Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Anonymous Founder έγραψε:400€;;;
Το δικό μου δερμάτινο Dainese με όλες τις ενισχύσεις έκανε 330€.

Και αν δε γουστάρεις τα δερμάτινα, όπως εγώ, ακόμα και με 200 ευρώ παίρνεις πολύ καλό μπουφανάκι...
http://www.coloriposto.gr/web/?ProductI ... d=1&sub=89
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#108107 Προφανώς και δεν θα τα έδινα.
Απλά μου άρεσε! :s_biggrin

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#108118 Ο κύριος λόγος που μου άρεσε να ξέρεις είναι το ότι δεν γράφει το τεράστιο Dainese μπροστά! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#108121 Ζουλιάρης άνθρωπας!
Είναι το πιο ωραίο που είχα δει τότε και δοκίμασα κάμποσα.
Άρεσε και αρέσει τρελά και στην :inlove:
Το πρόβλημά του είναι πως σαν νούμερο 48 που είναι, δεν επιτρέπει να.. παχύνω καθόλου!
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#108126 Ένα δερμάτινο πάντως θα ταιριάζει και με κάτι τέτοιο:

Εικόνα

:s_cool

Με κάποιο απλό βολεύομαι. Αν είναι και 4 εποχών ακόμα καλύτερα. Όπως είπα αυτό που με νοιάζει είναι να παρέχει την απαραίτητη προστασία.

Γάντια δεν έχω δει καθόλου ακόμα. Πρέπει να το δω και αυτό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NickTG έγραψε:Με κάποιο απλό βολεύομαι. Αν είναι και 4 εποχών ακόμα καλύτερα. Όπως είπα αυτό που με νοιάζει είναι να παρέχει την απαραίτητη προστασία.

Γάντια δεν έχω δει καθόλου ακόμα. Πρέπει να το δω και αυτό.

Τα 4 εποχων ειναι 3 στην χωρα μας, το καλοκαιρι βραζεις. Γαντια καλοκαιρινα εχει με 30-60€ δερματινα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#108165 Νίκο μην κοιτάς μεμονωμένες μάρκες... Πήγαινε στο στοκατζίδικο δίπλα στη στρατολογία στο Ρουφ να πάρεις οτι χρειάζεσαι σε πολύ καλές τιμές. Το θέμα είναι αν σου κάθεται καλά και αν νιώθεις άνετα

Κράνος η φτηνή σειρά της AGV είναι καλή (φτάνει να κάθεται στο κεφάλι σου, εμένα δεν κάθεται )
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#108197 Λες αυτό στην Πέτρου Ράλλη 1; :hmmm:
Έχω ψωνίσει κι εγώ από εκεί, έχει καλές τιμές χωρίς να είναι στοκατζίδικο. Το δικό μου το μπουφάν από εκεί το πήρα και είχε όλα τα νούμερα και δεν είχε ελαττώματα ή κάτι άλλο! Άρα τι στοκ ήταν; :lol:

Γενικά, είναι από τα καλά μαγαζιά πάντως και σε εξυπηρέτηση και σε τιμές, γι' αυτό και γίνεται προσκύνημα κάθε φορά.
Κακές τιμές έχει το Stelpet στην Πειραιώς, δεν προτείνεται.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#108243 Σε αυτό στο Ρουφ είχα πάει και που παλιά να ψωνίσει ένας φίλος.
Καλό μου είχε φανεί. Λογικά θα περάσω και από εκεί.

Νίκος Παππάς έγραψε:Τα 4 εποχων ειναι 3 στην χωρα μας, το καλοκαιρι βραζεις. Γαντια καλοκαιρινα εχει με 30-60€ δερματινα.

Χμ, άρα πάμε στην άλλη λύση.
Καλοκαιρινό και το χειμώνα θα φοράω μακρυμανικο από μέσα! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Govus
#108250 Εικόνα

Έχω αυτό για καλοκαιρινό, δεν θυμάμαι από πότε (πολλά χρόνια πάντως) :oops: . Έχει καλές ενισχύσεις σε ώμους και αγκώνες (και μια υποτυπώδη για την πλάτη...). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, ενώ βλέπω και τιμούλες κάτω από 70 € στα ίντερνετς :lipsealed: !

Κράνος έχω αυτό :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#108252 Έχουμε το ίδιο ακριβώς κράνος! :lol:
Για τα λεφτά του τίμιο, αλλά ψάχνω κάτι καλύτερο (έγινε |λογοκρισία| με το νούμερο και το κατάλαβα πολύ αργά! :rant: ).
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Έχουμε το ίδιο ακριβώς κράνος! :lol:
Για τα λεφτά του τίμιο, αλλά ψάχνω κάτι καλύτερο (έγινε |λογοκρισία| με το νούμερο και το κατάλαβα πολύ αργά! :rant: ).

Το δικό μου το αγόρασα απο το παρακάτω κατάστημα το οποίο έχει καλές προσφορές

http://www.helmetcity.co.uk/categories/ ... rrencyId=2
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#108263 Δεν έχω αγοράσει ακόμη, αλλά προσανατολίζομαι προς αγορά σ' αυτό εδώ:
https://www.motocard.com/en/motorcycle- ... unisex?p=1
Με καλύτερες τιμές από αυτό που έβαλες.
:s_biggrin