Email λαμβάνω διάφορα αλλά τα σβήνω κατευθείαν.
Email λαμβάνω διάφορα αλλά τα σβήνω κατευθείαν.
sknipper έγραψε:Θεωρητικά ακόμα και το σούπερ μάρκετ αν θέλει μπορεί να σχηματίσει το προφίλ σου από αυτά που αγοράζεις..... Και να πουλάει ανάλογα στοιχεία...

markvag έγραψε:Ναι... όλη αυτή η ιστορία με τα στοιχεία, ιδίως των παιδιών, δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι...
Nikos! έγραψε:markvag έγραψε:Ναι... όλη αυτή η ιστορία με τα στοιχεία, ιδίως των παιδιών, δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι...
Τα στοιχεία δεν είναι των παιδιών, είναι των γονέων τους και προφανώς κάποιο κουτάκι έχουν τικάρει που επιτρέπει τη πώληση προσωπικών δεδομένων, πιθανόν από πιστωτικές.
Επιμένω να μου κάνει εντύπωση πως σας βρίσκουν και δε στέλνουν και σε εμάς καμιά προσφορά για πάνες ή κανέναν παιδικό σταθμό.

markvag έγραψε:Nikos! έγραψε:markvag έγραψε:Ναι... όλη αυτή η ιστορία με τα στοιχεία, ιδίως των παιδιών, δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι...
Τα στοιχεία δεν είναι των παιδιών, είναι των γονέων τους και προφανώς κάποιο κουτάκι έχουν τικάρει που επιτρέπει τη πώληση προσωπικών δεδομένων, πιθανόν από πιστωτικές.
Επιμένω να μου κάνει εντύπωση πως σας βρίσκουν και δε στέλνουν και σε εμάς καμιά προσφορά για πάνες ή κανέναν παιδικό σταθμό.
Καλά, κάπως θα καλύπτονται...
Βρε μπας και μετακομίσατε;;;; Εμείς με τη μετακόμιση ησυχάσαμε...
). Θα κάτσει λέτε ή τσάμπα κόπος; Tι λέει η εμπειρία σας;
xenos έγραψε:Σκέφτομαι να του πάρω του μικρού ένα ποδηλατάκι, σαν το παρακάτω, μήπως και σταματήσω να τρέχω μονίμως από πίσω του (). Θα κάτσει λέτε ή τσάμπα κόπος; Tι λέει η εμπειρία σας;
![]()
soch έγραψε:@xenos
Πόσο είναι ο μικρός;
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]