Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#112211 Βάψω, όχι αλλάξω...
Μαύρες.
Και βέβαια μια χαρά είναι το ταπεR. Απλά νομίζω οτι θα δείξουν οι μαύρες ζάντες με τα υπόλοιπα...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#112216 Κι΄εγώ μια χαρά το βρίσκω. :s_thumbsup
Αν τις βάψεις, μετά θα σπάζεσαι με κάθε γρατζουνίτσα που θα αποκαλύπτει το αλουμίνιο και φαίνεται άσχημα.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#112220 Εγω παλι θεωρω οτι ενα ανθρακι χρωμα στις ζαντες θα ηταν πολυ ωραιο.

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#112251 Κι εγώ για το ανθρακί.
Το μαύρο επειδή και το λάστιχο είναι μαύρο γίνεται όλο μια μαυρίλα. Χάνεις και το ευχάριστο οπτικό αποτέλεσμα του χαμηλού προφίλ ελαστικού. Για να διατηρηθεί αυτό προτείνω λεπτό σειρίτι (δεν ξέρω πως να το πω), που μπαίνει είτε στην άκρη της ζάντας (αυτοκόλλητο) είτε ανάμεσα σε ζάντα και λάστιχο (εννοώ λεπτό έγχρωμο πλαστικό που το σφηνώνεις και κολλάς εκεί). Σαν χρώμα βολεύει κόκκινο για να ταιριάζει με το αυτοκίνητο. Και μετά βλέπουμε αν θα βόλευε και δεν θα ήταν υπερβολή και χρώμα στις δαγκάνες.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#112337 Δαγκάνες μαύρες με κόκκινα τα embossed γράμματα...

Κάποιος με μάτιασε γτ χθες 1η φορά όσο έχω το αυτοκίνητο βρήκα λίγο ζάντα. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
popolaros έγραψε:Παπουτσωμένος γατος
Μεγαλύτερη μαλάκια απο το να βάλει κάποιος 17αρα ζάντα, δεν υπαρχει

Στο συγκεκριμενο αμαξι δε διαφωνω 15ρες μαμισιες θελω να το γυρισω και δε κανω καθολου πλακα! Αλλα δε τις παιρνει και κανεις επειδη εχει χαλασει το βερνικι τους. Συν της αλλης εχω τσαμπα λαστιχα οποτε δε με νοιαζει και τοσο οταν αλλαζω τετραδα. Απο την αλλη ειναι πολυ ομορφο ομως ετσι ειδικα οταν το δινω σε καναν φιλο μου και το βλεπω που φευγει η οταν γυρναει φαινεται πολυ ωραιο!

Σχετικα με το type r, αμα θες ντε και καλα να τις βαψεις, μη τις βαψεις μαυρες. Κανε τις κανα ανθρακι θα ειναι πιο ωραιες!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#112430 γω πάλι σκέφτομαι το type r με άσπρη ζάντα <3