Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
panos2171 έγραψε:Το 308 μετά από κανένα 20λεπτο σβήνει το ραδιόφωνο και μπαίνει σε economy mode(?) ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και πρέπει να βάλεις μπροστά για να ξαναανάψει. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε.

το ιδιο κανει και το kangoo ii με ραδιοφωνο και διακοπτη στη 1η σκαλα.Στην οθονη οταν σβηνει βγαζει battery safety η κατι τετοιο.Κλεινω διακοπτη,ξαναανοιγω και λειτουργει κανονικα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#105207 Αν θυμάμαι καλά στο 308 δεν ανάβει ούτε καν βγάζοντας και ξαναβάζοντας το κλειδι στη μίζα, θέλει οπωσδήποτε να βάλεις μπρος και να ξανασβήσεις. Αν σας αρέσει να αράζετε με μπύρες και μουσική και θέα, μην αγοράσετε 308 :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#105226 Aυτό, αν δεν ανάψεις τη μηχανή δεν...

:thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#105228 Το διάστημα που σου δίνει το battery saver είναι ανάλογα με την κατάσταση της μπαταρίας btw.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Chris έγραψε: Αν σας αρέσει να αράζετε με μπύρες και μουσική και θέα, μην αγοράσετε 308 :rtfm:

Ούτε 3008 :oops:

Στο οποίο όταν μπεί σε Economy Mode μετά από 15-30 λεπτά λειτουργίας (όπως είπε ο Ντινος εξαρτάται από την κατάσταση της μπαταρίας) το ραδιόφωνο ξαναδουλεύει χωρίς να χρειάζεται περιστροφή του κλειδιού, ή εκκίνηση της μηχανής, αλλά απλό πάτημα του κουμπιού ΟΝ/OFF του ραδιοφώνου. Την δεύτερη φορά ο χρόνος λειτουργίας είναι ακόμη μικρότερος.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#105276 Αχα... Δηλαδή το c5 που κρατάει μόνο 5 λεπτά το ράδιο πριν μπει σε economy mode, μήπως θέλει να μου πει κάτι η (5 ετών μαμά) μπαταρία;
Άβαταρ μέλους
By criuser
#105295 Να αλλάξεις μπαταρία , γιατί εμένα μου μπλοκάρισε το ηλεκτρικό χειρόφρενο γιά να με ειδοποιήσει , όταν έφτασε στο τέλος της , εκεί στα 5,5 χρόνια . Αλλά το ράδιο δεν έχει καμμία σχέση . Είναι θέμα προγραμματισμού του αυτοκινήτου .
Ετσι έκανε από την αρχή και έτσι κάνει και με την νέα μπαταρία .

Ισως επειδή έχει πολλά ηλεκτρικά και μεγάλες καταναλώσεις ρεύματος το αμάξι , να μην θέλουν να το ξεχάσεις .
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#105504 Να ρωτήσω, αν βγεις, πάρεις το κλειδί και δεν κλειδώσεις κλειδώνει μόνο του μετά από κάποια ώρα;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#105506 Όχι. Κλειδώνει αυτόματα αν ξεκλειδώσεις και δεν ανοίξεις κάποια πόρτα εντός ενός χρονικού διαστήματος.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#105510 Kαλά θυμόμουν ότι κλείδωσε μόνο του, βέβαια δε θυμάμαι αν άνοιξα πόρτα που λογικά δεν έγινε. Επίσης αντικλείδι μπορώ να βγάλω γιατί πληροφορήθηκα ότι υπάρχει μόνο ένα. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#105566 Φυσικά και μπορείς.

Τουρμποκαιρος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#105580 Υπάρχουν κάποιοι που ειδικεύονται ή πάω σε έναν τυχαίο και μου το κάνει; Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με αυτά τα κλειδιά γιατί αν δε κάνω λάθος έχουν και το immobilizer. Ο τηλεχειρισμός πάντως δε μας ενδιαφέρει, απλά να υπάρχει μια ρεζέρβα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#105581 Μπορείς να πας στην πεζο και να παραγγείλεις ένα απλό με τον αριθμό πλαισίου σου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Φυσικά και μπορείς.

Τουρμποκαιρος
Εικόνα

ακομα στο 1,2? :thumbsdown: :shifty: