Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

Deleted User 1 έγραψε:Δεν είναι θέμα γούστου. Είναι θέμα τι πληρώνει η αγορά γι' αυτή τη θέση. Αν ανατρέξεις σε 1-2 έρευνες αποδοχών (2013-2014) θα δεις ότι το median της θέσης είναι κοντά στα 1.500€. Στο Βασιλόπουλο, λοιπόν, των 3.5δις τζίρου και των 11.500 εργαζομένων περιμένεις αυτά. Σε μία μικρότερη επιχείρηση και 1.200€ θα ήταν αποδεκτά.
Ελπίζω με τα παραπάνω νούμερα να καλύφθηκες. Αν και σήμερα με αυτά που άκουσα ίσως είναι και λίγα αυτά που γράφω πάνω.
φαρμακευτική

Deleted User 1 έγραψε:Γιατί η 5ετία είναι κάποιου είδους benchmark? Σαφώς και οι θέσεις αυτές σπανίζουν πάντως. Από χθες ανέφερα ότι μου κάνει τρομερή εντύπωση η κινητικότητα που έχω συναντήσει τους τελευταίους 2 μήνες που έχω ξαναβγει στην αναζήτηση εργασίας.
dimik έγραψε:
Γενικά σε αγγελίες συνήθως συναντάς θέσεις με 3-5 χρόνια προϋπηρεσίας, με 5-8 ή με 8-10, 10-15 χρόνια. Τα 5 χρόνια θα έλεγα ότι σαν να είναι το σημείο που σε μεταβιβάζει απο junior σε senior.
Asimov έγραψε:Κολλητός που έχει αυτή τη θέση σε (πολύ) μεγάλη φαρμακευτική παίρνει περισσότερα πάντως (+παροχές)
dimviii έγραψε:Asimov έγραψε:Κολλητός που έχει αυτή τη θέση σε (πολύ) μεγάλη φαρμακευτική παίρνει περισσότερα πάντως (+παροχές)
+1 και εγω σε εταιριες που εχω δουλεψει επαιρναν αρκετα παραπανω
τα 1500 ευρω τα βγαζουν απλοι πωλητες σε παρα πολλες εταιριες.
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]