Ευχαριστώ.
* Τα bold προστέθηκαν στο 1ο edit
mjacob έγραψε:από την άλλη πάλι, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.
Δεν πιστεύω σε κισμέτ κλπ θεωρίες. Αν, όμως, το γράφεις με την υποσημείωση ότι θα έχουμε πάλι προγραμματισμένες επιθέσεις, συντονισμένες, με την κάλυψη της διαχείρισης (ίσως και την ενορχήστρωση), ότι θα μου ζητάνε ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις για να με αφήσουν στο forum, τότε, ναι, είναι πεπρωμένο να φύγω. Μέχρι στιγμής τέτοιο δείγμα δεν έχω. Άλλωστε είναι ακόμη αρχή, ούτε σκοπεύω να γράφω και τόσο. Θα δούμε, λοιπόν, στο μέλλον πώς θα πάνε τα πράγματα.
Ευχαριστώ.
pipinos1976 έγραψε:mjacob έγραψε:από την άλλη πάλι, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.
Δεν πιστεύω σε κισμέτ κλπ θεωρίες. Αν, όμως, το γράφεις με την υποσημείωση ότι θα έχουμε πάλι προγραμματισμένες επιθέσεις, συντονισμένες, με την κάλυψη της διαχείρισης (ίσως και την ενορχήστρωση), ότι θα μου ζητάνε ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις για να με αφήσουν στο forum, τότε, ναι, είναι πεπρωμένο να φύγω. Μέχρι στιγμής τέτοιο δείγμα δεν έχω. Άλλωστε είναι ακόμη αρχή, ούτε σκοπεύω να γράφω και τόσο. Θα δούμε, λοιπόν, στο μέλλον πώς θα πάνε τα πράγματα.
Ευχαριστώ.
Και όλοι έχουν στόχο εσένα!Ολο το ελληνικό ιντερνετ σε κυνηγάει!!!!
pipinos1976 έγραψε:Δεν πιστεύω σε κισμέτ κλπ θεωρίες. Αν, όμως, το γράφεις με την υποσημείωση ότι θα έχουμε πάλι προγραμματισμένες επιθέσεις, συντονισμένες, με την κάλυψη της διαχείρισης (ίσως και την ενορχήστρωση), ότι θα μου ζητάνε ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις για να με αφήσουν στο forum, τότε, ναι, είναι πεπρωμένο να φύγω. Μέχρι στιγμής τέτοιο δείγμα δεν έχω. Άλλωστε είναι ακόμη αρχή, ούτε σκοπεύω να γράφω και τόσο. Θα δούμε, λοιπόν, στο μέλλον πώς θα πάνε τα πράγματα.
Ευχαριστώ.
Ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Αν ψάχνεις επισταμένως να δεις ένα pattern, θα το βλέπεις παντού και στα πάντα.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Pipine άμα σε πειράξει κανείς εδώ μέσα να μου πεις να τον φυτέψω.
Ορίστε, μην κοραζοντε και οι συμφορουμιται :

Λες και μου σαι χτεσινος κάνεις ώρες ώρες.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Δηλαδή ρε Έντι πρέπει να κάνουμε πεντεμισι εκατομμύρια κλικ για να δούμε ένα gif;
Ορίστε, μην κοραζοντε και οι συμφορουμιται :
Λες και μου σαι χτεσινος κάνεις ώρες ώρες.
bill33 έγραψε:Και όλοι έχουν στόχο εσένα!Ολο το ελληνικό ιντερνετ σε κυνηγάει!!!!
Το τραβάς από τα μαλλιά το επιχείρημα και δεν ξέρω πώς ορίζεις το ελληνικό διαδίκτυο. Αν το οριοθετείς γύρω από τους 4Τροχούς και τους 5-10 οργανωμένους, ναι, όλο το ελληνικό διαδίκτυο. Αρκεί, όμως, έστω και ένας χρήστης, ακόμη καλύτερα διαχειριστής, για να σε κυνηγήσουν σε αρκετά fora παρόμοιας θεματολογίας. Πριν λίγο καιρό, στο myphone, έγραψα μια δημοσίευση περί παρακολουθήσεων σε ένα σχετικό topic. Χλιαρή και πολιτικά ορθή δημοσίευση την οποία επιδοκίμασαν κι άλλοι χρήστες. Κάποιος, όμως, απαντάει ειρωνικά (ήταν εμφανές), του εξηγώ λίγο καλύτερα, συνεχίζει την ειρωνεία και, πριν προλάβω να απαντήσω πάλι, του σβήνουν τις δημοσιεύσεις και το θέμα λήγει εκεί. Αν αντί γι' αυτό είχαν αρχίσει το δούλεμα και οι διαχειριστές πού θα είχε οδηγηθεί το forum γενικότερα και το topic ειδικότερα;
g8777 έγραψε:Pipine άμα σε πειράξει κανείς εδώ μέσα να μου πεις να τον φυτέψω.
Όχι και φύτεμα. Με δύο μαυρισμένα μάτια και ένα σπασμένο χέρι είμαι ικανοποιημένος...
Ευχαριστώ.
Το καλό κλίμα δεν επιτυγχάνεται με αποκλεισμούς και αυστηρή εξάσκηση των όρων του Κανονισμού.
Όπως και στην ζωή, υπάρχουν, πρέπει να υπάρχουν περιθώρια. Για να υπάρχει ζωντάνια. Κάποιος μπορεί να ξεφύγει αλλά να το μαζέψει. Δεν έγινε και τίποτα. Μπορεί αυτό να επισύρει πλάκα. Πάλι όλα καλά, αρκεί η πλάκα να μην διαρκεί για 10 σελίδες!!!
Όπως και στην ζωή, οι παρέες μεγαλώνουν και μικραίνουν. Νέα μέλη της παρέας μπαίνουν, περνάνε λίγο καιρό μαζί με την παρέα και βλέπουν αν "κολλάνε". Αν δεν "κολλάνε", για τον οποιονδήποτε λόγο, είτε θα φύγουν μόνοι τους είτε θα τους διώξει η παρέα. Οχι με τσαμπουκάδες. Αλλά με τον τρόπο της. Στα Φόρα ο τρόπος αυτός είναι το ΒΑΝ.
Όπως και στην ζωή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν οπωσδήποτε να μπουν σε μια, κάποια,παρέα. Και όταν δεν τα καταφέρνουν γίνονται πικρόχολοι. Η κακοί. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ετσι είναι η ζωή. Δεν μπορείς να δικαιολογείς όλες σου τις αποφάσεις. Τις παίρνεις και τελειώνεις. Ειδικά όταν οι αιτιάσεις είναι προσχηματικές.
Στο 4ΤΦ, συνειδητά, εξασκούσαμε χαλαρή διαχείριση. Ο χρήστης είχε το "ελεύθερο" να ξεφύγει κάπου. Να πει/γράψει μια κουβέντα παραπάνω.
Αυτό ίσως να ήταν λάθος. Σίγουρα όμως λειτούργησε, πιστεύω, θετικά στην εξέλιξη του Φόρουμ.
Οι χρήστες εδώ, λίγο ή πολύ, έχουν συνηθίσει την συμπεριφόρα του άλλου Φόρουμ. Αυτό θα αλλάξει με τον καιρό. Με τα νέα μέλη. Με την προσαρμογή των χρηστών στον ρυθμό που δίνουν οι διαχειριστές.
Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι οι άνθρωποι. Με τα καλά τους και τα κακά τους. Όλοι δεκτοί. Αλλά όχι όλοι αποδεκτοί!
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεις την καμπούρα σου, λένε οι Άραβες φίλοι του ΑκαΕφε!!!
Ελπίζω να το διαβάσουν όλοι και να σταματήσει όλη αυτή η πικρόχολη ομφαλοσκόπηση των προηγούμενων σελίδων. Ω γέγονε γέγονε, πάμε γι' άλλα τώρα!
Χαλαρά; Χαλαρά. Σφιχτά; Σφιχτά. (και πόσες άλλες λεπτομέρειες)...
Ανηφορικό ακούγεται...