Drdino καμερα και αυτονομια ,πως τα βρισκεις?
Dimitris_P έγραψε:Το πρώτο το 'χω βάλει και κατεβαίνει. Το τελευταίο δεν μου το κάνει, με πετάει πάλι στην Firmware update οθόνη. Να σημειώσω ότι τα win7 όταν βάζω το καλώδιο μου βγάζουν failed driver για το LGE Android MTP Device, αν παίζει κάποιο ρόλο.
Εδώ πρέπει να καταργήσεις τον συγκεκριμένο driver που βγάζει σφάλμα και να δοκιμάσεις άλλο
panos2171 έγραψε:giannik1977 έγραψε:δημήτρη χαλάνε και τα lg?????![]()
γιατί εδώ μέσα ορισμένοι τα έχουν για σούπερ ντούπερ και όλα τα υπόλοιπα λακαμάδες...
Kαλά και στο sony του κιούση αποθεωνόταν εδώ μέσα (όχι από τον κιουση)...![]()
Δεν ξέρω τι θα γίνει αν αρχίσουν να χαλάνε τα moto g![]()
Πέρα απ την πλάκα μιλάμε για ηλεκτρονικές συσκευές και τα προβλήματα είναι μέσα στο παιχνίδι. Το χαλάει το ένα μετά το άλλο ναι κάτι δεν πάει καλά, το να υπάρχει μια αστοχία στις τόσες συσκευές δεν είναι και κάτι τραγικό.
SONY ===> ΓΤΠ
ξαναγύρισα σε lg που έως σήμερα έχω zero failure
εντάξει λαγκάρει λίγο σε σχέση με το Ζ1 που πήγαινε αέρα, αλλά σε γενικές γραμμές πιο σωστή συσκευή για μένα (το g3 )
ΥΓ: Γιώργο έχεις ΠΜ!
popolaros έγραψε:Κλεινεις κινητό χωρίς να εχεις βυσματομενο καλώδιο. Να κλείσει εντελώς. Πατάς volume up και μετα συνδέσεις καλώδιο.... Ενω το πατάς συνέχεια.... Δεν στο κανει;;;; Χχχχμμμμμ
Αυτό κάνω αλλά τον χαλβά του. Εν τω μεταξύ έπεσα πάνω σ'αυτό το post και ψάχνω να δω πώς θα τρέξω την εντολή που λέει.
Σταύρο δεν βρίσκω original MTP driver και το windows update λέει ότι δεν είναι suitable. Και σε διαφορετικές θύρες το έχω δοκιμάσει και σε διαφορετικούς υπολογιστές.
My Flickr

http://kaizerstore.gr/lg-gpad-v490-4g-8-0-mayro-eu
Θελω να παιζει ο μικρος κανενα παιχνιδι, σερφαρισμα ,FB, Viber και λοιπα απλα πραγματα.
Εχω διαβασει καλα πραγματα για το συγκεκριμενο και ειδικα για την μπαταρια του.
Αν υπαρχει καλυτερη προταση στα ιδια λεφτα, 177,5€ κανει, την ακουω με ευχαριστηση.
Fiat Panda 7,6l/100km
Deleted User 1 έγραψε:Μεγειές! Είναι παρατηρημένο πάντως ότι πολύς κόσμος με Sony αρχικά τα αποθεώνει αλλά στην πρώτη ευκαιρία τα αλλάζει και δεν ξαναπαίρνει. Δεν έχω ακόμα εντοπίσει ακριβώς το λόγο που συμβαίνει αυτό, αλλά σα μάρκα προκαλεί loyalty 0.
ΥΓ: Γιώργο έχεις ΠΜ!
εγώ είχα μεγάλη ιστορία με τη sony, αλλά στο android το σκεφτόμουν
πλέον κάποια πράγματα τα κάνει πολύ καλά, αρκετά καλύτερα από τους άλλους (και εκεί είναι που γουστάρεις και ενθουσιάζεσαι ειδικά αν είσαι παλιός πελάτης και θες να πάρει τα πάνω της), αλλά σε κάποια άλλα είναι τόσο για τα πανηγύρια που μόλις μαζευτούν κάμποσα σε ξενερώνουν απίστευτα γιατί είναι απαράδεκτα να συμβαίνουν στις μέρες μας
τουλάχιστον η lg κάνει τίμιες προσπάθειες αν και απέχει αρκετά από το τέλειο, τουλάχιστον δεν έχω το hype που είχα όταν πήρα το Ζ
μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τη μπαταρία παρά την ανάλυση της οθόνης, πλησιάζει το 5ωρο screen on time και ΕΥΤΥΧΩΣ είναι αφαιρούμενη
Νίκος Παππάς έγραψε:Καλημερα, ετοιμαζομαι να παρω αυτο
http://kaizerstore.gr/lg-gpad-v490-4g-8-0-mayro-eu
Θελω να παιζει ο μικρος κανενα παιχνιδι, σερφαρισμα ,FB, Viber και λοιπα απλα πραγματα.
Εχω διαβασει καλα πραγματα για το συγκεκριμενο και ειδικα για την μπαταρια του.
Αν υπαρχει καλυτερη προταση στα ιδια λεφτα, 177,5€ κανει, την ακουω με ευχαριστηση.
Πουλάω το Huawei MediaPad T1 8.0
Βλέπω έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτό που κοιτάς.
http://consumer.huawei.com/en/tablets/f ... -t1-en.htm
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... oryId=1883
Καινούριο. Του κουτιού. Το δώσανε δώρο στην αδερφή μου από τη Wind όταν έκανε συμβόλαιο σταθερό/Internet/κινητό.
Δεν έχει ανοιχτεί καν η συσκευασία να καταλάβεις. Το δίνει γιατί έχει iPad και δεν το χρειάζεται.
130€ + σταλτικά
Αν σε ενδιαφέρει μου λες.
Dimitris_P έγραψε:popolaros έγραψε:Κλεινεις κινητό χωρίς να εχεις βυσματομενο καλώδιο. Να κλείσει εντελώς. Πατάς volume up και μετα συνδέσεις καλώδιο.... Ενω το πατάς συνέχεια.... Δεν στο κανει;;;; Χχχχμμμμμ
Αυτό κάνω αλλά τον χαλβά του. Εν τω μεταξύ έπεσα πάνω σ'αυτό το post και ψάχνω να δω πώς θα τρέξω την εντολή που λέει.
Σταύρο δεν βρίσκω original MTP driver και το windows update λέει ότι δεν είναι suitable. Και σε διαφορετικές θύρες το έχω δοκιμάσει και σε διαφορετικούς υπολογιστές.
Αν έχεις στα χέρια σου drivers που αποδεδειγμένα κάνουν, τους περνάς "με το ζόρι", κι ας σκούζει το windows update ότι δεν κάνουν.
Το έβαλα τώρα σ'ένα άλλο laptop με XP και πάλι τα ίδια. Μάλιστα εκεί έχει κολλήσει μια ώρα να εναλλάσσεται στο found new hardware για LGE Android Net MTP Device και LGE Android MTP Device, μία το ένα μία το άλλο εδώ και κάτι λεπτά. Bricked
My Flickr
BRICKED.
Μονο ενας νομιζω μπορει να σε βοηθησει πια...!