Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#103551 Για το lidl ακούω γενικά καλά λόγια ως εργοδότη. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#103615 Και μασουτης που διαφημίζει πως έχει το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. :hmmm:

Best of luck stefan!

Sent via mobile
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Deleted User 1 έγραψε:Δεν είναι θέμα γούστου. Είναι θέμα τι πληρώνει η αγορά γι' αυτή τη θέση. Αν ανατρέξεις σε 1-2 έρευνες αποδοχών (2013-2014) θα δεις ότι το median της θέσης είναι κοντά στα 1.500€. Στο Βασιλόπουλο, λοιπόν, των 3.5δις τζίρου και των 11.500 εργαζομένων περιμένεις αυτά. Σε μία μικρότερη επιχείρηση και 1.200€ θα ήταν αποδεκτά.

[αν απαντούσες σε εμένα]
δεν αντιλέγω. Απλώς δεν έχω καμία επαφή με το συγκεκριμένο χώρο. Από περιέργεια ρώτησα :)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#103737 Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι σε ποιον ήταν απάντηση απο χθες. :lol: Ελπίζω με τα παραπάνω νούμερα να καλύφθηκες. Αν και σήμερα με αυτά που άκουσα ίσως είναι και λίγα αυτά που γράφω πάνω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#103738 Υπάρχουν εταιρείες στην Ελλάδα που δίνουν ακόμα τέτοια λεφτά? και ειδικά σε άτομα με κάτω απο 5 χρόνια προϋπηρεσία? ή μιλάμε για τις ελάχιστες θέσεις που υπάρχουν κυρίως σε πολυεθνικές?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#103740 Γιατί η 5ετία είναι κάποιου είδους benchmark? Σαφώς και οι θέσεις αυτές σπανίζουν πάντως. Από χθες ανέφερα ότι μου κάνει τρομερή εντύπωση η κινητικότητα που έχω συναντήσει τους τελευταίους 2 μήνες που έχω ξαναβγει στην αναζήτηση εργασίας.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#103741 Κολλητός που έχει αυτή τη θέση σε (πολύ) μεγάλη φαρμακευτική παίρνει περισσότερα πάντως (+παροχές)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
φαρμακευτική

Εικόνα

:inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#103743 Ε φαρμακευτικές, ναυτιλιακές και τουριστικες επιχειρήσεις είναι by far οι πιο καλοπληρωτές αυτή τη στιγμή στη χώρα. Εδώ ολόκληρη Coca Cola και δίνει σκάρτο 1.5χιλιαρικο για HR Generalist και μαλιστα μιλάμε για την Coca Cola Hellas και όχι την 3Ε.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Γιατί η 5ετία είναι κάποιου είδους benchmark? Σαφώς και οι θέσεις αυτές σπανίζουν πάντως. Από χθες ανέφερα ότι μου κάνει τρομερή εντύπωση η κινητικότητα που έχω συναντήσει τους τελευταίους 2 μήνες που έχω ξαναβγει στην αναζήτηση εργασίας.

Γενικά σε αγγελίες συνήθως συναντάς θέσεις με 3-5 χρόνια προϋπηρεσίας, με 5-8 ή με 8-10, 10-15 χρόνια. Τα 5 χρόνια θα έλεγα ότι σαν να είναι το σημείο που σε μεταβιβάζει απο junior σε senior.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#103746 Με τη διαφορά ότι το να πιάσεις δουλειά τώρα σε φαρμακευτική είναι εξίσου αγχωτικό με το να πάρεις δίλιτρο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
dimik έγραψε:
Γενικά σε αγγελίες συνήθως συναντάς θέσεις με 3-5 χρόνια προϋπηρεσίας, με 5-8 ή με 8-10, 10-15 χρόνια. Τα 5 χρόνια θα έλεγα ότι σαν να είναι το σημείο που σε μεταβιβάζει απο junior σε senior.

Εχοντας βρεθει και απο την πλευρα του recruiter αλλα και του υποψηφιου, εχω καταληξη οτι τα νουμερα των ετων προυπηρεσιας παιζουν ελαχιστο ρολο στο πως διαμορφωνεται το seniority. Ολα ειναι θεμα exposure σε πληθος εργασιων και αρα εμπειριων. Γενικως μεγαλο μπερδεμα και αποφευγω να κολλαω στα νουμερα ειτε οταν γραφω την αγγελια, ειτε οταν απανταω σε αγγελια.

< G3
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Asimov έγραψε:Κολλητός που έχει αυτή τη θέση σε (πολύ) μεγάλη φαρμακευτική παίρνει περισσότερα πάντως (+παροχές)

+1 και εγω σε εταιριες που εχω δουλεψει επαιρναν αρκετα παραπανω
τα 1500 ευρω τα βγαζουν απλοι πωλητες σε παρα πολλες εταιριες.
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:
Asimov έγραψε:Κολλητός που έχει αυτή τη θέση σε (πολύ) μεγάλη φαρμακευτική παίρνει περισσότερα πάντως (+παροχές)

+1 και εγω σε εταιριες που εχω δουλεψει επαιρναν αρκετα παραπανω
τα 1500 ευρω τα βγαζουν απλοι πωλητες σε παρα πολλες εταιριες.

Πού είναι ο εφοριακός του φόρουμ :lol:

Σοβαρά τώρα, απλοί πωλητές σε πάρα πολλές εταιρείες και το πολιτική-εκλογές-κόμματα έχει φτάσει τις 850 σελίδες? :hmmm: