Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
JimClark έγραψε:Ωπα σορρυ, οπου γραφω 050 μιλάω για το 050Α....

Αυτά λοιπόν τα 050Α είχε 1ης τοποθέτησης το Fiat 500 1.2 που πήρα το 2008.
Τα άλλαξα πριν κανά 6μηνο με τα Toyo DRB.
195/45/16 φοράει μιας και του είχα βάλει στην παραγγελία την έξτρα 16άρα για να το κάνω πιο κούκλα αλλά παράλληλα πιο τάφο, πιο παπουτσωμένο γάτο, πιο ακριβή διάσταση. Δε βαριέσαι.

Εν πάσει περιπτώσει, το αρνητικό των Bridgestone με βάσει τη δική μου εμπειρία από το 500ράκι και του πατέρα μου από κάποια RE720 που είχε βάλει κάποτε σε μια Alfa 33 1.4 L είναι η ξαφνική και γρήγορη πτώση του προσφερόμενου grip τους.
Εγώ τα λέω ελαστικά για max 10.000km.
Μετά γίνονται ξύλινα ρε γαμώ τα Potenza, Turanza και Σκατάντζα τους...

Ναι όντως ψάχτηκα να βάλω 002 Adrenaline στην Alfa 147 γιατί μου συστάθηκαν αλλά ευτυχώς δεν έβγαιναν στην διάσταση της ζάντας μου.
By the way τα Toyo Proxes T1 Sport που τις έβαλα πρόσεξα ότι έχουν treadwear 240.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
Orestis.D έγραψε:
timkoul έγραψε:
Orestis.D έγραψε:
timkoul έγραψε:Αποψεις για Bridgestone S001 σε 225/45/17? Αυριο τα βαζω σε Civic FK 1.8 (προλαβαινετε να μου αλλαξετε γνωμη... :s_biggrin )

Για 1.8 ????
Conti Sport contact 5 σε V δεικτη. Αλλιως Michelin Pilot Sport 3.

To S001 βγαινει σε Y ,W μονον. Δε θα στο προτεινα.
Εγω θα εβαζα το Conti.

Εκτος κι αν του πινεις το αιμα απο το πρωι μεχρι το βραδυ και κανεις μονο αναβασεις, καταβασεις, οποτε εκει αλλαζει το θεμα.

Too late..... :s_biggrin
Μπηκανε ηδη. W δεικτης σε 1.8 ναι. Εντυπωσεις δεν εχω ακομα, ολες οι βολτες εγιναν με ολη την οικογενεια μεσα συνεπως απλα τσουλαγαμε. Θα του πιω το αιμα καποια στιγμη οταν ειμαι μονος μου και αν η διαδρομη το επιτρεπει, οποτε και θα σας ριξω ενα update....

W δεικτης σε 1.8 ατμοσφαιρα γιατι ναι? Τελικιαζεις στα 270?

Ουτε στα 270, ουτε στα 240 των V. Τωρα να σου πω την αληθεια στη διασταση μου δεν βγαζει Η για να πω οτι ειμαι πιο κοντα στην υποτιθεμενη τελικη του αυτοκινητου... αλλα πιστευω οτι δεν ειναι εκει η ουσια.
Επι της ουσιας, δεν διαφωνω με το οτι ισως ειναι λαστιχα για αυτοκινητο αλλου προσανατολισμου. Δυνατοτερο, ταχυτερο κλπ. Βαρυ βεβαια ειναι (1300πολυ νομιζω), οταν το στιβω ΤΟ ΣΤΙΒΩ, και ποτε δεν πιεζω με κρυα λαστιχα ή σε βρεγμενο ακομα κι οταν δεν ειναι η οικογενεια μεσα. Το μετρο συγκρισης που εχω ειναι τα Michelin Pilot Primacy της αρχικης τοποθετησης (για το συγκεκριμενο οχημα παντα) οποτε θα δειξει.
Οπως ειπα εντυπωσεις σε πρωτη ευκαιρια....
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#10512 Το θυμάμαι αυτο το ξύλινο χαρακτήρα στο τέλος. Μαλιστα. Το φιέστα γνωστό για την κακή κατανομη βάρους κ το στιψιμο που τραβάει, δείχνει μια συμπαθεια στα ξυλινα λαστιχα πάντως. Είχα κάνει κοντά στα 30.000 χλμ κ ηταν αρκετά μάχιμα κ στα τελευταία τους (αν κ τον τίτλο του "το καίω κ δεν το παραδίνω" τον κερδίζουν τα γιοκο s drive).

Γισ τη ιστορια, ήταν να κρατήσω τουλαχ ως τα 35.000 40 παρα, αλλα μια ζαντα έκανε ενα ράγισμα στο μέσα χειλος. Έκανα ισαμε 1500 χλμ με νορμαλ κ κατω του ορίου ρυθμό και το πισω αριστερό είχε 1.λίγο bar πιεση σε αυτό το διάστημα. Μαγούλιασαν κ φθάρθηκν ανελέητα κ αναγκάστηκα να τα αλλάξω κάπως πρόωρα...
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#10610 Κατ αρχή, ο κατασκευαστής, βάζει το ιδανικό λάστιχο και ζάντα, για νορμάλ οδήγηση. Αυτό δεν σημαίνει ταχύτητα χελώνας!.
Από εκεί και πέρα όταν, η χρίση μας είναι διαφορετική της μελέτης του κατασκευαστή, χρειάζεται ψάξιμο. Αυτό όμως προς αποφυγή σφαλμάτων αμάθειας, γίνετε από ιδικούς. :s_yes
antonis-team.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#10616 Για αυτο καλέστε 090 416 7200νικον. Η εμπιρη ομάδα λαστιχολόγων μας θα σας καθοδηγήσει στα αδυτα τη οδηγικής μη απόλαυσης :yahoo:

Ιδικές τιμές για αλκοολικούς άνεργους σαν του λογου μου.
Για αυτό δε τα λέμε εδώ περα άραγε;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
JimClark έγραψε:Για αυτο καλέστε 090 416 7200νικον. Η εμπΥρη ομάδα λαστιχολόγων μας θα σας καθοδηγήσει στα αδυτα τη οδηγικής μη απόλαυσης :yahoo:

Ιδικές τιμές για αλκοολικούς άνεργους σαν του λογου μου.
Για αυτό δε τα λέμε εδώ περα άραγε;

Fixed. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#10633 Αναμφίβολα δεν σου απάντησε άνεργος αλκοολικός…..
Σου απάντησε ο
Antonis-team
ΥΓ. κερνώ καφέ στο μαγαζί…….

edit [mod] φτάνει με την διαφήμιση
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
antonis-team έγραψε:Κατ αρχή, ο κατασκευαστής, βάζει το ιδανικό λάστιχο και ζάντα, για νορμάλ οδήγηση. Αυτό δεν σημαίνει ταχύτητα χελώνας!.
Από εκεί και πέρα όταν, η χρίση μας είναι διαφορετική της μελέτης του κατασκευαστή, χρειάζεται ψάξιμο. Αυτό όμως προς αποφυγή σφαλμάτων αμάθειας, γίνετε από ιδικούς. :s_yes
antonis-team.

Δυστυχως πλεον οι κατασκευαστες βαζουν σπορ ελαστικα γιατι αυτα ταιριαζουν στις ολο και πιο χαμηλοπροφιλες διαστασεις που μας πλασαρουν...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#10676 Ασε τραγικό...Μιλάμε πρέπει να έχει 0-100 , 2 δευτερολεπτα πάνω απο τη βασική.
Φυσικά δε κάνω πλάκα.Θυμίζω οτι μιλάμε για 110 ps. :s_no
Άβαταρ μέλους
By mirage
#10770 To θέμα είναι να γεμίζει ο θόλος... Έχω διαβάσει πρόσφατα για Civic 14αρι με 19αρες απο Type-R.....
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
kostis20 έγραψε:Είδα σήμερα μια Α180 cdi me 245/40/18. :s_rofl :s_rofl

Ε μετα θα ρθει ο αλλος και θα μας ζηταει συμβουλες για λαστιχα και θα τον δουλευουμε γιατι θα λεει οτι το αγαπημενο του λαστιχο ειναι το Pilot SuperSport.
Λεω εγω τωρα μια φανταστικη περιπτωση που μου ηρθε... :s_yahoo