Sent from a mobile device
Nikos! έγραψε:Μπορεις μα βάλεις κατι σαν εμπορική και οικονομική διαχείριση του κυλικείου. Κατι τετοιο, εφόσον το έκανες σε όλη τη θητεία. Αν το έκανες πχ για 2-3 μήνες, θα σου πούνε τι εμπειρία πρόλαβες και μάζεψες και το αναφέρεις?

Nikos! έγραψε:Μπορεις μα βάλεις κατι σαν εμπορική και οικονομική διαχείριση του κυλικείου. Κατι τετοιο, εφόσον το έκανες σε όλη τη θητεία. Αν το έκανες πχ για 2-3 μήνες, θα σου πούνε τι εμπειρία πρόλαβες και μάζεψες και το αναφέρεις?
NickTG έγραψε:Nikos! έγραψε:Μπορεις μα βάλεις κατι σαν εμπορική και οικονομική διαχείριση του κυλικείου. Κατι τετοιο, εφόσον το έκανες σε όλη τη θητεία. Αν το έκανες πχ για 2-3 μήνες, θα σου πούνε τι εμπειρία πρόλαβες και μάζεψες και το αναφέρεις?
Προφανώς σε όλη τη θητεία δεν γίνεται.
Θα μπορούσα όμως απλά να κάθομαι και να περιμένω να περάσει ο καιρός.
bibendum έγραψε:την θητεια θα την αναφερεις σιγουρα για να δειξεις οτι κατι εκανες τοτε. Απο εκει και περα αν στελνεις βιογραφικα εξωτερικα μπορεις να βαλεις καμια πιπα του στυλ εμαθα την σημαντικοτητα της πειθαρχιας και της ιεραρχιας η κατι παρομοιο. Αν στειλεις σε Ελλαδα που ολοι ξερουν την φαση μπορει και να κανει μπαμ οτι τους δουλευεις
socratesn έγραψε:Στο βιογραφικο για καποιον νεο ,η εργασια σε συγγενικο προσωπο θεωρειτε οτι εχει πολυ μειωμενη βαρυτητα?
Nikos! έγραψε:NickTG έγραψε:Nikos! έγραψε:Μπορεις μα βάλεις κατι σαν εμπορική και οικονομική διαχείριση του κυλικείου. Κατι τετοιο, εφόσον το έκανες σε όλη τη θητεία. Αν το έκανες πχ για 2-3 μήνες, θα σου πούνε τι εμπειρία πρόλαβες και μάζεψες και το αναφέρεις?
Προφανώς σε όλη τη θητεία δεν γίνεται.
Θα μπορούσα όμως απλά να κάθομαι και να περιμένω να περάσει ο καιρός.
Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι πως δεν έχει τόσο σημασία τι έκανες στη θητεία, όσο πριν ή μετά απ'αυτή.
Αν θες να γεμίσεις το κενό, βαλ'το αλλά δε πιστεύω ότι το ότι έκανες διαχείριση του ΚΨΜ θα σε βοηθήσει ουσιαστικά, δηλαδή πχ να σε φέρει σε συνέντευξη.
NickTG έγραψε:
Επίσης αν ήμουν βύσμα δεν θα ήμουν ΧΩΚ αλλά ας το αφήσουμε αυτό!![]()

QsisVTS έγραψε:μια χαρά είσαι βρε ρεντ
επίσης μπορουμε να γράψουμε και τα χιλιάδες ποστ σε φόρουμ, αυτό ειδικά θα κάνει θραύση
Το μπαρμαν σε μπιτσόμπαρο να το βάλω σαν προϋπηρεσία στα PR?

NickTG έγραψε:Αν ήμουν λαμογιο ή βύσμα δεν θα ήταν πιο εύκολο να κάθομαι?![]()
Επίσης αν ήμουν βύσμα δεν θα ήμουν ΧΩΚ αλλά ας το αφήσουμε αυτό!![]()
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]