Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By Morx
red_monster έγραψε:Morx δεν είχες μηχανή ? Γιατί ασχολείσαι με τις πολυθρόνες? :dizzy:

Γιατι θελω χωρο απο κατω και σιχαινομαι τις μπαγαζιερες.
Δε θελω να βρεχω τα ποδια μου αφου κινουμαι 300 μερες τουλαχιστον το χρονο με δαυτη.
Θελω να αφηνω το κρανος επισης απο κατω.
Μποτακια εχω φαει απειρα με τον ποδολεβιε.
Σερβις μπουζια λαδια ξυδια φιλτρα μυδια κτλ μπορω να τα κανω μονος, ακομα και ρυθμισμα βαλβιδων πανευκολα ενω σε μηχανη σηκωνεις τεποζιτο, για αλυσιδα θες παιδεμα κτλ κτλ...

Μετα απο δοκιμες χρηση κτλ, κατασταλαξα στο οτι ενα 300άρι ειναι η χρυση τομη για τη χρηση που κανω.
Απο πολυθρονες μονο το nexus μου αρεσει, ιιιιιιισως και το GTS300 (ΠΟΛΥ μπανιερα ομως, ειδικα σε λευκο) και το Kymco το καινουριο το 300αρι. (kxCT?)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#110803 Εικόνα
kymco-k-xct300 στα 4795€

Εικόνα
gts-300 στα 4300€

Εικόνα
Gilera_Nexus_300 στα 4240€
Καταταξη συμφωνα με επιδοσεις :lol: και τιμη.
Απο αυτα θα επαιρνα το πρωτο σαν πιο καινουριο και πιο ομορφο εφ'οσον ηθελα πολυθρονατο σκουτερ. Προσωπικα θα προτιμουσα το Kymco people gti 300abs στα 4200€ λογω επιπεδου πατωματος .
Άβαταρ μέλους
By Morx
#110805 Δεν μ'αρεσει το επιπεδο πατωμα και τα θεωρω γελοια σαν εμφανιση.
Ειναι για μπαρμπαδια στα ματια μου.

Τους μεγαλυτερους χωρους και ομορφια τα 'χει το nexus.
Το kxctabsesptcsepc αυτο τελοσπαντων, το βρισκω στα 4400 με ABS και το σκεφτομαι αλλα δε χωραει κρανος απο κατω αν κρινω απο αυτα που βλεπω.
Απο κοντα το εχω δει 1-2 φορες και φαινεται μπομπιδιο για το σουλουπι του.
Σε μαυρο φυσικα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Morx έγραψε:
Δεν μ'αρεσει το επιπεδο πατωμα και τα θεωρω γελοια σαν εμφανιση.
Ειναι για μπαρμπαδια στα ματια μου.

Βασικα αναποδα παει. :s_cool ..... ακου μπαρμαδια : :s_mad
Τους μεγαλυτερους χωρους και ομορφια τα 'χει το nexus.
Το kxctabsesptcsepc αυτο τελοσπαντων, το βρισκω στα 4400 με ABS και το σκεφτομαι αλλα δε χωραει κρανος απο κατω αν κρινω απο αυτα που βλεπω.
Απο κοντα το εχω δει 1-2 φορες και φαινεται μπομπιδιο για το σουλουπι του.
Σε μαυρο φυσικα.

Με 4200 μην το σκεφτεσαι καθολου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#110918 Αν δεν θες απαραίτητα καναπεδάτο, στα ίδια χρήματα βγαινει και το beverly με πολύ χώρο κάτω από τη σέλα και μεγάλους τροχούς και με το πλεονέκτημα της πανεύκολης μεταπώλησης. Βέβαια κάθεσαι σε όρθια θέση και έχει γεμίσει η Ελλάδα απο αυτά. Στα 3.990€ βγαίνει.
Άβαταρ μέλους
By Morx
koubeast έγραψε:Αν δεν θες απαραίτητα καναπεδάτο, στα ίδια χρήματα βγαινει και το beverly με πολύ χώρο κάτω από τη σέλα και μεγάλους τροχούς και με το πλεονέκτημα της πανεύκολης μεταπώλησης. Βέβαια κάθεσαι σε όρθια θέση και έχει γεμίσει η Ελλάδα απο αυτά. Στα 3.990€ βγαίνει.

Τα θεωρω χιπστεραδικα! :lol:
Οχι, ντετελωωωω :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:
bujinkan έγραψε:Αρχισαμεεεε..........

send from my cave using smoke signals

Τι έγινε;

παρουσιάστηκε προμπλεμ. εχτες όπως το έσβησα μένανε αναμμένα τα πίσω φώτα led,...αντε πρωί πρωί Σήμερα να κατεβαίνω Αθήνα στη bmw. αφου λοιπόν το διαγνωστικό δεν έδειξε τίποτα άρχισε να το λύνει να δει που βρίσκεται το πρόβλημα. Μετα απο 4 ώρες βγήκε το πόρισμα. ταμπλό ελαττωματικό δεν.δίνει εντολή στα πίσω led. Παραγγελθηκε καινούργιο ταμπλό από bmw Γερμανία. Σε μια βδομάδα θα το έχουμε.....

Άβαταρ μέλους
By edmond
bujinkan έγραψε: Μετα απο 4 ώρες βγήκε το πόρισμα. ταμπλό ελαττωματικό δεν.δίνει εντολή στα πίσω led. Παραγγελθηκε καινούργιο ταμπλό από bmw Γερμανία. Σε μια βδομάδα θα το έχουμε.....

ρε πουστη μου με τα ηλεκτρονικα μπινελικια!
μπορει να σου βγαλουν το ποιο απιθανο πρόβλημα εκει που δεν το περιμενεις με δυσαναλογο κοστος για την σοβαροτητα τους!
Άβαταρ μέλους
By edmond
bujinkan έγραψε:ευτυχώς είναι στην εγγύηση

δεν θελω να μαθω ποιο είναι το κοστος...εκτος εγγυησης :ninja: