dimik έγραψε:
2001-2006 ΣΤΕΦ-ΤΠΤ, το 2007 πρακτική στην βιβλιοθήκη
Τι είναι αυτό?
dimik έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:dimik έγραψε:
Τι είναι αυτό?![]()
2014 έγραψε:Asimov έγραψε:Σκέφτομαι ότι ένας άνθρωπος 52 ετών μπορεί ανετότατα να μείνει σε κάποια επιτελική θέση στην αστυνομία (δεν είπαμε να πάρει τη μηχανή να κυνηγάει κλεφτρόνια) και να μην πάρει σύνταξη. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τον πάμε σε άσχετο αντικείμενο;
Γιατί έχουμε επενδύσει τογκώλο μας για να μάθει ένα σωρό χρήσιμα πράγματα κ δεν θέλουμε να τον έχουμε σπίτι του να χοντραίνει, αλλά ούτε να τον βάλουμε να κολλάει γραμματοσημα με σάλιο, γιατί δεν είμαστε η κλασική ελ δυπηρεσία, αλλά ένας άλλος δτ, αναμορφωμένος.
Αλλά που να τα καταλάβει αυτά, ένας που στηρίζει το συριζα του 2015...
![]()
![]()
Asimov έγραψε:2014 έγραψε:Κ τώρα, σοβαρά: Είναι ένας άνθρωπος που επί 10ετίες έχει δει από (πολύ) μέσα ό, τι κύκλωμα υπάρχει στην περιοχή (κ όχι μόνον), από πολιτικό μέχρι απατεωνικό (sic) κ που αυτά τέμνονται ή ταυτίζονται. Θα μπορούσε να γίνει στρατηγός, ας πούμε, κ δεν θα μπορούσε να διοικήσει, πχ, ένα νοσοκομειάκι ή έναν οργανισμό του δημοσίου - έστω, γι' αρχή, έναν τοπικό;
Δεν ξέρω τι σκέπτεστε, αλλά εγώ ΠΟΛΥ θα τον ήθελα διευθυντή στην επιχείρησή μου.
Σκέφτομαι ότι ένας άνθρωπος 52 ετών μπορεί ανετότατα να μείνει σε κάποια επιτελική θέση στην αστυνομία (δεν είπαμε να πάρει τη μηχανή να κυνηγάει κλεφτρόνια) και να μην πάρει σύνταξη. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τον πάμε σε άσχετο αντικείμενο;
Asimov έγραψε:2014 έγραψε:Κ τώρα, σοβαρά: Είναι ένας άνθρωπος που επί 10ετίες έχει δει από (πολύ) μέσα ό, τι κύκλωμα υπάρχει στην περιοχή (κ όχι μόνον), από πολιτικό μέχρι απατεωνικό (sic) κ που αυτά τέμνονται ή ταυτίζονται. Θα μπορούσε να γίνει στρατηγός, ας πούμε, κ δεν θα μπορούσε να διοικήσει, πχ, ένα νοσοκομειάκι ή έναν οργανισμό του δημοσίου - έστω, γι' αρχή, έναν τοπικό;
Δεν ξέρω τι σκέπτεστε, αλλά εγώ ΠΟΛΥ θα τον ήθελα διευθυντή στην επιχείρησή μου.
Σκέφτομαι ότι ένας άνθρωπος 52 ετών μπορεί ανετότατα να μείνει σε κάποια επιτελική θέση στην αστυνομία (δεν είπαμε να πάρει τη μηχανή να κυνηγάει κλεφτρόνια) και να μην πάρει σύνταξη. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τον πάμε σε άσχετο αντικείμενο;
GTS έγραψε:Γιατι προφανως ποσους μπορεις να εχεις σε επιτελικες θεσεις; Δεδομενων των συνθηκων θα μπορουσαν να πανε καπου αλλου στο δημοσιο και να προσφερουν κατι αντι να βγουν σε συνταξη.
Asimov έγραψε:GTS έγραψε:Γιατι προφανως ποσους μπορεις να εχεις σε επιτελικες θεσεις; Δεδομενων των συνθηκων θα μπορουσαν να πανε καπου αλλου στο δημοσιο και να προσφερουν κατι αντι να βγουν σε συνταξη.
Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις προαγωγές για ψύλλου πήδημα. Δε χρειάζεται να γίνουν όλοι στρατηγοί πριν αποστρατευτούν. Να παραμένουν περισσότερα χρόνια σε κάθε βαθμό. Να μην παίρνουν βαθμούς για το ονόρε μόλις αποστρατεύονται (για να έχουν μεγαλύτερη σύνταξη) κλπ κλπ. Ξαναρωτάω: στο υπόλοιπο δημόσιο γίνονται ΟΛΟΙ διευθυντές, κάθονται 1-2-3 χρόνια και μετά αποστρατεύονται; ΟΧΙ. Άρα τι συζητάμε;
bibendum έγραψε: προτεινει καποιος δουλεια με 1200 ευρω. Ο Νικ ο μοδ πχ που ψαχνει τοσο καιρο δουλεια ισως να κανει παρτυ όταν του προταθεί μια τετοια δουλεια.
Το παν είναι να μην ειμαστε προκλητικοι σε κάθε περιπτωση.
dimik έγραψε:Asimov έγραψε:GTS έγραψε:Γιατι προφανως ποσους μπορεις να εχεις σε επιτελικες θεσεις; Δεδομενων των συνθηκων θα μπορουσαν να πανε καπου αλλου στο δημοσιο και να προσφερουν κατι αντι να βγουν σε συνταξη.
Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις προαγωγές για ψύλλου πήδημα. Δε χρειάζεται να γίνουν όλοι στρατηγοί πριν αποστρατευτούν. Να παραμένουν περισσότερα χρόνια σε κάθε βαθμό. Να μην παίρνουν βαθμούς για το ονόρε μόλις αποστρατεύονται (για να έχουν μεγαλύτερη σύνταξη) κλπ κλπ. Ξαναρωτάω: στο υπόλοιπο δημόσιο γίνονται ΟΛΟΙ διευθυντές, κάθονται 1-2-3 χρόνια και μετά αποστρατεύονται; ΟΧΙ. Άρα τι συζητάμε;
Όταν τελειώνεις σχολή αξκων ο σκοπός είναι να γίνεις ανώτερος-ανώτατος, δεν γίνονται όλοι στρατηγοί αλλά γίνονται σχεδόν όλοι συνταγματάρχες, υπάρχουν και οι σχολές υπαξκων ή αστυφυλάκων που δεν θα γίνουν ποτέ πάνω από ταγματάρχης.
Deleted User 1 έγραψε:Οι σπουδές σε καμία περίπτωση. ΤΕΙ έχω τελειώσει κι έχω κάνει μεταπτυχιακό στο ALBA. Κλάιν δηλαδή..

EDDIE_147 έγραψε:Asimov ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή η ηγεσία τους (συνάφι) θεωρεί ότι αδικούνται μισθολογικά και βρίσκουν αυτό τον τρόπο για να υπερκεράσουν το σύστημα.....
Deleted User 1 έγραψε:bibendum έγραψε:
Ο Στεφαν το εχει ξαναπει πως εχει πατερα (καλα να είναι ο ανθρωπος) που ηταν από τους τοπ HR στην χωρα. Καλως η κακως εχει την δυνατοτητα να χτυπησει καποιες πορτες που καποιο άλλο παιδι δεν γνωριζει καν ότι υπαρχουν. Οποτε βγαινει και λεει δουλευω 4 χρονια στον τομεα και θα τον γραψουν οι εφημερίδες ετσι και του προτεινει καποιος δουλεια με 1200 ευρω. Ο Νικ ο μοδ πχ που ψαχνει τοσο καιρο δουλεια ισως να κανει παρτυ όταν του προταθεί μια τετοια δουλεια.
Να σου πω τι συμβαίνει γύρω από το bold (που δεν έχω πει αν ήταν απ' τους τοπ αλλα τέσπα).
Αυτό, λοιπόν, είχε αξία πριν 5-6 χρόνια όταν δηλαδή ο γέρος ήταν μάχιμος. Τώρα που είναι συνταξιούχος μην έχει κανείς την εντύπωση ότι καίγεται κανείς να του κάνει χάρες. ΟΚ υπάρχει η δυνατότητα να μαθουμε 1-2 θέσεις πριν αυτές δημοσιευτούν ή μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα να μάθουμε εκ των έσω το budget μιας θέσης ή τις προοπτικές εξέλιξης ή να στείλουμε βιογραφικό σε 5-10 ανθρώπους που μετράνε. Μέχρι εκεί όμως.
Πιο συγκεκριμένα τους τελευταίους 2 μήνες έχω κάνει interview σε 5 διαφορετικές εταιρίες (3 απευθείας και ένα interview χθες σε headhunter που όμως μου μίλησε για ύπαρξη δύο θέσεων που θα μπορούσα να καλύψω). Τα interview αυτά προέκυψαν μόνο από την κλασική αποστολή βιογραφικού μέσω Καριέρα & Skywalker. Τίποτα άλλο. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να μην κατσει και τίποτα από τα 5, αλλά αν σε κάποιο από τα 5 υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί μια γνωριμία να σπρώξει την κατάσταση εννοειταί θα την εκμεταλλευτώ.
Τον Χαμιλτον γιατι δεν τον βαλανε για λαστιχα υπο […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]