Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#77854 Κι αλλο μπλοκε βρε Γρηγορη;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#77856 Έχεις ή δεν έχεις 4 ρόδες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#77860 Στον πίσω άξονα ρε μπαγλαμά, πού πας χωρίς μπλοκέ εκεί; :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mirage έγραψε:Κι αλλο μπλοκε βρε Γρηγορη;

Μιραγκε τα Ελληνικα ταπερ εχουν?
τα Εγγλεζικα ειναι ιδια με τα Ιαπωνικα σε specs?
Άβαταρ μέλους
By mirage
#77879 Ολα τα Fn2 Championship white εχουν οπως επισης και ολα τα FN2 παραγωγης μετα περιπου τον 02/10 εχουν το κλασσικο LSD της Honda που φορανε και τα Civic FD2 και Si.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
mirage έγραψε:Κι αλλο μπλοκε βρε Γρηγορη;

...ειπα αφενως εαν δεν εχεις βαλει ηδη, και αφετερου, τουλαχιστον στην δικη μας (Ελληνικη) αγορα, αυτης της γενιας τα type R ΔΕΝ ειχαν μηχανικο μπλοκε, παρα μονο καποιες μετεπειτα εκδοσεις που εφερνε ο Σαρακακης, αποκλειστικα σε λευκο χρωμα, και αν θυμαμαι καλα με λιγοτερο εξολισμο...

Οποτε, οπως ευλογα ρωταει και ο dim8, υπαρχει καποια διαφοροποιηση στις εκδοσεις στην Αγγλια, μεσω των εισαγωμενων JDM?

edit: οκ τωρα ειδα την απαντηση. Στην Ελλαδα ηρθαν τα championship λευκα, τωρα αυτο με την παραγωγη απο 2/2010 δεν το γνωριζα...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#78013 Υπάρχουν και λίγα με μπλοκέ σαν του mirage εδώ...
Ήμουν κοντά σε ένα όταν έψαχνα, αλλά...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

:iconcool: :iconcool:

bonus

Εικόνα

:iconcool: :iconcool: :iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#108313 ^ Oσκαρ γιατονπουτσοσυνης το βιδεο. τιναυταρε :vava:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
j.marr έγραψε:^ Oσκαρ γιατονπουτσοσυνης το βιδεο. τιναυταρε :vava:

Σκέψη 1ου γκεστάλ.

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#108501 ban? :s_bomb

Aν τα είχα τα λεφτά αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που θα ψηνόμουν να αγοράσω...

Bέβαια, μεταχείρω euro2 απλά δεν παίζει να εκτελωνίσεις :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By mirage
#121807 Την προηγουμενη βδομαδα εκανα το service 4ετιας στο Type R.
Λαδια Castrol 0-30
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο καμπινας
Φιλτρο αερα
Ελεγχος διακενων, δεν χρειαστηκε ρυθμιση
Στην εγγυηση περαστηκαν νεα bump stops μπροστα που ελυσαν το προβλημα με το τριξιμο που ακουγα οταν εστριβα τους τροχους και νεα πισω αμορτισερ που ελυσαν το τρίξιμο που ακουγοταν απο πισω οταν το αυτοκινητο ηταν σταματημενο και εμπαινες ή εβγαινες.
Επισης στην εγγυηση περαστηκε και νεο κιτ επισκευης αφου το προηγουμενο ειχε ληξει.
Εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο την τοπικη αντιπροσωπεια σε αντιθεση με την αντιπροσωπεια απο την οποια αγοραστηκε τους οποιους θα χαρακτηριζα καραγκιοζηδες.
Σημειωτεον οταν ειχα αναφερει το προβλημα με το τριξιμο μπροστα μου ειπαν πως το αμαξι ειχε ελεγχθει εξονυχιστικα και δεν υπηρχε περιπτωση να υπαρχει προβλημα.
Οσο ηταν μεσα το δικο μου ειχα ενα Sports tourer 1.6d θα γραψω εντυπωσεις καποια στιγμη.
Άβαταρ μέλους
By apav
#121841 Απορία: Αυτές είναι οι εργασίες που ζητάει ο κατασκευαστής και μπορείς να τις δεις στο εγχειρήδιο που έρχεται με το αυτοκίνητο; Η, είναι εργασίες που ζητάς ως οδηγός; Franchise με franchise έχει τεράστια διαφορά και η απάντηση της εξυπηρέτησης πελατών είναι ότι εμείς ξέρουμε, είμαστε εκπαιδευμένοι, κλπ, ενώ κάνουν διαφορετικά service στα ίδια αυτοκίνητα. Υγρά φρένων γιατί δεν άλλαξες από την στιγμή που το έχεις βάλει και σε πίστα;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#121843 Το εχω βαλει σε πιστα; Οι εργασιες ειναι οι προβλεπομενες απο το Honda εγχειριδιο συντηρησης με βαση χιλιομετρα ή ετη χρησης.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
mirage έγραψε:Στην εγγυηση περαστηκαν νεα bump stops μπροστα που ελυσαν το προβλημα με το τριξιμο που ακουγα οταν εστριβα τους τροχους ...

Interesting. Θα τσεκάρω κι εγώ στο επόμενο...

Πόσα μίλια έχεις?