Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζω πως είναι τόσο μεγάλο που είναι ακατάλληλο για το ελληνικό/κυπριακό καλοκαίρι. Πρέπει να αφήνει αέρα να περνάει, είναι πολύ ψηλό.
Δες και αυτά που σου έβαλα, εμένα μου φαίνονται προτιμότερα. Οι τιμές είναι παρόμοιες, ξεκινάμε από 50 και βλεπουμε.

Όσο για το κράνος Schuberth C3 pro, το σκέπτομαι. Ο κύριος λόγος είναι πως το θεωρούν όλοι το κορυφαίο Flip-up και έχει και το δικό του κιτάκι bluetooth (πανάκριβο βέβαια!).
Αλλά τα 3 αστέρια στην Sharp με προβληματίζουν όσο να 'ναι. Και είναι και σχετικά παλιό πια, υποθέτω πως βγαίνει καινούριο.
Παίζει και το Shoei Neotec δυνατά φυσικά. :eat:
Αλλά αυτό δεν έχει δικό του bluetooth kit οπότε χάνει αρκετά...

Είναι και τα δύο πανάκριβα ασφαλώς! :vava:

To "μεγάλο" -μακρύ είναι πιο ασφαλές απο το κοντό, μπορεί να πέσεις με τρόπο που να μαζέψει το μπουφάν και να βρεθεί το δέρμα γύρω απο τον καρπό εκτεθειμένο, κάποτε κι εγώ προτιμούσα τα κοντά, τώρα έχω 3 ζευγάρια μακριά, προσφέρουν "άλλη" ασφάλεια στον καρπό μου.

Απο την άλλη το μήκος δεν παίζει ρόλο στην δροσιά-ροή του αέρα, αν περιμένεις να δροσίζεσαι απο τον αέρα που μπαίνει στο μπουφάν απο τον καρπό κάτι κάνεις λάθος. Η ροή του αέρα στο πάνω μέρος του χεριού και στα δάκτυλα είναι που κάνει την διαφορά και εκεί θέλεις να είναι διάτρητο αλλά παράλληλα με προστασίες για να μην γίνει λαμπόγυαλο με την πρώτη επαφή με την άσφαλτο. Απο κάτω σαφώς και δεν μπορεί να είναι διάτρητο για λόγους ασφαλείας.

Για κράνος οπωσδήποτε δοκίμασε πριν αγοράσεις, τώρα τα αστέρια κλπ προσωπικά δεν τα κοιτάζω όταν πρόκειται για πασίγνωστες εταιρείες και κράνη των 700€. Το ότι είναι μοντέλο που παρουσιάστηκε πριν χρόνια δεν λέει κάτι ειδικά όταν σημαίνει μεγάλες εκπτώσεις, κι εγώ το Shoei το πήρα 320€ γιατί ήταν να βγει το XR1200.

εδιτ: απο τα γάντια που έβαλες θα προτιμούσα τα Alpinestars, μου φαίνονται ασφαλέστερα και δεν θα έδινα τα λίγα € παραπάνω για Dainese.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#108479 Συμφωνώ με τον dimik, αν και αν πας να τα δοκιμάσεις dainese θα πάρεις
Κορυφαία αίσθηση και εφαρμογή.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#108494 Για κράνος πάντως, και μαζί με τα αστεράκια, κοιτούσα και αυτό:

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/mt-revenge
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Anonymous Founder έγραψε:Με γεια, με γεια λοιπόν!
Ποιος έχει να προτείνει καλά γαντάκια (το καλά πάει στην προστασία, δεν θέλω... ποδηλάτου!) καλοκαιρινά; Αυτά που είχα πάρει ήταν φτήνιας και θα ήθελα κάτι καλύτερο. Επιπλέον, με στενεύουν, παρόλο που τα πήρα XL! :dizzy:

Άκου τον τρίφτυ και στήριξε την ολλανδική οικονομία :rtfm:

Εικόνα

επικό γαντάκι, κάργα αεριζόμενο, και ελαφρώς αδιάβροχο!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#108506 Μαρη σκουληκαντερα κι εσύ με JBL τη βάζεις;; :s_roses
Άβαταρ μέλους
By NickTG
rx8_drifter έγραψε:
επικό γαντάκι, κάργα αεριζόμενο, και ελαφρώς αδιάβροχο!

Μάρκα και μοντέλο?
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#108630 Τα noname γάντια τα τρώνε οι κότες... σκίζονται εύκολα και δεν αερίζονται καλά το καλοκαίρι...

Εικόνα

Προτείνονται
Άβαταρ μέλους
By dimik
red_monster έγραψε:Τα noname γάντια τα τρώνε οι κότες... σκίζονται εύκολα και δεν αερίζονται καλά το καλοκαίρι...

Εικόνα

Προτείνονται

Φαντάζομαι no name εννοείς τα υπόλοιπα εκτός..Dainese, Alpinestars, Revit, Spyke, Richa, Ixxon, Icon, Ixs, Macna, Rukka, Suomy, Acerbis, Fox, Axo, Bering, Buse... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:Για καλοκαιρινό παντελόνι έχουμε να προτείνουμε κατιτις?

Ενίσχυσε λίγο ακόμα την τοπική οικονομία :lol:

http://www.revzilla.com/motorcycle/revit-airwave-pants