Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kacey
#100710 Αυτοκινητο να ανεβαινει τη Πειραικη αναποδα, βγαινοντας απο τυφλη στροφη, οπου πριν τη στροφη ειναι το ενα απο τα δυο σημεια οπου (αυτος που ερχεται κανονικα) μπορει να προσπερασει = εγω εκει ειμαι τερμα αριστερα και προσπερναω 3-3 τα αυτοκινητα. Τι του γαμας?
pipinos1976 έγραψε:
kacey έγραψε:Για πειτε μου τωρα οι εξυπνοι ηθικολογοι του φορουμ. Εστω οτι στριβω απο το κεντρικο στο στενακι, να παω στο σπιτι μου, και αυτη εινα η μηχανη μου. Και βλεπω αυτους τους τυπους να κανουν αυτο το πραγμα. Τι μου επιτρεπετε (με "ε" στο τελος, ΕΣΕΙΣ τι μου επιτρεπετε) να κανω?

Η περίπτωση που περιγράφεις σημαίνει ότι έχεις πέσει σε τελείως ερασιτέχνες. Άτομα που είδαν τη μηχανή και είπαν να την πάρουν για να σπάσουν πλάκα, δηλαδή να πάνε καμιά βόλτα. Οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τσιλιαδόρους, θα σε δουν να έρχεσαι και θα κάνουν την πάπια. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους πετύχεις πάνω στη δουλειά. Αν, όμως, τους πετύχεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να κορνάρεις, να ανάβεις φώτα και να φωνάζεις και όχι να κατέβεις να τους αντιμετωπίσεις. Πίστεψέ με θα σε φάνε πρώτο, αφενός γιατί είναι περισσότεροι και αφετέρου γιατί είναι αδίστακτοι. Εσύ θα αγωνίζεσαι για την μηχανή και αυτοί για την ζωή τους (αποφυγή φυλακής), άρα, το λιγότερο που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν, είναι να σε μαχαιρώσουν. Ακόμη και όπλο να έχεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπίσεις διασταυρούμενα πυρά από 2-3-4 μεριές (3-4 είναι το σύνηθες) και να έχεις και δυνατότητα να κερδίσεις την μάχη.
Για να στο πω με πιθανότητες, όσο πιο απλά γίνεται και θα σου μιλήσω τώρα ως άποψη της ΕΛ.ΑΣ. ως προς το θέμα. Αν φωνάξεις, αν πατήσεις κόρνες, σπινάρεις το αμάξι και πάρεις την ΕΛ.ΑΣ. 1% να σε κλέψουν και 99% να εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Αν ξεκινήσεις διαμάχη 0% να σε κλέψουν, αλλά 50% να μην βγεις 100% σώος από την διαδικασία. It's your call που λέμε και στα Γιάννενα.
Ευχαριστώ.

α) ποιος σου ειπε οτι θα τους αντιμετωπισω με τα χερια μου, ή οτι θα περιμενω να κανουν πρωτη κινηση? Για βλακες ψαχνεις? Εγω ρωταω τι προτεινουν οι ηθικολογοι του φορουμ για να δω τι επαφη εχουν με τη πραγματικοτητα και τη λογικη...
β) δες καλυτερα το βιντεο. μια χαρα τσιλιαδορο εχουν. Ενας δεξια και λιγο πιο μπροστα (που φαινεται στο βιντεο) και πρεπει να εχουν και εναν στο τερμα του δρομου, στη διασταυρωση.
γ) αμα κανω αυτο που λες, θα ερθουν να τη παρουν μετα απο ενα μηνα. Ωραια...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#100879 Kacey πρεπει να καταλαβεις κατι.

ΔΕΝ μπορεις να αλλαξεις τον κοσμο. Ολα τα περιστατικα σου ειναι σταγονες στον ωκεανο της παρανομιας και της μαλακιας του καθενος.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#100942 Για αυτούς τους ηλίθιους/ηλίθιες που παρκάρουν κλείνοντας όλη τη διάβαση, ποιος είναι υπεύθυνος; Τις προάλλες ήμουν συνεχώς στο δρόμο για να καταφέρω να περάσω με το καροτσάκι (Χαλάνδρι), ενώ λίγο πιο δίπλα οι της Δίας έπιναν καφέ και έκαναν τράκα σε περαστικούς. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
kacey έγραψε:Αυτοκινητο να ανεβαινει τη Πειραικη αναποδα, βγαινοντας απο τυφλη στροφη, οπου πριν τη στροφη ειναι το ενα απο τα δυο σημεια οπου (αυτος που ερχεται κανονικα) μπορει να προσπερασει = εγω εκει ειμαι τερμα αριστερα και προσπερναω 3-3 τα αυτοκινητα. Τι του γαμας?

Μήπως είχε πινακίδες από Πάτρα; Μου έλεγε ένας γνωστός πριν λίγες ημέρες ότι έκανε κάτι τέτοιο, αφού είχε να έρθει Πειραιά 1-2 χρόνια και δεν ήξερες τις μεταβολές, οπότε, από συνήθεια, πήγε όπως ήξερε.

kacey έγραψε:α) ποιος σου ειπε οτι θα τους αντιμετωπισω με τα χερια μου, ή οτι θα περιμενω να κανουν πρωτη κινηση? Για βλακες ψαχνεις? Εγω ρωταω τι προτεινουν οι ηθικολογοι του φορουμ για να δω τι επαφη εχουν με τη πραγματικοτητα και τη λογικη...
β) δες καλυτερα το βιντεο. μια χαρα τσιλιαδορο εχουν. Ενας δεξια και λιγο πιο μπροστα (που φαινεται στο βιντεο) και πρεπει να εχουν και εναν στο τερμα του δρομου, στη διασταυρωση.
γ) αμα κανω αυτο που λες, θα ερθουν να τη παρουν μετα απο ενα μηνα. Ωραια...

α) Είναι εκτός αυτοκινήτου και είσαι εντός. Για να τους αιφνιδιάσεις πρέπει ή να πας με τα πόδια (θα σε δει ο τσιλιαδόρος, αλλά θα αντιδράσει αργά) ή να πέσεις με το αυτοκίνητο πάνω σε κάποιον ή να προσπαθήσεις να οδηγήσεις και να πυροβολείς (αυτό το ξεχνάς, μιας και από την εμπειρία του MG3 πάνω σε 1/4 Mercedes, σου λέω ότι απλά suppression fire μπορείς να κάνεις). Άσε που αυτοί καλύπτονται από τα σταθμευμένα, έχουν προστασία από το πεζοδρόμιο (άρα ξεχνάς το να πέσεις πάνω τους) και είναι σκορπισμένοι στις 4 γωνίες. Σοβαρό ερώτημα: πού έχεις υπηρετήσει θητεία; Έχεις δοκιμάσει σενάρια εμπλοκής, όταν κάνατε τακτική ομάδας;

β) Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν ήταν ερασιτέχνες θα είχες ελπίδες. Αυτοί, όμως, είναι επαγγελματίες και έχουν, πιθανότατα, και φορτηγάκι πιο κάτω, ενώ οι 2 τσιλιαδόροι αντιστοιχούν σε άλλες 2-3-4 μηχανές που τους μετέφεραν στο σημείο, άρα τα άτομα υπάρχουν, οι διέξοδοι διαφυγής είναι έτοιμες, ενώ είναι και αδίστακτοι και εκπαιδευμένοι (λες να είσαι ο 1ος που θα τους την πέσει;).

γ) Αυτό θα το κάνουν οι ερασιτέχνες. Οι επαγγελματίες θα πάνε αλλού. Όπως και να έχει, όμως, για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα έρθει ξανά ο ίδιος (για άλλον δεν το ξέρεις) θα πρέπει να τον σκοτώσεις. Άρα, σε ένα μήνα θα είσαι 100% φυλακή και θα στην πάρει άλλος τη μηχανή. Μιλάω εντελώς κυνικά, αλλά έτσι έχει η κατάσταση, όσο κι αν δεν μας αρέσει. Κι εμείς, με τις κάμερες και τα radar να καλύπτουν όλο το σπίτι, ειδοποιήσαμε την ΕΛ.ΑΣ. και τις 3 φορές που πήγαν να κλέψουν τις σωλήνες αερίου και όλο και ερχόντουσαν άλλοι να κλέψουν. Χαρίσαμε στην ΕΛ.ΑΣ. πάνω από 6 άτομα (από 2 κάθε φορά, την 1η τουρκόγυφτοι, την 2η Έλληνες, την 3η Βουλγαροαλβανοί γύφτοι), αλλά δεν άλλαξε κάτι. Αν τους σκότωνα, όμως (ειδικά την 2η φορά που ήταν μόνο δύο άτομα τους είχα για πρωινό με το Glock), δε θα έγραφα εδώ σήμερα, αλλά θα ήμουν μέσα για τα καλά, αφού θα τους είχα φάει εκτός σπιτιού.

Ευχαριστώ.

* Για όσους δεν γνωρίζουν γράφω το εξής, ως ενημέρωση. Θυμάστε το παιδί που κυνήγησε τους κλέφτες και τους σκότωσε έξω από το σπίτι του; Πέραν της ταλαιπωρίας μέχρι να τον αφήσουν ελεύθερο (τον άφησαν γιατί είχαν ήδη μπει στο σπίτι και ήταν φανερό ότι η συμπλοκή ξεκίνησε εντός και έληξε εκτός) τώρα τραβάει τα πάνδεινα. Έχουν έρθει από την ελληνική μαφία να του προσφέρουν προστασία γιατί τον έχει στο μάτι η αλβανική μαφία. Είχε αλλάξει σπίτι (δεν ξέρω τι άλλο έχει γίνει), του είπαν να αλλάξει όνομα, ταυτότητα, επάγγελμα κτλ γιατί ήταν μαύρο πρόβατο για τους "φίλους" του διαρρήκτη κτλ. Μην τα θεωρείτε εύκολα αυτά τα πράγματα, ούτε ότι θα ξεμπλέξετε εύκολα. Όπως είχα δηλώσει κατά το παρελθόν, πολύ εύκολα θα καθάριζα άνθρωπο (πιο εύκολα από ζώο που έχει το ακαταλόγιστο) και, μάλιστα, χωρίς τύψεις. Το ζήτημα είναι ότι, αν ήταν να το κάνω, θα το έκανα για να περάσω καλύτερα εγώ (δηλαδή να ησυχάσω από π.χ. κλοπή). Καλύτερα, λοιπόν, να μου πάρουν την TV και να δώσω €1.000-5.000, παρά να δώσω €100.000 σε εγγυήσεις, δικηγόρους, προστασίες κτλ, ενώ θα χάσω και την δουλειά μου. Μέχρι να γίνεις σίγουρος σταμάτα να γράφεις ότι πιστεύεις[Mod] Αυτοί ξέρουν ότι έχεις κρατικές πλάτες και δεν θα σε πειράξουν ξανά. Αν είσαι οποιοσδήποτε άλλος you are going down my friend.
Άβαταρ μέλους
By kacey
pipinos1976 έγραψε:
kacey έγραψε:Αυτοκινητο να ανεβαινει τη Πειραικη αναποδα, βγαινοντας απο τυφλη στροφη, οπου πριν τη στροφη ειναι το ενα απο τα δυο σημεια οπου (αυτος που ερχεται κανονικα) μπορει να προσπερασει = εγω εκει ειμαι τερμα αριστερα και προσπερναω 3-3 τα αυτοκινητα. Τι του γαμας?

Μήπως είχε πινακίδες από Πάτρα; Μου έλεγε ένας γνωστός πριν λίγες ημέρες ότι έκανε κάτι τέτοιο, αφού είχε να έρθει Πειραιά 1-2 χρόνια και δεν ήξερες τις μεταβολές, οπότε, από συνήθεια, πήγε όπως ήξερε.

