Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
red_monster έγραψε:Η μικρή πηγαινοέρχεται στη Λεόντειο με το ipod ανα χείρας, να την τρομοκρατήσω ? :hmmm:

:shifty:

Στην τελική, τι μας πειράζουν μερικοί λαθρομετανάστες που ενίοτε λιάζονται :shifty:

Εκανες παιδι?

.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#107579 Μιά και πιάσαμε περιοχές , θέλω να ξεχωρίσω τα δύο άκρα , την περίοδο 2004-2008 και την περίοδο 2010-2015 , όπου στην μία σου έδιναν δάνειο αμέσως και σήμερα η λιμανίσια τράπεζα με συνεχείς καθυστερήσεις ζητώντας ένα-ένα τα χαρτιά δεν δίνει ένα επισκευαστικό δάνειο των 25000 € και κλείσαμε χρόνο .
Αλλά έχω μάθει από δικηγόρους - συμβολαιογράφους και τραπεζικούς ότι κάτι δανειάκια δίνονται . Εννοείται σε φερέγγυα άτομα . Η λέξη αυτή βέβαια παίρνει πολύ νερό . :svivhaha:

Ας πάμε λοιπόν πριν το 2004 στην περιοχή των Πατησίων . Οι τιμές εκεί ήταν περί τα 1000 €/τμ γιά όσα καινούργια χτίζονταν και αναλογικά χαμηλότερα γιά τα παλιά .
Η τιμή των 500 € που γίνονται σήμερα πράξεις γιά σπίτια 50-60 ετών , είναι απόλυτα λογικές , αφού πλέον η τιμή της γης εκεί , το δομήσιμο είναι 100-150 € , ενώ η αξία του κτίσματος όχι πάνω από 200-300 € , αφού γιά τα υπόλοιπα χρειάζεσαι ανακαίνιση .

Ενα 80άρι σπίτι εκεί που θα πιάσει 40000 , μπορεί με άλλες 20000 να γίνει σχετικά σύγχρονο και να καλύψει ανάγκες .

Το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να πλήρωσαν το 2006 ένα σπίτι στα Πατήσια 2500 € και στην Κυψέλη 3000 και το πάρκινγκ χωριστά , δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας και πάνω σε αυτό μπορούμε να κάνουμε συζήτηση .

Αλλωστε οι τιμές σήμερα είναι γενικά της περιόδου του 1998-2000 , ανάλογα με τις περιοχές , εκτός ορισμένων περιοχών που δεν υπάρχουν ακίνητα προς πώληση και έτσι αν κάποιος βγεί να πουλήσει , θα ζητήσει ακριβή τιμή .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Cosmonaut21 έγραψε:Άνω Πατήσια πάντως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και έχει μερικά πολύ καλά διαμερίσματα όπως έχω δει.

Παπαδιαμαντη μενω..κοντα..μια χαρα περιοχη...αλλιως δεν εφευγα απο Ηλιουπολαρα

< 3
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:Άνω Πατήσια πάντως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και έχει μερικά πολύ καλά διαμερίσματα όπως έχω δει.

Παπαδιαμαντη μενω..κοντα..μια χαρα περιοχη...αλλιως δεν εφευγα απο Ηλιουπολαρα

< 3

Και Δεν σε έχουν βιάσει ακόμα στον δρόμο ?? :omg:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mjacob έγραψε:ε, δεν πάει και για το κυνήγι :innocent:

πως το εννοείς ?

ότι ο γκεάκος δεν πάει για κυνήγι ενώ ο ακαεφ πάει για κυνήγι φτωχών και τίμιων λαθρομεταναστούλων ? εκεί έφτασε ? :omg:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#107909 Τέτοιες περιοχές είναι γι'αυτούς που έχουν μεγαλώσει εκεί και το ξέρουν, γνωρίζουν τα κατατόπια κλπ. Εγώ όμως δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί. Για Άνω Πατήσια έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#107937 Άνω Πατήσια μόνο γύρω από την Παπαδιαμάντη αξίζει.Και εκεί θέλει προσοχή τις νυχτερινές ώρες αλλά και γενικότερα γιατί έχουν ανοίξει διαμερίσματα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#108026 Εννοείται παντού ανοίγουν...
Και μην σου πω ότι οι πιο επικίνδυνες σπείρες δρουν σε περιοχές όπως υπάρχουν εξαιρετικές βίλες-φρούρια όπως ο Αγ. Στέφανος , Καπανδρίτι , Κιούρκα , Πανόραμα Βούλας , όπου χρειάζεται οργανωμένο σχέδιο και αδίστακτους κακοποιούς...Εκεί θα μπουν με καλάσνικωφ , θα απενεργοποιήσουν συναγερμούς κ.λ.π , θα είναι όλο το βράδυ μέσα στο σπίτι και κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι...
Στα Πατήσια και στην Κυψέλη άντε να μπει κανάς χρήστης ή κανάς ξεχασμένος Γεωργιανός..