Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
touring the m3 1.6 έγραψε:
popolaros έγραψε:με 225 λαστιχο σε αυτο το αυτοκινητο οτι και να βαλεις, το ιδιο ειναι.

Αυτή όμως,είναι τοποθέτηση σοβαρού ανθρώπου!!!...Εν πάσει περιπτώσει....to the left...

Άβαταρ μέλους
By popolaros
JimClark έγραψε:Αρχίσανε πάλι. Χαχαχαχ. Κ εγώ τα είχα στα υπόψιν αλλά δεδομένης της μετακόμισης στο πιο βροχερό νομό της ελλάδας θα προτιμήσω τα 050ά. Μαλλον

παλιωσανε, βρες αλλα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#9893 Ρίξε ιδέες. 195 45 16. Απο τα πολυ ωραία δοκίμασα τα /s drive yokohama. Επίσης ευχαριστημένος από τα 050α. Μετρια-καλά τα conti sport 3, οπως κ τα goodyear eagle f1 αλλα τελειωσαν πολυ γρηγορα, απλώς μέτρια τα dunlop sp9000 κ δε μου αρεσαν καθόλου τα π ζερο νέρο.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#9943 A χα θα το κοιτάξω. Τι προσανατολισμό εχει το λαστιχο, στριφτερο κρατερό κ ανθεκτικό το θέλω... Οικονομια ανεση θόρυβος σε δεύτερη μοίρα.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#10058 το 050 τα εχει αυτα που θες
πολυ καλο λαστιχο με σπορ προσανατολισμο
απλα θελει να ζεσταθει για να δουλεψει
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#10068 Το θελω το ζεσταμα γιατί όσα ζεσταινόταν εύκολα, παρέδωσαν το πνεύμα πολύ πολύ νωρις. Αλλα θα το κοιτξω και για πιλοτ σπορ 3 κυρίως γιατί είμαι περίεργος κ θέλω να δοκιμάζω διάφορα.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#10072 απο ατομο που τα φορεσε και τα Michelin pilot sport 3, ειναι πιο |λογοκρισία| απο τα 050
και στο πελμα αλλά ειδικα στα πλαϊνά
αλλά γενικα ευχαριστημενος (και στο βρεγμενο)
απλα δεν ειναι τοσο σπορ οσο τα Bridgestone μου ειπε
(και δεν θελουν ζεσταμα)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#10073 Εγώ φοράω ps3 κι ο κλάμπανος με το τάπερ 050Α. Είναι προφανές ποιά είναι καλύτερα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By billakos
drdino έγραψε:Εγώ φοράω ps3 κι ο κλάμπανος με το τάπερ 050Α. Είναι προφανές ποιά είναι καλύτερα.
Εικόνα

Στα εξωτερικά ιατρεία πάλι! :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By rocsta
touring the m3 1.6 έγραψε:Λοιπόν αδέρφια....7000χλμ κλεισμένα με τα 002 Adrenalin της Bridge στο 3άρι,σε 225/50/16.Θα πώ μόνο αυτό:δέν ξαναβάζω άλλο ελαστικό._ :rtfm: Τέλος......
υγ.σαφής,λεπτομερής και με επιχειρήματα... :s_cool

Kαι κοιλόβερ δεν έχεις; Πόσο κάμπερ έχεις εμπρός;
Άβαταρ μέλους
By timkoul
Orestis.D έγραψε:
timkoul έγραψε:Αποψεις για Bridgestone S001 σε 225/45/17? Αυριο τα βαζω σε Civic FK 1.8 (προλαβαινετε να μου αλλαξετε γνωμη... :s_biggrin )

Για 1.8 ????
Conti Sport contact 5 σε V δεικτη. Αλλιως Michelin Pilot Sport 3.

To S001 βγαινει σε Y ,W μονον. Δε θα στο προτεινα.
Εγω θα εβαζα το Conti.

Εκτος κι αν του πινεις το αιμα απο το πρωι μεχρι το βραδυ και κανεις μονο αναβασεις, καταβασεις, οποτε εκει αλλαζει το θεμα.

Too late..... :s_biggrin
Μπηκανε ηδη. W δεικτης σε 1.8 ναι. Εντυπωσεις δεν εχω ακομα, ολες οι βολτες εγιναν με ολη την οικογενεια μεσα συνεπως απλα τσουλαγαμε. Θα του πιω το αιμα καποια στιγμη οταν ειμαι μονος μου και αν η διαδρομη το επιτρεπει, οποτε και θα σας ριξω ενα update....