Ντουλάπα έτσι και αλλιώς είμαι από φυσικού μου . Δεν με ενδιαφέρει να φτιάξω σώμα . Απλά να μην καταπονώ γόνατα και μέση .
Το θέμα είναι να τρώω λιγότερο γενικά , ώστε να διατηρηθώ εκεί που έχω στόχο στα 115 .
criuser έγραψε:Είμαι 1,94 , και γενικά έπαιζα γιά πολλά χρόνια μετά τα 35 μου , γύρω στα 125 κιλά .
Με την κρίση και το σταμάτημα της οικοδομής που είχε περπάτημα , ορθοστασία και πολύ σκάλα , πήρα σχεδόν 10 κιλά .
Δεν είμαι εύκολος στο χάσιμο και προσπαθώ να αλλάξω τρόπο σκέψης , χάνοντας τα 10 αρχικά και βάζοντας στόχο με περπάτημα που έκανα και πριν 3 χρόνια , περίπου 5 χλμ ημερησίως , να κατέβω άλλα 10 . Φτάνοντας τα 115 και με το στύλ σώματος που έχω , θα είμαι μιά χαρά . Και βέβαια , πάντα σκεπτόμενος , ότι πέρασα τα 55 και έχω και φαγανή παρέα , όταν βγαίνουμε έξω .![]()
Γενικά πάντως οι 1500 θερμίδες , εύκολα κρατιώνται . Οι χίλιες δύσκολα , αλλά πάντα με την επιλογή φαγητών χαμηλών θερμίδων που μου αρέσει .
Γιά αρχή σχεδόν έκοψα το ψωμί και τα σφολιατοειδή που είναι πάθος και το λάδι . Στην αρχή εύκολα κατέβηκα 5 κιλά την πρώτη εβδομάδα , να δω αν την δεύτερη τα διατηρήσω η κατέβω 1-2 ακόμη , αφού τα πρώτα είναι νερά .
Hannibal έγραψε:....Και φυσικα ολα ειναι μεσα στο μυαλο και ποσο πραγματικα θελει να πετυχει τον στοχο του.
Δε κοβονται τα ατιμα.
F&G έγραψε:Η ζαντιερα ειναι της οικογενειας των Μεγαλοζαρτιερηδων.
F&G έγραψε:Εβαλα και λιγο ζαρτιερα προστυχη...

F&G έγραψε:Δε μπορω να κοψω ουτε το ποτο...

F&G έγραψε:Εχεις προβλημα ρε φιλε. Στα 40 σου θα χτυπας πειρακια με αναμμενο επ απειρον το λαμπακι του λαδιου!
Ποιος εισαι? Ο Red o Flatzokolas?

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]