Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#10181 Τις 3 φορές έκανα αλλαγές σύνταξης και κάποιων προτάσεων για να φαίνεται καθαρά τι γράφω (κυρίως στο θέμα της ώρας). Την 4η έσβησα το όνομα του διαχειριστή για να μην κατηγορώ απευθείας πρόσωπα. Το όνομα εσύ το είπες, όχι εγώ. Και στο από πάνω θα κάνω αλλαγή γιατί χρειάζονται εισαγωγικά σε αυτά που θα μου έλεγε ένας έντιμος άνθρωπος. Αν γράψω το παραμικρό λάθος, γνωρίζεις καλά, ότι θα με σχολιάζουν (αν θυμάσαι, στο άλλο forum, με είχαν σχολιάσει ειρωνικά περισσότεροι του ενός όταν έγραψα ένα νούμερο και π.χ. αντί για 4 είχα πατήσει το 7 που βρίσκεται από πάνω).
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#10192 Ο στόχος κάθε φορά εξαρτάται από το άτομο. Η δική μου οπτική λέει: αναφέρεις κάποια προβλήματα που αντιμετώπισες στο άλλο forum, για να μην επαναληφθούν εδώ, όσο γίνεται πιο ανώδυνα και ουδέτερα, χωρίς, όμως, να παραβλέπεις καταστάσεις. Η οπτική των υπολοίπων και το γιατί πετάχτηκε κάποιος για να υπερασπιστεί τη διαχείριση του προηγούμενου forum δεν είναι δικό μου θέμα, αν και καταλαβαίνω το γιατί έγινε (μια συγγνώμη θα αρκούσε, μετά από τόσο καιρό). Αν, όμως, υπάρχει διαστρέβλωση γεγονότων (εκτός από αυτά που ανέφερα αρχικά) θα αναφέρω και τη δική μου οπτική, μιας και με αφορούν άμεσα (έγινε αναφορά σε διαγραφέντες).

Ευχαριστώ.

* Τα bold προστέθηκαν στο 1ο edit
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
mjacob έγραψε:από την άλλη πάλι, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.

Δεν πιστεύω σε κισμέτ κλπ θεωρίες. Αν, όμως, το γράφεις με την υποσημείωση ότι θα έχουμε πάλι προγραμματισμένες επιθέσεις, συντονισμένες, με την κάλυψη της διαχείρισης (ίσως και την ενορχήστρωση), ότι θα μου ζητάνε ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις για να με αφήσουν στο forum, τότε, ναι, είναι πεπρωμένο να φύγω. Μέχρι στιγμής τέτοιο δείγμα δεν έχω. Άλλωστε είναι ακόμη αρχή, ούτε σκοπεύω να γράφω και τόσο. Θα δούμε, λοιπόν, στο μέλλον πώς θα πάνε τα πράγματα.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
pipinos1976 έγραψε:
mjacob έγραψε:από την άλλη πάλι, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.

Δεν πιστεύω σε κισμέτ κλπ θεωρίες. Αν, όμως, το γράφεις με την υποσημείωση ότι θα έχουμε πάλι προγραμματισμένες επιθέσεις, συντονισμένες, με την κάλυψη της διαχείρισης (ίσως και την ενορχήστρωση), ότι θα μου ζητάνε ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις για να με αφήσουν στο forum, τότε, ναι, είναι πεπρωμένο να φύγω. Μέχρι στιγμής τέτοιο δείγμα δεν έχω. Άλλωστε είναι ακόμη αρχή, ούτε σκοπεύω να γράφω και τόσο. Θα δούμε, λοιπόν, στο μέλλον πώς θα πάνε τα πράγματα.

Ευχαριστώ.

Και όλοι έχουν στόχο εσένα!Ολο το ελληνικό ιντερνετ σε κυνηγάει!!!! :s_bored
Άβαταρ μέλους
By mjacob
pipinos1976 έγραψε:Δεν πιστεύω σε κισμέτ κλπ θεωρίες. Αν, όμως, το γράφεις με την υποσημείωση ότι θα έχουμε πάλι προγραμματισμένες επιθέσεις, συντονισμένες, με την κάλυψη της διαχείρισης (ίσως και την ενορχήστρωση), ότι θα μου ζητάνε ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις για να με αφήσουν στο forum, τότε, ναι, είναι πεπρωμένο να φύγω. Μέχρι στιγμής τέτοιο δείγμα δεν έχω. Άλλωστε είναι ακόμη αρχή, ούτε σκοπεύω να γράφω και τόσο. Θα δούμε, λοιπόν, στο μέλλον πώς θα πάνε τα πράγματα.

Ευχαριστώ.

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Αν ψάχνεις επισταμένως να δεις ένα pattern, θα το βλέπεις παντού και στα πάντα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
g8777 έγραψε:Pipine άμα σε πειράξει κανείς εδώ μέσα να μου πεις να τον φυτέψω.
Εικόνα

Image
Άβαταρ μέλους
By g8777
#10426 Δηλαδή ρε Έντι πρέπει να κάνουμε πεντεμισι εκατομμύρια κλικ για να δούμε ένα gif;

Ορίστε, μην κοραζοντε και οι συμφορουμιται :
Image

Λες και μου σαι χτεσινος κάνεις ώρες ώρες. :s_sad
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:Δηλαδή ρε Έντι πρέπει να κάνουμε πεντεμισι εκατομμύρια κλικ για να δούμε ένα gif;

Ορίστε, μην κοραζοντε και οι συμφορουμιται :
Image

Λες και μου σαι χτεσινος κάνεις ώρες ώρες. :s_sad

:s_laughat :s_laughat :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
bill33 έγραψε:Και όλοι έχουν στόχο εσένα!Ολο το ελληνικό ιντερνετ σε κυνηγάει!!!! :s_bored

Το τραβάς από τα μαλλιά το επιχείρημα και δεν ξέρω πώς ορίζεις το ελληνικό διαδίκτυο. Αν το οριοθετείς γύρω από τους 4Τροχούς και τους 5-10 οργανωμένους, ναι, όλο το ελληνικό διαδίκτυο. Αρκεί, όμως, έστω και ένας χρήστης, ακόμη καλύτερα διαχειριστής, για να σε κυνηγήσουν σε αρκετά fora παρόμοιας θεματολογίας. Πριν λίγο καιρό, στο myphone, έγραψα μια δημοσίευση περί παρακολουθήσεων σε ένα σχετικό topic. Χλιαρή και πολιτικά ορθή δημοσίευση την οποία επιδοκίμασαν κι άλλοι χρήστες. Κάποιος, όμως, απαντάει ειρωνικά (ήταν εμφανές), του εξηγώ λίγο καλύτερα, συνεχίζει την ειρωνεία και, πριν προλάβω να απαντήσω πάλι, του σβήνουν τις δημοσιεύσεις και το θέμα λήγει εκεί. Αν αντί γι' αυτό είχαν αρχίσει το δούλεμα και οι διαχειριστές πού θα είχε οδηγηθεί το forum γενικότερα και το topic ειδικότερα;

g8777 έγραψε:Pipine άμα σε πειράξει κανείς εδώ μέσα να μου πεις να τον φυτέψω.

Όχι και φύτεμα. Με δύο μαυρισμένα μάτια και ένα σπασμένο χέρι είμαι ικανοποιημένος... :s_thumbsup

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By kouk
#10574 Η επιτυχία, ή αποτυχία, ενός Φόρουμ, μιας Κοινότητας, εξαρτάται από το αν θα καταφέρει, ή όχι, να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα μεταξύ των μελών της. Να γίνει μια παρέα. Εξυπακούεται πως θα πρέπει να υπάρχει μια βάση. Το αντικείμενο της εγγραφής κάποιου σε αυτή την Κοινότητα.
Το καλό κλίμα δεν επιτυγχάνεται με αποκλεισμούς και αυστηρή εξάσκηση των όρων του Κανονισμού.

Όπως και στην ζωή, υπάρχουν, πρέπει να υπάρχουν περιθώρια. Για να υπάρχει ζωντάνια. Κάποιος μπορεί να ξεφύγει αλλά να το μαζέψει. Δεν έγινε και τίποτα. Μπορεί αυτό να επισύρει πλάκα. Πάλι όλα καλά, αρκεί η πλάκα να μην διαρκεί για 10 σελίδες!!! :shifty:
Όπως και στην ζωή, οι παρέες μεγαλώνουν και μικραίνουν. Νέα μέλη της παρέας μπαίνουν, περνάνε λίγο καιρό μαζί με την παρέα και βλέπουν αν "κολλάνε". Αν δεν "κολλάνε", για τον οποιονδήποτε λόγο, είτε θα φύγουν μόνοι τους είτε θα τους διώξει η παρέα. Οχι με τσαμπουκάδες. Αλλά με τον τρόπο της. Στα Φόρα ο τρόπος αυτός είναι το ΒΑΝ.
Όπως και στην ζωή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν οπωσδήποτε να μπουν σε μια, κάποια,παρέα. Και όταν δεν τα καταφέρνουν γίνονται πικρόχολοι. Η κακοί. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ετσι είναι η ζωή. Δεν μπορείς να δικαιολογείς όλες σου τις αποφάσεις. Τις παίρνεις και τελειώνεις. Ειδικά όταν οι αιτιάσεις είναι προσχηματικές.

Στο 4ΤΦ, συνειδητά, εξασκούσαμε χαλαρή διαχείριση. Ο χρήστης είχε το "ελεύθερο" να ξεφύγει κάπου. Να πει/γράψει μια κουβέντα παραπάνω.
Αυτό ίσως να ήταν λάθος. Σίγουρα όμως λειτούργησε, πιστεύω, θετικά στην εξέλιξη του Φόρουμ.
Οι χρήστες εδώ, λίγο ή πολύ, έχουν συνηθίσει την συμπεριφόρα του άλλου Φόρουμ. Αυτό θα αλλάξει με τον καιρό. Με τα νέα μέλη. Με την προσαρμογή των χρηστών στον ρυθμό που δίνουν οι διαχειριστές.
Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι οι άνθρωποι. Με τα καλά τους και τα κακά τους. Όλοι δεκτοί. Αλλά όχι όλοι αποδεκτοί!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεις την καμπούρα σου, λένε οι Άραβες φίλοι του ΑκαΕφε!!! :s_cool :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#10859 Πολύ πολύ ωραίο ποστ Κούκε μου! :s_yes

Ελπίζω να το διαβάσουν όλοι και να σταματήσει όλη αυτή η πικρόχολη ομφαλοσκόπηση των προηγούμενων σελίδων. Ω γέγονε γέγονε, πάμε γι' άλλα τώρα!
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#10869 Είναι μία απόδειξη του ότι η χάραξη στρατηγικής και η τήρησή της παίζει μεγάλη σημασία...
Χαλαρά; Χαλαρά. Σφιχτά; Σφιχτά. (και πόσες άλλες λεπτομέρειες)...

Ανηφορικό ακούγεται...