Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#112230 Με ταχυδρομείο πάντως δεν έχω λάβει τίποτα από αυτά που λέτε.

Email λαμβάνω διάφορα αλλά τα σβήνω κατευθείαν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#112233 Και σε εμας ερχονται συνεχεια φυλλαδια απο ιδιωτικα σχολεια.. :oops:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#112266 Θεωρητικά ακόμα και το σούπερ μάρκετ αν θέλει μπορεί να σχηματίσει το προφίλ σου από αυτά που αγοράζεις..... Και να πουλάει ανάλογα στοιχεία, ξέρουν τι αγοράζεις, που μένεις και ποιος είσαι οπότε, έχεις σχολείο στην τάδε περιοχή, οκ, θα σου δώσω στοιχεία αυτών που απέχουν μέχρι τόσο από το σχολείου σου με παιδιά προσχολικής ηλικίας. Έχεις κρεοπωλείο, θα σου πουθήσω αυτούς της γειτονιάς σου που αγοράζουν κρέας όχι πακέτο αλλά από τον κρεοπώλη μας, ανοίγεις κάβα, ψαράδικο, συνεργείο αυτοκινήτων κοκ θα σου έχω υποψήφιους πελάτες όχι τυχαίους αλλά στοχευμένα.
Έχω δει εκπομπές σχετικά με τα συμπεράσματα που βγάζουν τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και πως τα χρησιμοποιούν για τον καλύτερο συντονισμό τους (να προσφέρουν τα σωστά προιόντα εγκάιρως στο σωστό υποκατάστημα) για καλύτερη αγορά (θέλω αρνιά για το Πάσχα) ή και παραγωγή (οργανώνουν την παραγωγή κάποιου προϊόντος στο οποίο θα έχουν αποκλειστικότητα) και πολλά άλλα. Τα στοιχεία υπάρχουν σημασία έχει αν κάποιος που έχει πρόσβαση σε αυτά επιλέγει να τα εκμεταλλευτεί για προσωπικό όφελος.
Άβαταρ μέλους
By edmond
sknipper έγραψε:Θεωρητικά ακόμα και το σούπερ μάρκετ αν θέλει μπορεί να σχηματίσει το προφίλ σου από αυτά που αγοράζεις..... Και να πουλάει ανάλογα στοιχεία...

από που και ως που να πουλήσει στοιχεια μου?
και που τα βρηκε στην τελικη?
για να επανέλθω και στα των σχολείων, από περιέργεια θα κανω ένα τηλέφωνο σε ένα από αυτά μες την εβδομάδα για να ρωτήσω πως με βρήκαν.
γενικά δεν το παιζω επαναστάτης αλλα καμια φορα δεν είναι κακο να ψαξεις κατι το οποιο το εχουν θεωρήσει δεδομένο.
με τις "πλατες" τις δικες μας ετσι?
Άβαταρ μέλους
By markvag
#112459 Ναι... όλη αυτή η ιστορία με τα στοιχεία, ιδίως των παιδιών, δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
markvag έγραψε:Ναι... όλη αυτή η ιστορία με τα στοιχεία, ιδίως των παιδιών, δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι... :hmmm:

Τα στοιχεία δεν είναι των παιδιών, είναι των γονέων τους και προφανώς κάποιο κουτάκι έχουν τικάρει που επιτρέπει τη πώληση προσωπικών δεδομένων, πιθανόν από πιστωτικές.

Επιμένω να μου κάνει εντύπωση πως σας βρίσκουν και δε στέλνουν και σε εμάς καμιά προσφορά για πάνες ή κανέναν παιδικό σταθμό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nikos! έγραψε:
markvag έγραψε:Ναι... όλη αυτή η ιστορία με τα στοιχεία, ιδίως των παιδιών, δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι... :hmmm:

Τα στοιχεία δεν είναι των παιδιών, είναι των γονέων τους και προφανώς κάποιο κουτάκι έχουν τικάρει που επιτρέπει τη πώληση προσωπικών δεδομένων, πιθανόν από πιστωτικές.

Επιμένω να μου κάνει εντύπωση πως σας βρίσκουν και δε στέλνουν και σε εμάς καμιά προσφορά για πάνες ή κανέναν παιδικό σταθμό. :lol:

Καλά, κάπως θα καλύπτονται...

Βρε μπας και μετακομίσατε;;;; Εμείς με τη μετακόμιση ησυχάσαμε... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
markvag έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Καλά, κάπως θα καλύπτονται...

Βρε μπας και μετακομίσατε;;;; Εμείς με τη μετακόμιση ησυχάσαμε... :lol:

Μα και πριν, τίποτα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#114293 Άμα έχεις κάρτα πελάτη που τη δίνεις κάθε φορά στο ταμείο ξέρουν ποιος είσαι που μένεις και τι αγοράζεις και από ποιο υποκατάστημα. Βάλτο αυτό επί 1 χρόνο επί μερικούς χιλιάδες πελάτες και βγαίνουν αρκετά στοιχεία και για εσωτερική χρήση και για πώληση.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#121359 Σκέφτομαι να του πάρω του μικρού ένα ποδηλατάκι, σαν το παρακάτω, μήπως και σταματήσω να τρέχω μονίμως από πίσω του ( :help: ). Θα κάτσει λέτε ή τσάμπα κόπος; Tι λέει η εμπειρία σας; :hmmm:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
xenos έγραψε:Σκέφτομαι να του πάρω του μικρού ένα ποδηλατάκι, σαν το παρακάτω, μήπως και σταματήσω να τρέχω μονίμως από πίσω του ( :help: ). Θα κάτσει λέτε ή τσάμπα κόπος; Tι λέει η εμπειρία σας; :hmmm:
Εικόνα

Πήραμε κι εμείς για τις μικρές από το mothercare.

Πολύ καλό, πολύ ποιοτικό...κόστος 100κάτι (δε θυμάμαι ακριβώς).

Προχθές τις βγάλαμε βόλτα με τα ποδηλατάκια και τους άρεσε πάρα πολύ!

Πήγαμε και golden & βόλτα στη γειτονιά.

Αν το πάρεις, έχει ένα κόλπο στη μπροστινή ρόδα που την απασφαλίζεις, τη γυρνάς 360 μοίρες κι έτσι έχεις εσύ μετά τον έλεγχο.

Αξίζει, γιατί πλέον δε μας βλέπω να ξαναπαίρνουμε μαζί μας το καρότσι μας (το οποίο για δίδυμα είναι φαρδύ) και μας βόλεψε.

Πιάνουν λίγο χώρο στο πορτ-μπαγκάζ...αλλά αξίζουν.

Πάρε όμως αυτά του mothercare που είναι πολύ ποιοτικά.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#121368 α ωραία! Ελπίζω να κάτσει γιατί έχω γίνει βέγγος! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By xenos
soch έγραψε:@xenos
Πόσο είναι ο μικρός;

15 μηνών. Ακολουθεί φωτογραφία του:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#121384 Και μεις πηραμε ενα για την μπομπα...Αλλα δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκε...Της αρεσει πχ μεσα στο σπιτι η βολτα και εκεινη να παταει την κορνα..

Εξω χμμμ ετσι κ ετσι...Πηγαμε στο παρκο Βεικου και 10% εμεινε μεσα..το υπολοιπο 90% τρεξιμο...!!!

Καναμε και ενα τακτικο εμβολιο χθες...Πολυ κλαμα!!!