Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By junior gt
elteo έγραψε:Φτώχεια καταραμένη βλέπω. :lol:

Εμένα έχει ένα ταπεινό 500 1.2 :superman:

Παίζει το Jeep και το cupra μαζί να πιάνουν λιγότερα από το 500άκι... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:
junior gt έγραψε:..κυκλοφορεί με το cupra και του γαμάει τις ζάντες.

:s_biggrin

αυτα ειναι λεπτομερειες.
Προσπαθωντας να βαλει το 306 race στο γκαραζ(ειναι λιγακι δυσκολο ομολογουμενως) εσπασε τον πλαστικο μασπιε και εσπασε το μαρμαρο του 1ου σκαλοπατιου απο την σκαλα της εισοδου.
Το παραταει οπως ηταν ,μπαινει στο σπιτι,και μου λεει πηγαινε παρκαρησε το. :inlove: :s_whiteflag

οι ζαντες απο το εβο ειναι ολες γυρω-γυρω μνι καλλιγραφια.
στο panda της δεν εχει γρατζουνισει τιποτα 3 χρονια. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#81757 Κάρτα απεριορίστων ΟΑΣΑ.
Καλύτερα, να σας πω, γιατί έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει ζημιές ακόμα και με την κάρτα αλλά δε μου το λέει! :lol: :inlove: :inlove:
Το σκαθάρι (1200 Sedan Deluxe, το σπορ σπορ σπορ μοντέλο όμως) το γουστάρει από τότε που παντρευτήκαμε και το θεωρεί ¨δικό της¨. Επειδή τη ζορίζει, βέβαια, μιας και δεν έχει ούτε υδραυλικούς ούτε ηλεκτρολόγους μέσα, προτιμά να την πάω βόλτες εγώ και να το απολαμβάνει παρά να το οδηγεί.... :superman:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#81885 Κάποια στιγμή πριν χρόνια είχε το cupra και προφανώς μετά από κάποιο κοπάνημα σε λακούβα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ξέρεις άναψε ένα λαμπάκι (είναι το λαμπάκι που διαβάζει από τους αισθητήρες του esp) και διάβασα στο manual ότι είναι η ένδειξη ότι έχω λάστιχο αλλά κατέβηκα και τα έλεγξα και δε φαίνεται να έχει ξεφουσκώσει κάποιο. Της λέω πήγαινε τότε σπίτι μάλλον χάνει λίγο και όταν γυρίσω θα το κοιτάξω. Γυρνάω βλέπω το φωτάκι σβηστό. Λέω τι έγινε? Και απαντάει: α τελικά δεν είναι τίποτα φτιάχτηκε. Πάτησα το κουμπάκι που έχει την ίδια ένδειξη και έσβησε. :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By g47
#83709 Εικόνα

Το πρωτο της αυτοκινητο.
Hθελε χωρους, ανεση και να ειναι γλυκουλι. :lol:
Την παρακαλουσα γονατιστος να μην παρει το puriel επειδη ηταν ακομα πιο γλυκουλι γιατι μετα απο 10 χρονια μαλλον θα εκλαιγε. Τελικα η αντιπροσωπια της honda στη Πατρα δεχθηκε μια παραγγελια για ενα jazz, 1.4 μπετζινα με 82 καθαροαιμα το 2003 και απο τοτε εχει κανει 65κ (!) περιφανα χιλιομετρα.
Αργουλι, στις 5κ στροφες αρχιζει να γκρινιαζει για ανεβασμα ταχυτητας...αλλα με καταναλωση γυρω στο 5.2-5.5 δεν υπαρχει κανενα παραπονο.
Ανετο, σχετικα ποιοτικο, αθορυβο οποτε δεν αγχωνει τον νεο, χωρις κανενα τριγμο. Κανενα απροοπτο προς το παρον, ουτε λαμπα δεν εχει καψει.
Αν θυμαμαι καλα πηγε 15k αλλα σιγουρα με τοσο δυσκολο οοδηγο χαλαλι του.
Σε συγκριση με το cz3 που ειχα τοτε, του ελειπε τραγικα το νευρο (του jazz) αλλα μου εκανε εντυπωση η διαφορα στη ποιοτητα (υλικων και συναρμογης) που ηταν χαωδης. Απο τη ποιοτητα των ηχειων, το κλεισιμο της πορτας, τη συμπεριφορα του στις λακουβες, την αισθηση στην αφη ολων των υλικων του εσωτερικου και των χειριστηριων, τη ποιοτητα του φωτισμου μεχρι και το βαψιμο στα εσωτερικα αφανη του μερη, που στο cz3 δεν ηταν βαμμενο αλλα φαινοταν το κιτρινο υποστρωμα :dizzy:
Γενικως ολα εκτος απο το στησιμο (οχι οτι ηταν στημενο το cz3, εγω το εφτιαξα αλλα δεν εγερνε 10 ποντους σε καθε στροφη) και τον κινητηρα τα ζηλευα.
Κακομεταχειρισμενο, σερβις ανα δυο χρονια στη καλυτερη, μικροστουκες, πεζοδρομια με τα ολα, δισκος που απορω πως αντεχει ακομα (πρωτο αυτοκινητο γαρ, πατιναρισμα φουλ) αλλα με τη φροντιδα μου, μιας και το κυνηγαω οσο μπορω, ειναι σε αριστη κατασταση, μηχανικα δε θελει τιποτα, οι πορτες μονο εχουν κατι ψιλολακουβιτσες.
Πισω προφυλακτηρας αλλαγμενος μετα απο στενη επαφη με αλλο jazz :lol: του οποιου η οδηγος οταν βγηκε απο το αυτοκινητο μας ειπε συγγνωμη, εστελνα μηνυμα. :dizzy:
Φαινεται αθραυστο και μαλλον θα συνεχισει να ζει για πολλα χρονια ακομα. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#101708 τοσο μικρη καταναλωση εχει το type-r? :s_omg
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#102613 Δηλώνω και εγώ αν και δεν έχω εδώ και 2 χρόνια ιδιόκτητο (ααααααχ, το miataκι μου) ότι όντως το αυτοκίνητο της γυναίκας είναι μεγάλο κεφάλαιο.

Δεν το θεωρούσα ποτέ σάκο του μποξ σε παρκάρισμα κλπ., ίσα ίσα προτιμούσα να μην το ταλαιπωρώ κιόλας μια που σε γενικές/αδρές γραμμές ήταν/δείχνει/είναι προσεγμένο. Η ευκολία της οδήγησης στην πόλη ήταν ταμάμ (πού είναι ένα εμότικον με φέσι όταν το χρειάζεσαι) όμως το έπαιρνα για αγχολυτικές καταστάσεις. Στο όριο δείχνει το πόσο κοντινά είναι τα όρια αν και σε συζητήσεις με συνοδηγούς αγωνιζόμενους στη βιοπάλη πολλές φορές έβαζε/φορούσε τα γυαλιά/φακούς επαφής σε κατασκευές πολύ ανώτερες στο ίδιο μπάτζετ στο οποίο ο JasonLouk θα έπαιρνε κάτι άλλο, μεταχειρισμένο κατά προτίμηση. Και ο Ζάχος (παρατσούκλι από το επίθετο) έχει πει τα καλύτερα μια φορά που πήγαμε Σιθωνία και στην κατάβαση του Ντραγουτέλη πήγαμε μετά για μπάνιο. Εκεί έδειχνε και πιο εξωτικό σαν δημιούργημα υποθέτω λόγω βλάστησης και βράχων.

Θα ήθελα εδώ να υπενθυμίσω στους αναγνώστες ότι μιλάμε για το γνωστό αυτόματο κατηγορίας B μοντέλο προέλευσης σημαντικής χώρας της Δ. Ευρώπης με σήμα ένα ειδικό γρανάζι, με χρώμα ίδιο με γνωστό λαχανικό που τρώμε σε σαλάτα μαζί με καρότο. Είναι τόσο άριστα συντηρημένο που έχω αλλάξει όλα τα εξαρτήματα του μπροστινού συστήματος και του αυτόματου κιβωτίου. Αγοράστηκε σε καλή τιμή το 2005 μτχ με πολύ λίγα χιλιόμετρα και δεν βλέπω να αποχωρεί από τη φορολογική της δήλωση πριν από το 2030 έτσι που ήρθαν τα πράγματα. Ο κινητήρας είναι 1.6 με 110 άλογα και οι πινακίδες του είναι ΥΕΖ-1651 και παρκάρει γωνία Βενιζέλου με Αγίου Νικολάου. Τα κλειδιά τα αφήνω κάτω από το πατάκι του συνοδηγού.
Άβαταρ μέλους
By bill33
funkyreverend έγραψε:........

Το αυτοκόλλητο του Θρύλου το έχει ακόμα;

edit για να μην φωνάζει ο car :oops:
έχεις δίκιο. :oops:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#102741 Πραγματικά είναι ανάγκη να κάνετε παράθεση τόσο μεγάλων μηνυμάτων, ειδικά από τη στιγμή που είναι η ακριβώς προηγούμενη τοποθέτηση;; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By apav
#102909 Πολλές φορές κάποιος άλλος θα προλάβει να απαντήσει σε προηγούμενο μήνυμα και με την παράθεση είναι πιο εύκολο να δεις ποιος απάντησε σε ποιον.