Τι αυτοκινητο? Αυτος που λεω εγω (Μεγαλη Πεμπτη νομιζω) ηξερε οτι εκανε |λογοκρισία| (φαινοταν απο τις κινησεις του) και συνεχιζε να τη κανει ενω θα μπορουσε να στριψει σε καθετο στενο. Ασε που οι πινακιδες της σημανσης ειναι τεραστιες...

kacey έγραψε:α) ποιος σου ειπε οτι θα τους αντιμετωπισω με τα χερια μου, ή οτι θα περιμενω να κανουν πρωτη κινηση

pipinos1976 έγραψε:α)
β)
γ)

δεν θα παω να το παιξω Γιαννης Ραμπος. Δεν ειμαι χαζος. Θα δω τι θα κανω, η ερωτηση αφορουσε τους "μη τους αγγιξεις δεν εχεις δικαιωμα".

μαθημα της ημερας: αν σου τη πεσουν 6 ατομα (εστω και μονο με μαχαιρια αλλα εξι) επειδη τους ειδες να ΣΟΥ κλεβουν κατι, δεν εχεις δικαιωμα να αμυνθεις αν εισαι εκτος σπιτιου, μονο και μονο επειδη εισαι εκτος σπιτιου...

pipinos1976 έγραψε:* Για όσους δεν γνωρίζουν γράφω το εξής, ως ενημέρωση. Θυμάστε το παιδί που κυνήγησε τους κλέφτες και τους σκότωσε έξω από το σπίτι του; Πέραν της ταλαιπωρίας μέχρι να τον αφήσουν ελεύθερο (τον άφησαν γιατί είχαν ήδη μπει στο σπίτι και ήταν φανερό ότι η συμπλοκή ξεκίνησε εντός και έληξε εκτός) τώρα τραβάει τα πάνδεινα. Έχουν έρθει από την ελληνική μαφία να του προσφέρουν προστασία γιατί τον έχει στο μάτι η αλβανική μαφία. Είχε αλλάξει σπίτι (δεν ξέρω τι άλλο έχει γίνει), του είπαν να αλλάξει όνομα, ταυτότητα, επάγγελμα κτλ γιατί ήταν μαύρο πρόβατο για τους "φίλους" του διαρρήκτη κτλ. Μην τα θεωρείτε εύκολα αυτά τα πράγματα, ούτε ότι θα ξεμπλέξετε εύκολα. Όπως είχα δηλώσει κατά το παρελθόν, πολύ εύκολα θα καθάριζα άνθρωπο (πιο εύκολα από ζώο που έχει το ακαταλόγιστο) και, μάλιστα, χωρίς τύψεις. Το ζήτημα είναι ότι, αν ήταν να το κάνω, θα το έκανα για να περάσω καλύτερα εγώ (δηλαδή να ησυχάσω από π.χ. κλοπή). Καλύτερα, λοιπόν, να μου πάρουν την TV και να δώσω €1.000-5.000, παρά να δώσω €100.000 σε εγγυήσεις, δικηγόρους, προστασίες κτλ, ενώ θα χάσω και την δουλειά μου. Μέχρι να γίνεις σίγουρος σταμάτα να γράφεις ότι πιστεύεις[Mod] Αυτοί ξέρουν ότι έχεις κρατικές πλάτες και δεν θα σε πειράξουν ξανά. Αν είσαι οποιοσδήποτε άλλος you are going down my friend.

α) τον αφησαν ελευθερο τελειως, ή προσωρινα ελευθερο μεχρι να γινει η δικη?
β) για αυτο πρεπει να μπορουμε ολοι μας, με συνοπτικες διαδικασιες, να ξαπλωνουμε οποιον μπαινει στο χωρο μας. Τωρα ειναι ενας και τον ψαχνουν.
Άβαταρ μέλους
By kacey
pipinos1976 έγραψε:
Φαντάζομαι ξέρεις ήδη ότι δεν είμαι ηθικολόγος της θεωρίας ή άσχετος με την πιάτσα. Ξέρω κόσμο (είχα μαθητές, τουλάχιστον 3-4 από δαύτους) που κάνει αυτή τη δουλειά και ξέρω από 1ο χέρι τι συμβουλεύει η ΕΛ.ΑΣ. σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Και τι εχεις κανει επι αυτου?
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#104836 Παραλίγο πολύνεκρο σήμερα μπροστά στα μάτια μας. Είμαστε πρώτοι στο κόκκινο φανάρι σε αυτή της διασταύρωσης

Εικόνα

όταν κόπανος με μεγάλη διθέσια mercedes περνά από τα δεξιά μου (στην λωρίδα που στρίβει για Γλυφάδα), και σφάζει στεγνά το φανάρι μαρσάροντας και περνώντας ξυστά από τους πεζούς που περνούσαν εκείνη την στιγμή την διάβαση -κανονικά με το πράσινο τους (το Χ στην εικόνα).
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#105070 Εικόνα
Πηγή: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... permPage=1

Λέμε ΟΧΙ στην παραδειγματική αξία της τιμωρίας των παραβατών και όχι στα κράτη ρομπότ.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#105246 Δρόμος ήπιας κυκλοφορίας με λίγες διαμορφωμένες διαγώνιες θέσεις για παρκάρισμα και ο υπόλοιπους για τους πεζούς, παιχνίδι των παιδιών, να κάθεται ο κόσμος κλπ.

Εικόνα

Γάτα, ΙΣΩΣ χωράει να περάσει για να κάτσει. Έχω πάρει τροχαία άπειρες φορές. Αποτέλεσμα ΚΑΝΕΝΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Όταν οι επιφορτισμένοι με την επιβολή του νόμου είναι με το πλευρό του παραβάτη, τότε ξέρεις ότι ζεις στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#105324 Χρήστο επειδή δεν καταλαβαίνω από την φωτογραφία, τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις και σ'ενοχλεί που είναι κολλημένοι ο ένας με τον άλλον ή έχουν ανέβει πεζοδρόμιο;

Είμαι πρώτος σε κόκκινο φανάρι σε στενό της Ν. Σμύρνης που βγαίνει στην Ελ. Βενιζέλου το οποίο κρατάει πολύ λίγο + το πήξιμο που τρώει η ΕλΒελ που άντε να περάσουν 2-3. Από αριστερά κατεβαίνει πεζό2 μια νεαρά. Σταματάει, βλέπει το φανάρι πεζών κόκκινο και το πράσινο μόλις να έχει ανάψει και εμένα να ξεκινάω και ξεκινάει να περάσει κι αυτή. Κάνω μπροστά, κάνει κι αυτή να περάσει από μπροστά μου. Πέρασε τελικά η τσούπρα :lol: :rant:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#105325 εισαι ερασιτεχνης...

αυτο που λεει ο ΧΛ ειναι οτι ειναι παρκαρισμενα πανω στο δρομο ηπιας κυκλοφοριας, εκτος των καθορισμενων θεσεων (δηλαδη παρανομα ΚΑΙ ενοχλητικα) και αγκαλια με το παγκακι (αρα δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις).
Άβαταρ μέλους
By Morx
#105326 Μια μερα, θα βρω ενα χρεπι αγροτικο και θα παρω παραμαζωμα οτι ψηλο stand και τραπεζακι υπαρχει εξω απο τις κωλοκαφετεριες, τοποθετημενο μπροστα σε πεζοδρομιο καταλαμβανοντας δημοσιο χωρο και θελεις σταθμευσης.

Δε γινεται η αστυνομια να κανει τα στραβα ματια ρε πουστη μου, ποσα λαδωνουν;;

Ημουν παρκαρισμενος 2 μετρα παραπλευρα της προσοψης καφετεριας και επειδη μεσημεριαζε και εν οψει λιακαδας θα γεμιζε κοσμο, ενω επινα τον καφε ηρθε ο σερβιτορος και μου ειπε αν ειναι ευκολο να κανω πιο μπροστα το αυτοκινητο για να βαλει ενα τραπεζακι και 2 ψηλα καθισματα.

Του ειπα πως δεν παιζει να πληρωσουμε τους καφεδες μας και εαν θελει μπορει να φωναξει το αφεντικο του να το συζητησουμε ΑΦΟΥ φωναξω και εγω την αστυνομια.
(Αφησαμε ενα ταλιρο 4 ατομα, φυγαμε σαν να μην εγινε τιποτα. Ο σερβιτορος προφανως αδηλωτος... το αφεντικο ποιος ξερει τι ασυμμαζευτα θα ειχε να μαζεψει επισης.)

Ειμαστε ενα ωραιοτατο μπουρδελο. -
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#105332 Δεν υπάρχει πεζοδρόμιο. Ολόκληρος ο δρόμος είναι διαμορφωμένος ως ήπιας κυκλοφορίας, με λίγες διαγώνιες θέσεις για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα και όλο τον υπόλοιπο χώρο ελεύθερο για τους πεζούς και τα παιδιά (αυτό είναι το νόημα του δρόμου ήπιας κυκλοφορίας όπως ορίζεται από τον ΚΟΚ).

Εικόνα

Οι ντόπιοι δεν αρκούνται σε αυτές τις θέσεις, δεν τους φτάνει που παρκάρουν παράλληλα κλείνοντας πολλές φορές την πρόσβαση στα απορριμματοφόρα, αλλά κλείνουν εντελώς και τα παγκάκια, παρκάροντας κυριολεκτικά πάνω τους. Το παγκάκι που φαίνεται στο street view είναι αυτό της φωτογραφίας μου.

Όλα αυτά όταν στα 20 μέτρα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ υπάρχει κάθετος δρόμος εντελώς άδειος.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Morx έγραψε:Μια μερα, θα βρω ενα χρεπι αγροτικο και θα παρω παραμαζωμα οτι ψηλο stand και τραπεζακι υπαρχει εξω απο τις κωλοκαφετεριες, τοποθετημενο μπροστα σε πεζοδρομιο καταλαμβανοντας δημοσιο χωρο και θελεις σταθμευσης.
Δε γινεται η αστυνομια να κανει τα στραβα ματια ρε πουστη μου, ποσα λαδωνουν;;
Ημουν παρκαρισμενος 2 μετρα παραπλευρα της προσοψης καφετεριας και επειδη μεσημεριαζε και εν οψει λιακαδας θα γεμιζε κοσμο, ενω επινα τον καφε ηρθε ο σερβιτορος και μου ειπε αν ειναι ευκολο να κανω πιο μπροστα το αυτοκινητο για να βαλει ενα τραπεζακι και 2 ψηλα καθισματα.
Του ειπα πως δεν παιζει να πληρωσουμε τους καφεδες μας και εαν θελει μπορει να φωναξει το αφεντικο του να το συζητησουμε ΑΦΟΥ φωναξω και εγω την αστυνομια.
(Αφησαμε ενα ταλιρο 4 ατομα, φυγαμε σαν να μην εγινε τιποτα. Ο σερβιτορος προφανως αδηλωτος... το αφεντικο ποιος ξερει τι ασυμμαζευτα θα ειχε να μαζεψει επισης.)

Ειμαστε ενα ωραιοτατο μπουρδελο. -

Σου υπενθυμιζω περιστατικο οπου μου εδωσαν κληση για παρκαρισμα σε θεση μονιμου κατοικου, και την ιδια στιγμη δεν εγραψαν για τον ιδιο λογο τουλαχιστον 3 αυτοκινητα παρκαρισμενα διπλα μου γιατι ειχαν σημειωματακι "δουλευω στο ταδε μαγαζι", οπως επισης κα ι δεν ασχοληθηκαν καθολου με το γεγονος οτι στην απεναντι πλευρα του δρομου που ειναι παρκαρισμα για επισκεπτες, μαγαζι ειχε πιασει 10 μετρα του οδοστρωματος (οχι πεζοδρομιο. στο δρομο) με τραπεζοκαθισματα οπου επιναν το ποτακι τους οι πελατες.

Σε email στη δημοτικη αστυνομια, η απαντηση αναλωθηκε σε ενα ευγενικο "αφου παρανομησες τι ζητας τωρα". Πραγμα στο οποιο σταθηκαν και αρκετοι εδω μεσα.