Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By JBT
Κίκιζας . έγραψε:Eαν ισχυεαυτο, τοτε στα πρωταθληματα DTM, BTCC αλλα και στην F1 θα ειχαμε 4κινητα...

:slap:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By elvet
popolaros έγραψε:

:yahoo:
Είχα αγοράσει (και έχω ακόμα) αυτό το τεύχος του Car που πήγε την testarossa στο Μαρόκο. Φοβερές οι φωτογραφίες (μαζί με τα σκονισμένα land rover) και η έμπνευση. Μαζί με το Renault Spider στο βόρειο παγωμένο κύκλο, ήταν από τα αγαπημένα μου ταξιδιωτικά.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
CARυοθραύστης έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Eαν ισχυεαυτο, τοτε στα πρωταθληματα DTM, BTCC αλλα και στην F1 θα ειχαμε 4κινητα...

:slap:

Πριν 40 χρόνια είχε δοκιμαστεί η τετρακίνηση στην F1 και απέτυχε οικτρά στο στεγνό. Στο βρεγμένο τους έπαιρνε τα σώβρακα φυσικά. Σήμερα η τετρακίνηση δίνει πλεονέκτημα στην έξοδο αργών στροφών αλλά στις υψηλές ταχύτητες στην ευθεία και στις γρήγορες καμπές είναι βαρίδιο.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#106288 Και αυτό τι σχέση έχει με το εάν τα φορμουλάκια έχουν ή όχι τετρακίνηση;! :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#106309 Just saying, regarding the effectiveness of 4WD...

Κατά τα άλλα φυσικά και είναι θέμα κανονισμών. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#106312 Τώρα το είπες σωστά.

Το προηγούμενο ήταν άκυρο.

Το σωλήνα του ΓΚ ας τον αφήσουμε καλύτερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#109709 Παραδοθηκε στην απολαυση ο Dario! :)
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#110129 Εγω αν ειχα τετοιο υπεραυτοκινητο θα το ειχα σκισει στα χλμ.
Δε θα με χαλαγε να το αγορασω με αλλαγμενο κινητηρα ουτε θα φοβομουν τις τυχον βλαβες. Και χωρις χαρτια συντηρησης κτλ.
Ασχετα τι λενε εκει στα σχολια εγω πιστευω πως τετοια τουτου θα πεσουν στην τιμη περισσοτερο στο μελλον.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
F&G έγραψε: θα το ειχα σκισει στα χλμ.

Και αυτό εσένα στην συντήρηση.
F&G έγραψε: ουτε θα φοβομουν τις τυχον βλαβες

Ούτε αυτές θα φοβόντουσαν εσένα. Ο τραπεζικός σου λογαριασμός βέβαια θα είχε άλλη άποψη.
F&G έγραψε: Και χωρις χαρτια συντηρησης κτλ.

Εννοείται ρε. Φλωριές.
F&G έγραψε:Ασχετα τι λενε εκει στα σχολια εγω πιστευω πως τετοια τουτου θα πεσουν στην τιμη περισσοτερο στο μελλον.

Επειδή YOLO. Η τελευταία ατμοσφαιρική V8 Ferrari δεν θα γίνει καθόλου collector's item. Ειδικά η speciale,aperta και μή.

Περιορίσου στα φίδια των συμπεριφορών αν είναι να γράφεις χαζομάρες καφενείου. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#110456 Σε πειραξε η τιμη της φερραρι ? Η αλλαγη κινητηρα στο συγκεκριμενο η που οι ιδιοκτητες δεν τα σκιζουν? Μηπως αυτος που ειπε στα σχολια οτι θα πεσουν κι αλλο οι τιμες?
Αυτα τα αυτοκινητα θελουν σκισιμο με το αναλογο κοστος. Η τα χαιρεσαι η δεν τα πλησιαζεις. Και η τιμη τους σε μεταχειρισμενα δεν αντικατοπτριζει ουτε την ποιοτητα κατασκευης ουτε την προσωπικοτητα τους. Μη αγχωνεσαι.
That's the fact.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#110477 Άλλα ντάλα της παρασκευής το γάλα. Και είναι Τρίτη ακόμα. :metalo: