pipinos1976 έγραψε:kacey έγραψε:Για πειτε μου τωρα οι εξυπνοι ηθικολογοι του φορουμ. Εστω οτι στριβω απο το κεντρικο στο στενακι, να παω στο σπιτι μου, και αυτη εινα η μηχανη μου. Και βλεπω αυτους τους τυπους να κανουν αυτο το πραγμα. Τι μου επιτρεπετε (με "ε" στο τελος, ΕΣΕΙΣ τι μου επιτρεπετε) να κανω?
Η περίπτωση που περιγράφεις σημαίνει ότι έχεις πέσει σε τελείως ερασιτέχνες. Άτομα που είδαν τη μηχανή και είπαν να την πάρουν για να σπάσουν πλάκα, δηλαδή να πάνε καμιά βόλτα. Οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τσιλιαδόρους, θα σε δουν να έρχεσαι και θα κάνουν την πάπια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους πετύχεις πάνω στη δουλειά. Αν, όμως, τους πετύχεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να κορνάρεις, να ανάβεις φώτα και να φωνάζεις και όχι να κατέβεις να τους αντιμετωπίσεις. Πίστεψέ με θα σε φάνε πρώτο, αφενός γιατί είναι περισσότεροι και αφετέρου γιατί είναι αδίστακτοι. Εσύ θα αγωνίζεσαι για την μηχανή και αυτοί για την ζωή τους (αποφυγή φυλακής), άρα, το λιγότερο που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν, είναι να σε μαχαιρώσουν. Ακόμη και όπλο να έχεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπίσεις διασταυρούμενα πυρά από 2-3-4 μεριές (3-4 είναι το σύνηθες) και να έχεις και δυνατότητα να κερδίσεις την μάχη.
Για να στο πω με πιθανότητες, όσο πιο απλά γίνεται και θα σου μιλήσω τώρα ως άποψη της ΕΛ.ΑΣ. ως προς το θέμα. Αν φωνάξεις, αν πατήσεις κόρνες, σπινάρεις το αμάξι και πάρεις την ΕΛ.ΑΣ. 1% να σε κλέψουν και 99% να εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Αν ξεκινήσεις διαμάχη 0% να σε κλέψουν, αλλά 50% να μην βγεις 100% σώος από την διαδικασία. It's your call που λέμε και στα Γιάννενα.
Ευχαριστώ.
α) ποιος σου ειπε οτι θα τους αντιμετωπισω με τα χερια μου, ή οτι θα περιμενω να κανουν πρωτη κινηση? Για βλακες ψαχνεις? Εγω ρωταω τι προτεινουν οι ηθικολογοι του φορουμ για να δω τι επαφη εχουν με τη πραγματικοτητα και τη λογικη...
β) δες καλυτερα το βιντεο. μια χαρα τσιλιαδορο εχουν. Ενας δεξια και λιγο πιο μπροστα (που φαινεται στο βιντεο) και πρεπει να εχουν και εναν στο τερμα του δρομου, στη διασταυρωση.
γ) αμα κανω αυτο που λες, θα ερθουν να τη παρουν μετα απο ενα μηνα. Ωραια...