον οδηγό συντήρησης.
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]