socratesn έγραψε:red_monster έγραψε:
Ποιο άλλο smartphone με όμορφο ντιζαιν, λογικό μέγεθος ωραία χρώματα να επέλεγε?
Υπόψιν, μιλάμε για δεσποινίδα που φαντάζομαι θα εκτελεί την τυπική χρήση και όχι για τον γκεάκο που θέλει επιδόσεις γιατί έτσι![]()
Είναι προφανές οτι αν μπορούσε/ήθελε να φτάσει ψηλά τα 5ς/6 δεν είχαν αντίπαλο
Εγω εχω καταληξει οτι ακομα και για την "τυπικη χρηση" καλο ειναι να περνουμε οτι καλυτερο υπαρχει στο budget που διαθετουμε γιατι αργα ή γρηγορα θα μας χρειαστει το κατι παραπανω,αλλιως πρακτικα δε το χρησιμοποιουμε σαν smartphone..Ακομα και τα τυπικα facebook,browsing αποδεικνυονται κουραστικα σε κακες συσκευες..
Δε λεω οτι θα μετανιωσει που το πηρε η κοπελα,αλλα γενικα στα 250(σεβαστο ποσο) υπαρχουν πολυ σοβαροτερες επιλογες.
Επισης καποτε ακουγα το "δεν ειναι ομορφο", "τι μοτορολα τωρα" ,"ειναι ισα με το χερι μου" κλπ ομορφα που λενε τα κορίτσακια και οταν εκανε το Χ low end - mid priced lg/samsung δυο ωρες να αλλαξει φιλτρο στο ινσταγκραμ γκρινιαζαν και θελαν iphone ή δανειζοταν το nexus ή το G2 μου για να γινει δουλεια
Το καλύτερο είναι σχετικό... Στην προκειμένη περίπτωση το υπερατου είναι σαφέστατα το μηλόφωνο και όσα φέρνουν σε αυτό... Επεξεργαστικά καλό είναι, αιφονίζει, φθηνό είναι ... win-win-win

Αναγκαστικά επιστράτευσα το 4s